Format for ps3

Reaction score
0
αποφασισα να ξανακανω ενα format μπας και παιξει καποια αρχεια που δεν λεει να τα παιξει παροτι υποστηριζονται.
Οταν λεει format for flash τι σημαινει..Αν το κανω κοντευω να μεινω χωρις λειτουργικο..Μιας και το λειτουργικο βρισκεται στην flash;;
Και ποια η διαφορα του γρηγορου που γινεται σε 10 δευτερα απο του foul που θελει 3,5 ωρες;;pseira ασε τον φουρτουνα και λεγε

Reaction score
62
αποφασισα να ξανακανω ενα format μπας και παιξει καποια αρχεια που δεν λεει να τα παιξει παροτι υποστηριζονται.
Οταν λεει format for flash τι σημαινει..Αν το κανω κοντευω να μεινω χωρις λειτουργικο..Μιας και το λειτουργικο βρισκεται στην flash;;
Και ποια η διαφορα του γρηγορου που γινεται σε 10 δευτερα απο του foul που θελει 3,5 ωρες;;pseira ασε τον φουρτουνα και λεγε
Το λειτουργικό δεν είναι στο σκληρό, επομένως με το φορμάτ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το quick φορμάτ κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το full με τη διαφορά ότι το τελευταίο κάνει και surface scan στο σκληρό για να εντοπίσει τυχών bad sectors..

Reaction score
0
Απάντηση: Format for ps3

Eυχαριστω πολυ...Το ξερω οτι το λειτουργικο δεν ειναι στον σκληρ αλλα σε flash rom ..Εκει που γραφει ομως flash ρομ φορματ τι κανει;;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Format for ps3

Eυχαριστω πολυ...Το ξερω οτι το λειτουργικο δεν ειναι στον σκληρ αλλα σε flash rom ..Εκει που γραφει ομως flash ρομ φορματ τι κανει;;
Υποθέτω πως κάνει φορμάτ στη φλας ρομ...δηλαδή την ενσωματωμένη μνήμη η οποία λογικά περιλαμβάνει το λειτουργικό....άρα μάλλον δεν θες να την κάνεις φορματ χεχε...:happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
62
ΔΕν νομίζω να φορμάρεται η flash του ps3. Νομίζω ότι αναφέρεται στις flash κάρτες του card reader του!!

Reaction score
0
ΔΕν νομίζω να φορμάρεται η flash του ps3. Νομίζω ότι αναφέρεται στις flash κάρτες του card reader του!!

xm...πολύ πιθανό και αυτό.
Δεν το σκέφτηκα καθόλου εγώ μιας και έχω το 40gb που δεν έχει αναγνώστη καρτών.

Reaction score
62
xm...πολύ πιθανό και αυτό.
Δεν το σκέφτηκα καθόλου εγώ μιας και έχω το 40gb που δεν έχει αναγνώστη καρτών.
Αχ με έβαλες σε σκέψεις!!!:happy_9:
Πάω να το τσεκάρω και θα σου πω σε λίγο!!!

Reaction score
0
Αχ με έβαλες σε σκέψεις!!!:happy_9:
Πάω να το τσεκάρω και θα σου πω σε λίγο!!!
Ναι, αν δεν βαριέσαι για κοίτα και πες...
Θα μου κάνει εντύπωση πάντως τώρα που το σκέφτομαι να αναφέρεται στις κάρτες....υποθέτω δεν θα έλεγε format flash ROM...
ROM είναι η εσωτερική Read Only Memory....

Reaction score
62
Μου βγάζει τις ακόλουθες επιλογές:

1)Format Hard Disc
2)Format Memory Stick
3)Format Compact Flash
4)Format SD memory card

Αν αναφέρεται στη Compact Flash, τότε είναι μιά μορφή κάρτας που καμία σχέση έχει με την ενσωματωμένη flash του PS3 που βρίσκεται το λειτουργικό!!

Reaction score
0

1)Format Hard Disc
2)Format Memory Stick
3)Format Compact Flash
4)Format SD memory card

Αν αναφέρεται στη Compact Flash, τότε είναι μιά μορφή κάρτας που καμία σχέση έχει με την ενσωματωμένη flash του PS3 που βρίσκεται το λειτουργικό!!
Δίκιο έχεις οι επιλογές 2 έως 4 αναφέρονται σε εξωτερικές κάρτες και η 1 στο δίσκο...
Οπότε μάλλον ο φίλος tsopi μας μετέφερε λάθος αυτό που διάβασε ή μπήκε σε κάνα σούπερ ντούπερ κρυφό service μενού "happy_1":cool_11::cool_11:

Reaction score
62
Έτσι κι αλλιώς δές το και αλλιώς. Αν άφηνε η Σονυ να φορμάρει ο καθένας την flash του λειτουργικού, θα γινόταν πάρτυ στο Σερβις της!!!

Reaction score
0

Ωχ λαθος εκανα..Μπορειτε να αρχισεται της ντοματες)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
Οντως θα ητανε κουλο να ειχε τετοια επιλογη..
Θα το ψαξω για το service μενου.Εχω μπει στις tv στου προβολεα στου ενισχυτη..να μην μπω και σε αυτο;;;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Format for ps3

Ωχ λαθος εκανα..Μπορειτε να αρχισεται της ντοματες)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
Οντως θα ητανε κουλο να ειχε τετοια επιλογη..
Θα το ψαξω για το service μενου.Εχω μπει στις tv στου προβολεα στου ενισχυτη..να μην μπω και σε αυτο;;;
Ε πάρε να'χεις )()()()()()()()()()()()()(

:cool_11::cool_11::cool_11:
πάντως πλάκα πλάκα...αν βρεις τίποτα για το service μενου μην ξεχάστεις να το μοιραστείς μαζί μας.
Αν και δεν πιστεύω να υπάρχει κονσόλα που να σε αφήνει έτσι εύκολα να μπεις στο service μενου....σκεφτήκε πόσο εύκολα θα τις σπάγανε όλες τότε...

Reaction score
0

Ευχαριστω για της ντοματες ρε συ...:cool_11:
μυρισα καλοκαιρι..Ασε που εκει που εχουνε παει σε λιγο μονο απο εδω μεσα θα τρωω γιαυτο ριξτε)()()()()()()()()()(

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Format for ps3

1)Format Hard Disc
2)Format Memory Stick
3)Format Compact Flash
4)Format SD memory card

Παιδιά η Compact Flash είναι μορφή memory card που χρησιμοποιήται κυρίως σε ψηφιακές SLR :cool_4::happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas