Friends (Season 1-10)

Reaction score
5
Δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά αποφάσισα αρχές Μαρτίου να δω όλη την σειρά "Friends".

Χθες λοιπόν είδα και το τελευταίο επεισόδιο, της season 10.....

Ομολογώ πως, έχω καιρό να δω κανονική κινηματογραφική ταινία, έβλεπα friends!!!! Απίστευτο γέλιο, μου κάνει εντύπωση που "δένεσαι" με τους χαρακτήρες και το πόσο εθιστική είναι η σειρά.

Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση που κανένα επεισόδιο δεν ήταν "μέτριο" ή κακό. Όλα ήταν άψογα με τρελές δόσεις γέλιου, έξυπνες ατάκες αλλά και ηθικά διδάγματα.

Ξέρετε αν θα συνεχιστεί ?

Πάντως όσοι δεν το έχουν δει έως το τέλος χάνουν. Πραγματικα νοικιάστε όλες τις σειρές και θα λιώσετε στα γέλια

Reaction score
2
Είναι κι εμένα η αγαπημένη μου κωμική σειρά!
Η 10η season ήταν η τελευταία. Κατα καιρούς ακούγονται φήμες για reunion episode αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Σίγουρα θα γίνει πάντως καθώς το κοινό της σειράς είναι τεράστιο!

Reaction score
60
Oντως απο τις καλυτερες κωμικες σειρες της εποχης μας !!

Κι εγω περισυ εκατσα και την ειδα σε διαστημα 4 εβδομαδων ολοκληρη !!

Δειτε την και δεν θα χασετε !

Reaction score
0
Και εμενα ειναι η αγαπημενη μου σειρα η μονη που μαζευει ολη την οικογενεια.Πολυ γελιο απιστευτες σκηνες.Κυκλοφορει ενα καλο box set στο play δυστυχως χωρις ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
5
και αυτό με Ελληνικούς υπότιτλους κοστίζει στην Ελλάδα 300+ ευρώ !!! (Άουτς)

Reaction score
5
ίσως να κάνω λάθος διότι το έχει στο video club και υπέθεσα ότι θα είναι με ελληνικούς. Anyway, 300+ είναι πολλά

Reaction score
60
Αν θυμαμαι καλα κυκλοφορουν εδω και λιγο καιρο απο την audiovisual ολες οι seasons 1 -10 σε χωριστα 4pla dvd boxsets με ελληνικους υποτιτλους φυσικα.

Τιμη box set 40 eyro

Reaction score
0
Stelios ήδη έχει βγει μια σειρά με τον Joey μόνο του, που την έκανε αμέσως μετά τα φιλαράκια και μπορεί να θεωρηθεί ως συνέχεια!δεν την έχω δει όμως και δεν ξέρω λεπτομέρειες!Πάντως είχε αποφασιστεί όταν παιζόταν ακόμα ο 10ος κύκλος ότι θα γινοταν μια ταινία που θα τους έδειχνε λίγα χρόνια μετά!κορυφαία σειρά, πολύ γέλιο την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν την έχει δει ακόμα

Reaction score
2
By far η αγαπημενη μου σειρα, of all times. Μετα το τελος της 10ης season υπηρχαν φημες για ταινια, αλλα τιποτα δεν εχει γινει ακομα. Επισης κυκλοφορει και ενα βιβλιο Friends, αλλα δεν μου δοθηκε ακομα η ευκαιρια να το παρω.

Εχουν βγει 2 season Joey, αλλα η σειρα σε σχεση με τα φιλαρακια ηταν ψιλομετρια. Η δευτερη καπως την παλευε, αλλα δεν ειχε τα προσδοκωμενα ποσοστα τηλεθεασης, και δεν τελειωσε ποτε. (νομιζω περισσευουν 2-3 επισοδεια ακομα)

Reaction score
0
Eιχα δει τον 10ο κυκλο (τελευταιο) σερι.
Καπου ειχαν πεσει στα χερια μου και διαφορα αλλα επεισοδια απο προηγουμενους κυκλους
Πολυ γελιο ,εξυπνες ατακες και οι χαρακτηρες φοβερες προσωπικοτητες.
Πολυ καλη σειρα!!!:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale