Fringe (2008)

Reaction score
59

Fringe (2008)

To νεο δημιουργημα του πασιγνωστου και δαιμονιου J. J. Abrams (Felicity, Alias, Lost) ειναι το FRINGE.

Oπως εχει πει και ο παραγωγος του θα ειναι κατι αναμεσα στα The X-Files, Altered States and The Twilight Zone.:111::126:

Θυμηθειτε το θα ειναι η επομενη μεγαλη επιτυχια μετα το LOST !!!

Η σειρα θα αρχισει την προβολη της (26/8/2008) με ενα διωρο πιλοτο κοστους 10,000,000 $ απο το FOX Channel.

http://www.tv.com/video/14215/pilot?o=tv&tag=video;watchbtn;0

[youtube]S-r6cgvuqJo[/youtube]

http://en.wikipedia.org/wiki/Fringe_(TV_Series)

Reaction score
59

Μεχρι να ξαναρχησει το LOST ειμαι σιγουρος οτι η νεα σειρα του J. J. Abrams θα μας βαλει στην " πριζα " για τα καλα !!

Δειτε το νεο extented trailer για την σειρα !!

[youtube]ZAu4L5_Fl84[/YOUTUBE]

Reaction score
59
H Fox ανακοινωσε οτι ολες οι φθινοπωρινες πρεμιερες θα αλλαξουν ημερομηνια .

Ετσι το fringe θα αρχισει με 2ωρη πρεμιερα στις 9 Σεπτεμβριου

Reaction score
1
Θα ειναι παλι μια συλλογη απο αναρθρες κραυγες them/they- its a sign-beware;
Οχι αλλο καρβουνο!

Reaction score
59
Oπως εχει πει και ο παραγωγος του θα ειναι κατι αναμεσα στα The X-Files, Altered States and The Twilight Zone, οποτε ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλο !!!!

Για να δουμε τι θα δουμε !!!!

Reaction score
59
Το prequel της αναμενομενης σειρας Fringe θα βγει με την μορφη του Comic Book το οποιο θα κυκλοφορησει τον αυγουστο (27/8) για να μας προετοιμασει για την πρεμιερα της σειρας η οποια θα γινει στις 9 σεπτεμβριου 2008.

Reaction score
59

Tελικα 3 μηνες πριν την επισημη προβολη της σειρας, χτες διερευσε ο πιλοτος της σε DVD Screener στο διαδυκτιο.

Reaction score
119

Tελικα 3 μηνες πριν την επισημη προβολη της σειρας, χτες διερευσε ο πιλοτος της σε DVD Screener στο διαδυκτιο.

...ο οποιος βλεποταν μεν αλλα δεν ειναι και κατι το εξαιρετικο δε.

Reaction score
5
Η σειρά υπόσχεται πολλά. Lost δεν είναι σίγουρα αλλά με έναν "πιλότο" δεν μπορείς να ξέρεις,ε;
Αν δουλέψει ενα σατανικό μυαλό, το σενάριο, θα ξεπεράσει το Lost, πολύ εύκολα!

Reaction score
119
Δεν ξερω εσεις πως τη βρισκετε αλλα μετα το δευτερο επεισοδιο απογοητευτηκα περισσοτερο.
Ενω το βασικο θεμα καθε επεισοδιου εχει ενδιαφερον,ο τροπος που αναλυεται και τελικα λυνεται ειναι πολυ "σουπα".
Και το καστ,εκτος του "πατερα" δε μου καθεται με τιποτα.
Ακους εκει ο Τζοσουα Τζακσον να εχει IQ 190..μ'αυτο το σπινθηροβολο βλεμμα που εχει σιγουρα.

Reaction score
59
Απάντηση: Fringe (2008)

Mε 4 επεισοδια να εχουν ηδη προβληθει και με βαση τα καλα νουμερα τηλεθεασης ανακοινωθηκε οτι πηρε το πρασινο φως η σειρα για να γυριστουν oλα τα επεισοδια για μια ολοκληρωμενη season.

Reaction score
0
Απάντηση: Fringe (2008)

Μου αρεσε αρκετα..Για να δουμε...Ενταξει ειναι ακομα τα πρωτα επεισοδεια...Ελπιζω στην συνεχεια να ειναι πιο δυνατα..Το τελευταιο δεν μου αρεσε μονο

Reaction score
4
Η πρωταγωνίστρια είναι εντελώς ατάλαντη ή είναι η ιδέα μου; :142:
ναι ειναι ειναι απαλευτη, αλλα ποιος νοιαζεται? ο τρελογιατρος ειναι ολη η σειρα και η Global Dynamics.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera