full hd projector μεχρι 2500 ευρω?

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους,

θα προβω συντομα σε αγορα προβολεα Full HD και το budget μου εχει ταβανι τα 2500 ευρω.... διαβασα αρκετα αρθρα στο φορουμ αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας για την τελικη αποφαση...

μερικα μοντελα που σκεφτομαι ειναι:

Panasonic PT-AE2000E
BenQ W5000
Sanyo PLV-Z2000
Sony VPL-VW40

χωρις να περιοριζομαι σε αυτα...

κατα τη γνωμη μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα, ο Sanyo και ο Sony ειναι καλες περιπτωσεις (χρηματα/αποδοση)...

Σας ευχαριστω...
Γιαννης

Reaction score
1
Απάντηση: full hd projector μεχρι 2500 ευρω?

Καλως ηρθες.

Θα προτεινα vw40 ή w5000. Εξαιρετικα μηχανακια και τα δυο με τα αρνητικα τους φυσικα. Δεν θα κοιτουσα καθολου για lcd αφου υπαρχει ο sony.

Επισης αν κανεις λιγο υπομονη βγαινουν τα καινουρια μωρα της sony.

Reaction score
0
ευχαριστω παιδια...

μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα νεα μοντελα της sony και ποτε κυκλοφορουν στην αγορα?

Reaction score
1
κατα τη γνωμη μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα, ο Sanyo και ο Sony ειναι καλες περιπτωσεις (χρηματα/αποδοση)...
εγω θα σου προτεινω την παραπανω φραση να βρεις χρονο και να μπορεσεις να την ξαναγραψεις ως ακολουθως:

κατα τη γνωμη μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα ΚΑΙ ΕΙΔΑ, ο Sanyo και ο Sony ειναι καλες περιπτωσεις (χρηματα/αποδοση)...
κοινως ψαξε να τους δεις να παιζουν σε καποιο καταστημα.

Reaction score
0
Έχω τον 40 της Sony εδώ και 3 μήνες με δυνατή χρήση, με HD δορυφορικό δέκτη, PS3, κτλ.... Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος,
ανεξάρτητα που είχα ακούσει για την φωτεινότητά του ότι είναι χαμηλή, τελικά με καλύπτει απόλυτα και όσοι τον έχουν δει έχουν πει τα καλύτερα.... Στον Προτείνω...:137:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.450
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel