Gabriel Angelis Labor

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Χάλασε ο κόσμος να βάλουν λίγο χρυσαφί χρώμα επάνω για να δείξει...:131::131::131:

Reaction score
0
Χάλι.....χρυσό!!!!!

Offtopic :Θα μου εξηγησει καποιος τι χρειαζονται περισσοτεροι του ενος βραχιωνες, γιατι δεν το πιανω κ το εχω δει αρκετες φορες??

Reaction score
0
Για διάφορους λόγους.

Άλλος έχει πολλούς βραχίονες για δίσκους διαφορετικού πάχους, με άλλο VTA στον καθένα.

Άλλος, ανάλογα με το είδος μουσικής ή την ποιότητα του δίσκου, για να παίζει με άλλη κεφαλή.

Προσωπικά, το θεωρώ παρανοϊκό το να έχεις πάνω από ένα βραχίονα. Μόνο άμα είσαι κατάστημα, για να μπορείς να τα έχεις "όλα σε ένα", βολεύει (π.χ. άμεση σύγκριση κεφαλών).

Reaction score
0
Για διάφορους λόγους.

Άλλος έχει πολλούς βραχίονες για δίσκους διαφορετικού πάχους, με άλλο VTA στον καθένα.

Άλλος, ανάλογα με το είδος μουσικής ή την ποιότητα του δίσκου, για να παίζει με άλλη κεφαλή.

Προσωπικά, το θεωρώ παρανοϊκό το να έχεις πάνω από ένα βραχίονα. Μόνο άμα είσαι κατάστημα, για να μπορείς να τα έχεις "όλα σε ένα", βολεύει (π.χ. άμεση σύγκριση κεφαλών).
:444:Ευχαριστω..........
Πολυ παρανοικο οντως

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Και κάποιοι, εκτός από βραχίονες, έχουν και διαφορετικά set από λάμπες ανάλογα με το είδος μουσικής που ακούνε...:118::118::118:
Για όλους έχει ο μπαξές!!!

Reaction score
8
παντως την φαση με τους δυο βραχιονες την εχω σκεφτει και εγω. Εναν με μια υπεραναλυτικη κεφαλη για οντιοφαιλ και αριστους δισκους και εναν αλλα μπενζ που να καλυπτει τα χρατς - χρουτς για τους πολυπαιγμενους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Re: Απάντηση: Gabriel Angelis Labor

καρακιτσαριό...
... και μάλιστα χωριάτικο. Δεν πειράζει, για διαφόρους τύπους - μέλη "ομίλων" μια χαρά είναι. Το περί ωραίου αισθητήριο είναι κατάκτηση, δεν αγοράζεται.

Reaction score
3
Απάντηση: Gabriel Angelis Labor

Οι πολλοί βραχίονες μπορούν να κάνουν και το άλλο κόλπο...

Πάνω στον ίδιο δίσκο... και ενώ είναι σε διαφορετικό τραγούδι ο καθένας βραχίονας, μπορεί ένας dj να κάνει μείξη ήχου χωρίς να απαιτείται να έχει.... τον ίδιο δίσκο... δύο φορές...

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss