Gallo

Reaction score
5
Δείτε εδώ

Η Gallo έχει προχωρήσει και σε πιο reference-level ηχεία, που πιστεύω αξίζει να ακούσει κανείς. Περισσότερα εδώ και εδώ

Πάντως πιστεύω είναι απίστευτα καλά για το μέγεθός τους και την τιμή τους. Ιδιαίτερα τα Orb λόγω τιμής.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Tωρα τελευταια η μοδα στα home cinema dedicated rooms προσταζει ηχεια φαντασματα!
Αμα δειτε τα καινουρια δωματια που φτιαχνουν οι σχεδιαστες των home cinema τα ηχεια ειναι ολα <<μικρα>> και αφαντα (κρυμενα) στο ματι αντι του παλιου τροπου που προσταζε τα ηχεια να φαινονται και να ειναι το κυριο μερος του ντεκορ!
Βεβαια αυτος ο μινιμαλισμος εμενα δεν μου αρεσε ποτε και σε τιποτα!

Αληθεια αυτα τα ηχεια αν και διαβασα τις περιγραφες μπορουν να συναγωνιστουν π.χ δυο στηλες αντιστοιχων βατ ?
Εγω δεν το πιστευω... Ειμαι απιστος Θωμανιακ!

Ασε σε δε που ειμαι απο τους παλιους που θελω αυτο που πληρωνω να το βλεπω
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μου αρεσουν τα μεγαλα ηχεια κακο ειναι?

Reaction score
5
Κακό δεν είναι, αλλά αν θέλεις ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο, δεν σου κάνουν τα μεγάλα ηχεία. Και αν κάνουμε μια αναλογία, να ξέρεις ότι τα πολλά λεφτά δεν φαίνονται...δηλαδή συνήθως αυτοί που βλέπεις γύρω γύρω να χαλάνε λεφτά για επίδειξη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτούς που πραγματικά κινούν τα νήματα...

Reaction score
63
Ωραία τα "κρυφά" αλλά ποτέ δεν με ενθουσίασαν. Στο κάτω κάτω τόσα ευρώ πετάς. Γιατί να μην τα δείχνεις και στους άλλους τα αποκτήματά σου? Και για να πώ την αλήθεια δεν μ' έχει ενθουσιάσει κανα κρυφό στον ήχο.

Reaction score
7
Θεωρω οτι τα μικρα και "αορατα" ηχεια χρειαζονται μονο για τοποθετηση σε σαλονι (πολυχωρος) ή αν τιθεται θεμα waf...

Σε dedicated (ή οχι) χωρο... οσο να 'ναι, πρεπει να τα δειχνεις και να φαινονται...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Kαι εγω αυτο λεω!
Οχι οτι ειμαι επιδειξιας και θελω να φαινονται αλλα γιατι μου αρεσει για την παρτι μου να φαινονται!
Τα θεωρω ντεκορ και εργα τεχνης! Ιδιως τα ξυλινα...

Reaction score
5
Βρε που μπλέξαμε με τους show-offs.. :D
Βρε τα ηχεία τα θες για να ακούς τη μουσική, όχι για να καμαρώνεις στους φίλους... ;)
Μου θυμίζει αυτό που είπε ο Χατζηφωτίου μια φορά: "Οι έλληνες παίρνουν ακριβό αυτοκίνητο γιατί το σπίτι δεν μπορείς να το βγάλεις βόλτα να το δείξεις..."
:lol:

Reaction score
2
κάτι αντίστοιχο του e-penis !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ακ1ς, τώρα σοβαρά, επειδή σκέφτομαι να χτυπήσω το 5.1 σετάκι από τα 2-πλα GALO (για να το κανω και 7.1 άμα τύχει), πόσο σου πήγε το μαλλί από αμέρικα? τα έστειλες Λονδίνο ή Αθήνα και πόσα πλήρωσες για τελωνίο, έξοδα μεταφοράς (UPS ή με δικό σου forwarder), κλπ? τώρα με το δολλάριο/ευρώ πιστεύω είναι καλή αγορά ..

thanks in advance

j.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO