Games for Wii

Reaction score
0
Θέλω από τους κατόχους του Wii αν είναι εύκολο να προτείνουν ποια games χρησιμοποιούν στο έπακρο το εξαίσιο χειρισμό του. Εννοείται ότι το sport που είναι στο πακέτο αλλά και ποια άλλα. Επίσης επειδή θα πάρω και το fit υπάρχουν άλλα games γι αυτό ή ότι περιέχεται στο πακέτο ?
Σιγουρα θα πάρω το mario galaxy. Ελπίζω να θυμιθώ τα παιδικά μου χρόνια με το NES και αργότερα με το SNES.

Reaction score
5
Απολαυστικότατο παιχνίδι, με πάρα πολύ χρήση των Motion sensors είναι το Rayman Raving Rabbids. Τρελό γέλιο! Ένας άλλος ανάλογος τίτλος είναι το Wario Smooth Moves αλλά παρα είναι mini τα minigames που έχει. Δεν με κράτησε και πααααααααρα πολύ.

Επίσης, κάτι με περισσότερη δράση είναι το Prince of Persia : Rival Swords. Στην ίδια κατηγορία, αλλά παλιό πλέον, το Red Steel. Λογικά τώρα, περιμένουμε το Red Steel 2 να μας έρθει.

MUST-HAVE : Mario Kart για το Wii!

Reaction score
0
Σήμερα το αγοράζω και ξεκινάω από το Rayman Raving Rabbids. To Mario Galaxy θυμίζει τα παλιά Mario ?
Ξερετε είναι ο ήρωας μου λόγω ονόματος.

Reaction score
5
Σήμερα το αγοράζω και ξεκινάω από το Rayman Raving Rabbids. To Mario Galaxy θυμίζει τα παλιά Mario ?
Ξερετε είναι ο ήρωας μου λόγω ονόματος.
Δεν έχω παίξει το Galaxy αλλά το Paper Mario θυμίζει το κλασσικό platform. ΠΡΟΣΟΧΗ : απλά θυμίζει. :145:

Reaction score
0
Τελικά το πήρα το Σαββατο. ΜΑζί με το feet το wii play (me 2o χειρ.). Το Rayman Raving Rabbids το ένα δεν το βρήκα και πήρα μόνο το Rayman Raving Rabbids 2. Είναι εξίσου καλό ?
Επίσης από play περιμένω το Mario Galaxy και από fnac το Zack and Wiki.Αλλα ακόμα το μόνο που κάναμε ήταν να το συνδέσουμε στον προολέα και να κολλήσει η γυναίκα μου με το feet. Δεν την κατεβάζω, μεγάλη πόρωση. Πρώτη φορά είναι έτσι με παιχνίδια αφού σπίτι υπάρχουν τα πάντα και το μόνο που έπαιζε μέχρι τώρα ήταν μερικά advetures στο laptop της.

Υπάρχει ένα πρόβλημα δεν παίζει το sports. Δεν το διαβάζει καθόλου λέει να δω στο manual και λοιπά. Τι να κάνω να πάρω την zegetron ?

Reaction score
2
Και μενα το κανει μερικες φορες... απλα κλεισε τη κονσολα και βγαλε το δισκακι.
Καθαρισε το καλα, και ξαναβαλτο , και θα το διαβασει (ελπιζω).

Reaction score
0
Κορυφαία games είναι και τα metroid prime. Το Super Mario Galaxy πέρσι σάρωσε τα πάντα από κριτικές και βραβεία. Ζack & Wiki και WarioWare: Smooth Moves για πρωτοτυπίες και παιχνίδια με το wiimote

Αναμένεται το... de Blob
Εντός ολίγων ημερών.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale