Garrard 401

Status
Not open for further replies.
Reaction score
116
Πωλειται το δευτερο μου Garrard 401 σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση.Τιμη 400 ευρω!!

Reaction score
116
Απάντηση: Garrard 401

Στα 380!!! και δεν χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις το συγκεριμενο πικαπ.

Reaction score
116

Ειναι χωρις κεφαλη και χωρις βραχιονα και χωρις plinth και νομιζω και πως η τιμη που το δινω ειναι πολυ καλη.

Reaction score
1.434

Ειναι χωρις κεφαλη και χωρις βραχιονα και χωρις plinth και νομιζω και πως η τιμη που το δινω ειναι πολυ καλη.
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά πριν λίγο καιρό δίνονταν αχρησιμοποίητο Garrard 401 στο κουτί του με 500 και ακόμα παλιότερα αχρησιμοποίητο Garrard 401 με βραχίονα rotel στα 550. Άρα η πολύ καλή τιμή είναι κάτι το σχετικό και αφορά την προσφορά και ζήτηση κάθε αντικειμένου.

Reaction score
116

Αυτο ειναι το Garrard προς πωληση.
Τουλαχιστον κραταει στροφες και ειναι τελειως αθορυβο οχι σαν κατι καινουργια που κυκλοφορουν εδω και καιρο στο forum.
Bλεπεις ακομα και το καινουργιο φιλε μου vinylover ειναι σχετικο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
126

Και εγω λεω οτι τα καινουργια που βγηκαν για πουλημα ηταν για πεταμα με προβληματα θορυβου στο μοτερ. Τελικα τσαμπα ειναι:whistling:

Reaction score
25
Re: Απάντηση: Garrard 401

Αυτο ειναι το Garrard προς πωληση.
Τουλαχιστον κραταει στροφες και ειναι τελειως αθορυβο οχι σαν κατι καινουργια που κυκλοφορουν εδω και καιρο στο forum.
Bλεπεις ακομα και το καινουργιο φιλε μου vinylover ειναι σχετικο.
Τί ακούμε;

Last edited by a moderator:

Reaction score
456

Γειά σας ονομάζομαι Νίκος και με ενδιαφέρει η αγγελία σας αν είναι ακόμη ενεργή,θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 2104126449 ή να μου στείλετε τον δικό σας τηλεφωνικό αριθμό να σας καλέσω.Φιλικούς χαιρετισμούς

Reaction score
3.093
Παίδες,αν δεν μου κάνει πλάκα η όραση μου,η αγγελία είναι του 2013;

Reaction score
1.000
Ε δεν πωλουνται καθε μερα garrard 401!! Και γω θυμαμαι μεχρι να βρω το δικο μου ειχα φαει τον κοσμο.

Θα προτεινα στο φιλο που ανεσυρε την αγγελια, να τοποθετησει αγγελια ζητησης. Πιστευω μπορει να ειναι τυχερος

Reaction score
16
Ε δεν πωλουνται καθε μερα garrard 401!! Και γω θυμαμαι μεχρι να βρω το δικο μου ειχα φαει τον κοσμο.

Θα προτεινα στο φιλο που ανεσυρε την αγγελια, να τοποθετησει αγγελια ζητησης. Πιστευω μπορει να ειναι τυχερος
Έχω βρει διάφορα 401 αλλά δεν ξέρω πως ξεπήδησαν οι τιμές και πήγανε από τα 300 400 ευρω στα 800 με 1000 σαν σκέτο πικάπ μιλάω πάντα, οπότε αναζητώ για κάτι οικονομικό γιατί δε χρειάζεται κανένας να πληρώσει για 50 ετών μηχάνημα τόσα πολλά λεφτά.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας