- Reaction score
- 116
Πωλειται το δευτερο μου Garrard 401 σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση.Τιμη 400 ευρω!!
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά πριν λίγο καιρό δίνονταν αχρησιμοποίητο Garrard 401 στο κουτί του με 500 και ακόμα παλιότερα αχρησιμοποίητο Garrard 401 με βραχίονα rotel στα 550. Άρα η πολύ καλή τιμή είναι κάτι το σχετικό και αφορά την προσφορά και ζήτηση κάθε αντικειμένου.Ειναι χωρις κεφαλη και χωρις βραχιονα και χωρις plinth και νομιζω και πως η τιμη που το δινω ειναι πολυ καλη.
Τί ακούμε;Αυτο ειναι το Garrard προς πωληση.
Τουλαχιστον κραταει στροφες και ειναι τελειως αθορυβο οχι σαν κατι καινουργια που κυκλοφορουν εδω και καιρο στο forum.
Bλεπεις ακομα και το καινουργιο φιλε μου vinylover ειναι σχετικο.
Το ψιλιάστηκα! ;-)Μadrugada
kalhspera, einai diathesimo? sas esteila kai prosopiko minimaΠωλειται το δευτερο μου Garrard 401 σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση.Τιμη 400 ευρω!!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!kalhspera, einai diathesimo? sas esteila kai prosopiko minima
Καλησπέρα χρόνια πολλά! οκ!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Στο avsite δεν γράφουμε greeklish.
Έχω βρει διάφορα 401 αλλά δεν ξέρω πως ξεπήδησαν οι τιμές και πήγανε από τα 300 400 ευρω στα 800 με 1000 σαν σκέτο πικάπ μιλάω πάντα, οπότε αναζητώ για κάτι οικονομικό γιατί δε χρειάζεται κανένας να πληρώσει για 50 ετών μηχάνημα τόσα πολλά λεφτά.Ε δεν πωλουνται καθε μερα garrard 401!! Και γω θυμαμαι μεχρι να βρω το δικο μου ειχα φαει τον κοσμο.
Θα προτεινα στο φιλο που ανεσυρε την αγγελια, να τοποθετησει αγγελια ζητησης. Πιστευω μπορει να ειναι τυχερος