Gel Καθαρισμού Βελόνας

Reaction score
13
Eγω εχω αυτο και κανει μια χαρα την δουλεια του!!
https://www.ebay.ie/itm/Magic-Clean...029665?hash=item567a2e1c21:g:gOEAAOSwLVZV1WZK[/QU
Eγω εχω αυτο και κανει μια χαρα την δουλεια του!!
https://www.ebay.ie/itm/Magic-Clean...029665?hash=item567a2e1c21:g:gOEAAOSwLVZV1WZK
το έχεις δοκιμάσει και σε βινύλια?

Reaction score
5.933
Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος από το Forum αυτό το προιόν :
Ως εναλλακτική κατά πολύ φθηνότερη του Zero Dust της Ιαπωνικής Onzow;
Τα τελευταία 8 χρόνια χρησιμοποιώ το Zero Dust Onzow..το είχα πα΄ρει από εδώ (Hi-End maniac Δημ. Μοσχοβάκος) 30 ευρώ...δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου και κάνει πολύ καλή δουλειά...πάντα καθαρίζω την βελόνα με αυτό (2-3 φορές σε κάθε ακρόαση) και η Zyx R50 Bloom ζει και βασιλεύει από τότε...Άρα 30 ευρώ για 8 χρόνια (και ποιος ξέρει πόσο ακόμη!!) είναι μηδαμινό κόστος....δεν θα πήγαινα σε άλλο φτηνότερο και πιθανά λιγότερο αξιόπιστο

Reaction score
13
Τα τελευταία 8 χρόνια χρησιμοποιώ το Zero Dust Onzow..το είχα πα΄ρει από εδώ (Hi-End maniac Δημ. Μοσχοβάκος) 30 ευρώ...δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου και κάνει πολύ καλή δουλειά...πάντα καθαρίζω την βελόνα με αυτό (2-3 φορές σε κάθε ακρόαση) και η Zyx R50 Bloom ζει και βασιλεύει από τότε...Άρα 30 ευρώ για 8 χρόνια (και ποιος ξέρει πόσο ακόμη!!) είναι μηδαμινό κόστος....δεν θα πήγαινα σε άλλο φτηνότερο και πιθανά λιγότερο αξιόπιστο
Εχεις δίκιο
[DOUBLEPOST=1510150917][/DOUBLEPOST]Βέβαια πολλοί θεωρουν αυτά ανώτερα ακομα και απο τα zero dust

https://m.ebay.com/itm/20X-Melamine...409154&hash=item5674d7b92b:g:5qcAAOSwl8NVVHaj

Reaction score
283
Εχεις δίκιο
[DOUBLEPOST=1510150917][/DOUBLEPOST]Βέβαια πολλοί θεωρουν αυτά ανώτερα ακομα και απο τα zero dust

https://m.ebay.com/itm/20X-Melamine...409154&hash=item5674d7b92b:g:5qcAAOSwl8NVVHaj
Εχω πολλα τετοια καθαριζω κυριως σημαδια απο τοιχους,ειναι καταλληλα για αυτη τη δουλεια γιατι δεν αφαιρουν χρωμα,κατι που προκαλουν αλλα σφουγγαρια,Στο σουπερ μαρκετ σε αφθονια!Αλλα αυτο τι μπορει να καθαρισει οσον αφορα το θεμα μας;

Reaction score
13
Εχω πολλα τετοια καθαριζω κυριως σημαδια απο τοιχους,ειναι καταλληλα για αυτη τη δουλεια γιατι δεν αφαιρουν χρωμα,κατι που προκαλουν αλλα σφουγγαρια,Στο σουπερ μαρκετ σε αφθονια!Αλλα αυτο τι μπορει να καθαρισει οσον αφορα το θεμα μας;
Σε αρκετά forum στο εξωτερικό, έχω δει να τα προτείνουν ως ξηρό καθαριστικό βελόνας. Το κάνουν όπως και με το Gel: αφήνουν την βελόνα να καθίσει απαλά μια δύο φορές ώστε να καθαριστεί. Οι φώτο σε μικροσκόπιο είναι η αλήθεια ότι δείχνουν να κάνει δουλειά, απλά είναι λίγο επικίνδυνο διότι οποιαδήποτε πλάγια ολίσθηση μπορεί να κάνει ζημιά.

Reaction score
283
Σε αρκετά forum στο εξωτερικό, έχω δει να τα προτείνουν ως ξηρό καθαριστικό βελόνας. Το κάνουν όπως και με το Gel: αφήνουν την βελόνα να καθίσει απαλά μια δύο φορές ώστε να καθαριστεί. Οι φώτο σε μικροσκόπιο είναι η αλήθεια ότι δείχνουν να κάνει δουλειά, απλά είναι λίγο επικίνδυνο διότι οποιαδήποτε πλάγια ολίσθηση μπορεί να κάνει ζημιά.
A εχεις δικιο το εχω δει σε βιντεο και εγω κα δειχνει οτι κανει δουλεια,αλλα πολυ επικινδυνο,αυτο ειναι το καλυτερο βουρτσακι για ξηρο καθαρισμο https://www.google.gr/search?q=βουρ...QsAQIMQ&biw=1600&bih=769#imgrc=nd70SYGJGFLxTM:
[DOUBLEPOST=1511868328][/DOUBLEPOST]Οσον αφορα τον υγρο καθαρισμο,απο ενα που εχω της clearaudio το οποιο πηρα 27 ευρω αν θυμαμαι καλα ειναι παρα πολυ καλο!Τωρα λενε καποιοι οτι δε πρεπει να ακουμπα στο στελεχος το υγρο,αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι υπαρχουν κεφαλες με πολυ μικρη βελονα και οσο προσεχτικος και να εισαι θα ακουμπησει και το στελεχος,και ενταξει εννοειται δεν παιρνουμε το καθαριστικο και πλενουμε το στελεχος,αλλα το να μην ακουμπησει το βρισκω πολυ δυσκολο!

Reaction score
13
A εχεις δικιο το εχω δει σε βιντεο και εγω κα δειχνει οτι κανει δουλεια,αλλα πολυ επικινδυνο,αυτο ειναι το καλυτερο βουρτσακι για ξηρο καθαρισμο https://www.google.gr/search?q=βουρτσακι+καθαρισμου+βελονας+φωτο&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjIq4ifk-HXAhUQYlAKHSJ8BHMQsAQIMQ&biw=1600&bih=769#imgrc=nd70SYGJGFLxTM:
[DOUBLEPOST=1511868328][/DOUBLEPOST]Οσον αφορα τον υγρο καθαρισμο,απο ενα που εχω της clearaudio το οποιο πηρα 27 ευρω αν θυμαμαι καλα ειναι παρα πολυ καλο!Τωρα λενε καποιοι οτι δε πρεπει να ακουμπα στο στελεχος το υγρο,αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι υπαρχουν κεφαλες με πολυ μικρη βελονα και οσο προσεχτικος και να εισαι θα ακουμπησει και το στελεχος,και ενταξει εννοειται δεν παιρνουμε το καθαριστικο και πλενουμε το στελεχος,αλλα το να μην ακουμπησει το βρισκω πολυ δυσκολο!
Δεν ξέρω άλλα μπορεί και να είναι η ιδέα μου, άλλα μετά από υγρό καθαρισμό σαν η βελόνα να κολλάει περισσότερο σκόνη μετά...
[DOUBLEPOST=1511869154][/DOUBLEPOST]
Δεν ξέρω άλλα μπορεί και να είναι η ιδέα μου, άλλα μετά από υγρό καθαρισμό σαν η βελόνα να κολλάει περισσότερο σκόνη μετά...
Τώρα σε σ΄χεση με
και ναι, πρέπει να έχεις χέρι χειρουργού, ώστε πάντα να πετυχαίνεις μόνο το διαμάντι.... αυτό το υγρό που δίνουν στα public χωρίς αλκοόλ ξέρεις κανένα να το έχει δοκιμάσει?

Reaction score
283
[DOUBLEPOST=1511869154][/DOUBLEPOST]
Τώρα σε σ΄χεση με

και ναι, πρέπει να έχεις χέρι χειρουργού, ώστε πάντα να πετυχαίνεις μόνο το διαμάντι.... αυτό το υγρό που δίνουν στα public χωρίς αλκοόλ ξέρεις κανένα να το έχει δοκιμάσει?
Φιλε πηγαινε παρε κατι σαν το δικο μου,ξερω θα το πληρωσεις ειναι ακριβο,αλλα θα περασεις πολυ καιρο,και αποκλειεται εταιρειες οπως πχ η clearaudio με τετοιο ονομα και παραδοση στο αντικειμενο να πουλαει κατι επικινδυνο για την κεφαλη,εννοειται οτι εχουν κανει παρα πολλες δοκιμες πριν βγει το προιον στην αγορα,φυσικα σκοπος μου δεν ειναι να διαφημισω την συγκεκριμενη εταιρεια,απλα την φερνω ως παραδειγμα.Οποτε για εμενα ειναι μονοδρομος και μην κοιτας αλλου,τωρα αν δεν θες να ξοδευτεις χιλιες φορες με το βουρτσακι μονο παρα οτι ναναι,για να εχεις το κεφαλι σου και την κεφαλη σου ησυχη!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
- η μόνη μου δυσπιστία στα gel καθαρισμού είναι πως πέρα από την σκόνη , θα αδυνατούν λογικά να απομακρύνουν κατάλοιπα βινυλίου και ότι άλλο έχει ανατοποθετηθεί από την επιφάνεια μετρίως καθαρών δίσκων ( ίσως γ΄αυτό λέγονται zero - dust ) . . . από την άλλη βέβαια είναι ιδανικά για συχνή χρήση και ασφαλή ( ότι ποιό μαλακό υπάρχει που έρχεται σε επαφή με την βελόνα )

- χρησιμοποιώ ένα κλασικό απαλό βουρτσάκι και ενίοτε το . . .

. . . που έχει επίσης δικό του πινελάκι

Reaction score
283
- η μόνη μου δυσπιστία στα gel καθαρισμού είναι πως πέρα από την σκόνη , θα αδυνατούν λογικά να απομακρύνουν κατάλοιπα βινυλίου και ότι άλλο έχει ανατοποθετηθεί από την επιφάνεια μετρίως καθαρών δίσκων ( ίσως γ΄αυτό λέγονται zero - dust ) . . . από την άλλη βέβαια είναι ιδανικά για συχνή χρήση και ασφαλή ( ότι ποιό μαλακό υπάρχει που έρχεται σε επαφή με την βελόνα )

Αυτο εχω και εγω,να σε ρωτησω να ακουμπαει το πινελο ελαχιστα το στελεχος οριακα γυρω απο το διαμαντι υπαρχει προβλημα;;Επισης να συμπληρωσω,μπορουμε να βαλουμε μια σταγονα με το πινελο πανω στο βουρτσακι και αμεσως να τριψουμε το διαμαντι με το βουρτσακι που ειναι νωπο στην επιφανεια του απο το υγρο αυτο,ετσι θα εχουμε βαθυτερο καθαρισμο.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
. . . 1 να ακουμπαει το πινελο ελαχιστα το στελεχος οριακα γυρω απο το διαμαντι υπαρχει προβλημα;; . . .

2 Επισης να συμπληρωσω,μπορουμε να βαλουμε μια σταγονα με το πινελο πανω στο βουρτσακι και αμεσως να τριψουμε το διαμαντι με το βουρτσακι που ειναι νωπο στην επιφανεια του απο το υγρο αυτο,ετσι θα εχουμε βαθυτερο καθαρισμο.
1 - δεν υπάρχει πρόβλημα , δεδομένου πως η ποσότητα υγρού στο πινέλο είναι μικρή και δεν θα ''περπατήσει'' προς την ανάρτηση

2 - αυτό κάνω και εγώ , με λίγο όμως πάντα υγρό

. . .η ανάρτηση μας ενδιαφέρει να μήν βραχεί , διότι πολλοί χρησημοποιούν κάποια υλικά για damping εκεί , που είναι ευάλωτα στις αλκοολούχες κατά κανόνα ουσίες καθαρισμού

Reaction score
13

Πάντως αν δει κάποιος το πριν και το μετα του gel σε μια βελόνα θα εντυπωσιαστεί.. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δει φωτο πριν και μετα υγρού καθαρισμού. Δεν πολύ κύκλοφορουν ή εγώ δεν έχω δει...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
Πάντως αν δει κάποιος το πριν και το μετα του gel σε μια βελόνα θα εντυπωσιαστεί.. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δει φωτο πριν και μετα υγρού καθαρισμού. Δεν πολύ κύκλοφορουν ή εγώ δεν έχω δει...
- διαφορά πριν και μετά με υγρό καθαρισμού , θα δεί κανείς σε περιπτώσεις αρκετής βρόμας και πολλά βουρτσίσματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas