Getto 13

Reaction score
1
Γαλλική Παραγωγή. Γρήγορη δράση και πολύ καλή αίσθηση. Οι δύο τύποι που πρωταγωνιστούν είναι αψογοι.

Reaction score
0
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ,
ΑΛΛΑ ΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ..

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΜΕ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ...ΩΡΕ!!!

Reaction score
0
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ,
ΑΛΛΑ ΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ..

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΜΕ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ...ΩΡΕ!!!

Reaction score
427
Την είδα εψές.
Βλέπετε πολύ, πολύ ευχάριστα.
Προτείνεται.
Η πρώτη σκηνή διαφυγής είναι το κάτι άλλο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μόλις το είδα κι εγώ. Πολύ γρήγορη ταινία, δεν σ' αφήνει κάν να σκεφτείς αν σ' αρέσει ή όχι, πόσο μάλλον να βαρεθείς. Δεν διεκδικεί καμιά πρωτιά, αλλά σίγουρα βλέπεται ευχάριστα. Αν ήταν καλύτερος κι ο ήχος, το σχεδόν συνεχές ξύλο και πιστολίδι θα ήταν πραγματική απόλαυση.

Reaction score
183
το ειδα και εγω!απιστευτη εισαγωγη!να ξερετε ολα αυτα τα σκαρφαλωματα πεταγματα κλπ ειναι ολα αληθινα.εχει γινει νεα μοδα στη γαλλια αυτο το φαινομενο.το να τρεχεις και να σκαρφαλωνεις πηδας κλπ!

ολα τα λεφτα στη σκηνη που μπενει με αλμα απο το παραθυρο ενος clio !!!

Reaction score
7
Όντως η δράση πραγματικά είναι καταιγιστική.Και τα παλικάρια μοιάζουν με τιραμόλες.Ρε παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν όλα αυτά?Εγώ γιατί δεν μπορώ ούτε ένα φράχτη να πηδήξω???

Reaction score
13
Πάρα πολύ τρέξιμο σε σημείο .... να ιδρώνεις παρακολουθόντας την σκηνή της κατάδιωξης.Για την κατηγορία ταινιών "τρέξτε γιατί χανόμαστε" είναι MUST!
Θα την έβλεπα άνετα και 2η φορά (διότι από το πολύ τρέξιμο στην πρώτη δεν κατάλαβαινα τι γινόταν :))

Reaction score
0
Παιδια στο ειδος της ειναι απο τις καλυτερες, ουτως η αλλως πρεπει να βλεπουμε ολα τα ειδη για να μην βαριομαστε. Οσοι ειδατε και τα EXTRA οι σκηνες ειναι αρκετα ρεαλιστικες. Σε πολλα σημεια ειχαν τραυματισμους. ρεαλ αρκετα δηλαδη και οχι "πρασινα δωματια" και ψηφιακα εφε σαν το Hollywood.

Aξιζει !

Reaction score
0
Παντως σε τετοιο στιλ ειναι περιπου και το New Police Sotry με τον Jackie Chan..ιδιως η σκηνη με το bus!
:)

minas

Πισιά
Reaction score
4.197
Όντως η δράση πραγματικά είναι καταιγιστική.Και τα παλικάρια μοιάζουν με τιραμόλες.Ρε παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν όλα αυτά?Εγώ γιατί δεν μπορώ ούτε ένα φράχτη να πηδήξω???
Και γιατί δηλαδή να θες να πηδήξεις φράχτη, μου λες? :mrgreen:

Reaction score
7
Όσα δεν πιάνει η αλεπού Ανδρέα...Αφού τον Μηνά από την γειτόνισσα ένας φράχτης τον χωρίζει.Μπορεί να μην κατάφερα να πηδήξω το φράχτη αλλά...:p

minas

Πισιά
Reaction score
4.197
Με το "αλλά..." εννοεί προφανώς τη γειτόνισσα. Μην αφήνουμε και υπονοούμενα! :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera