Ghost Rider (Blu-Ray)

GTX

Reaction score
39

Λοιπόν πρόκειται για δισκάκι με κορυφαία ποιότητα εικόνας παρ'όλο που το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ειναι αρκετά σκοτεινό, έχει πολύ λεπτομέρεια και έντονα χρώματα. Δυστυχώς η ταινία είναι πολύ μάπα αλλά αν περιμένεις περίπου τι θα δείς δεν απογοητεύεσαι :happy_5::happy_5::happy_5:

Όλα τα λεφτά η Eva Mendes :bravo:

Reaction score
0
Σημερα μου ηρθε mail απο το sendit οτι το εστειλαν!!!! Ανυπομονω!! Αν και το περιμενα 2 ιουλιου!

Reaction score
0
Ηρθε ηρθε ηρθε!!! Για αλλη μια φορα χωρις ελληνικους υποτιτλους !! Εχουμε και λεμε subtitles : english,english (hard of hearing),hindi !!!!!!!! Επειδη με εχει φαει η περιεργεια , τι εκδοση ειναι ρε παιδες? Λεει all regions και στο εξωφυλλο εχει το προσωπο του nicolas και της mendes και στη μεση περιπου ειναι ο ghost rider.Οταν δω και τη ταινια θα σας πω και για ποιοτητα του transfer.

Reaction score
0
Εχουμε και λεμε subtitles : english,english (hard of hearing),hindi !!!!!!!! Επειδη με εχει φαει η περιεργεια , τι εκδοση ειναι ρε παιδες?
Eίναι μπέρδεμα, αλλά πρέπει να είναι η έκδοση που πάει Αγγλία.... Ελληνικά έχει στην version που έρχεται σε εμάς και σε χώρες όπως η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα.
(θα το επιβεβαιώσω την επόμενη φορά που θα πάω στο videoclub ,βλέποντας ποιες γλώσσες επιπλέον έχουν)

Reaction score
0
Επιτελους την ειδα! Αν δεν ειστε φαν των comics γενικα, καλο θα ηταν να την αποφυγετε! Οσοι εχετε κοντα σας videoclub με blu ray προτιμοτερο θα ηταν να την νοικιασετε.Η εικονα σε μερικα σημεια ειναι καταπληκτικη (σκηνες στο νεκροταφειο - μεταμορφωση σε ghost rider) αλλα γενικα τα εφφε της μου φανηκαν "ξεπλυμενα" και προχειρα.Δυστυχως για τον ηχο δεν μπορω να γραψω κατι γιατι δεν εχω το καταλληλο συστημα δοκιμης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos