Gigabyte GV-R 6870 OC

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Πωλείται σε άριστη κατασταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένη , με ολα τα παρελκομενα στο κουτί της.
90ευρω.
image (1).jpg

GIGABYTE Ultra Durable VGA Series
Powered by AMD Radeon HD 6870 GPU

Integrated with 1GB GDDR5 memory and 256-bit memory interface

Features Dual-link DVI-I / DVI-D / HDMI / mini DisplayPort * 2

Gold plated HDMI, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

Avivo™could provide vibrant high fidelity, flawlessly smooth next-generation video playback. Avivo™ technology easily allows your PCs to become digital home media center by its compelling video pipeline design that comprises the latest high definition video hardware acceleration, including H.264 and WMV9.

AMD EyeSpeed technology helps you:
■Enjoy beautifully rich and clear video playback when streaming from the web
■Take in your favorite movies in stunning, stutter-free HD quality
■Run multiple applications smoothly at maximum speed
■Enjoy lightning fast game play and realistic physics effects

Overclock to 915 MHz

Support CrossFireX™ , Avivo™HD, Eyefinity and EyeSpeed

System power supply requirement: 500W

http://www.gigabyte....spx?pid=3663#sp

Attachments

Reaction score
6
Πωλείται σε άριστη κατασταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένη , με ολα τα παρελκομενα στο κουτί της.
90ευρω.
View attachment 44377

GIGABYTE Ultra Durable VGA Series
Powered by AMD Radeon HD 6870 GPU

Integrated with 1GB GDDR5 memory and 256-bit memory interface

Features Dual-link DVI-I / DVI-D / HDMI / mini DisplayPort * 2

Gold plated HDMI, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

Avivo™could provide vibrant high fidelity, flawlessly smooth next-generation video playback. Avivo™ technology easily allows your PCs to become digital home media center by its compelling video pipeline design that comprises the latest high definition video hardware acceleration, including H.264 and WMV9.

AMD EyeSpeed technology helps you:
■Enjoy beautifully rich and clear video playback when streaming from the web
■Take in your favorite movies in stunning, stutter-free HD quality
■Run multiple applications smoothly at maximum speed
■Enjoy lightning fast game play and realistic physics effects

Overclock to 915 MHz

Support CrossFireX™ , Avivo™HD, Eyefinity and EyeSpeed

System power supply requirement: 500W

http://www.gigabyte....spx?pid=3663#sp
Μείωση τιμής στα 60€.
Ευχαριστω

Reaction score
6
Δεν κατάφερα να βάλω την καινούργια καρτα μου , διότι δεν μπορούσε να την σηκώσει το Τροφοδοτικο μου. Οποτε δεν θα την πούλησω γιατι δεν μπορω να διάθεςΩ επιπλέον Χρήματα για psu.

Ευχαριστω κι συγγνώμη για την ανομανη.

Reaction score
4
Από την Δευτέρα που μιλήσαμε μου ζήτησες να περιμένω για να μην μείνεις χωρίς κάρτα και ότι θα μου την δώσεις ή Παρασκευή η Σάββατο, έβαλες δλδ μια αγγελία σε τόσα site για κάτι που δεν πουλάς άμεσα χωρίς να αναφέρεις τπτ στην αγγελία, το δέχομαι και περιμένω έχοντας και την διαβεβαίωση σου ότι θα κατεβάσεις και την αγγελία όπως και έκανες, στο μεταξύ εγώ βγάζω την δική μου και Παρασκευή την πουλάω. Πέμπτη σου στέλνω pm μπαίνεις online δεν απαντάς.Παρασκευή το ίδιο. Σάββατο το ίδιο. Και τώρα μου λες ότι δεν την πουλάς τελικά, έχω μείνει εγώ χωρίς pc και έχω χάσει και άλλες δύο κάρτες σε αγγελίες που με ενδιέφεραν για να μην σε "πουλήσω". Στο χωριό μου το λέμε ανωριμότητα. Όταν φοράμε παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο για το κρύο Φώτη.

Reaction score
6
Δεν κατάφερα να βάλω την καινούργια καρτα μου , διότι δεν μπορούσε να την σηκώσει το Τροφοδοτικο μου. Οποτε δεν θα την πούλησω γιατι δεν μπορω να διάθεσω επιπλέον Χρήματα για psu.

Ευχαριστω κι συγγνώμη για την αναστάτωση .

Last edited:

Reaction score
6
Από την Δευτέρα που μιλήσαμε μου ζήτησες να περιμένω για να μην μείνεις χωρίς κάρτα και ότι θα μου την δώσεις ή Παρασκευή η Σάββατο, έβαλες δλδ μια αγγελία σε τόσα site για κάτι που δεν πουλάς άμεσα χωρίς να αναφέρεις τπτ στην αγγελία, το δέχομαι και περιμένω έχοντας και την διαβεβαίωση σου ότι θα κατεβάσεις και την αγγελία όπως και έκανες, στο μεταξύ εγώ βγάζω την δική μου και Παρασκευή την πουλάω. Πέμπτη σου στέλνω pm μπαίνεις online δεν απαντάς.Παρασκευή το ίδιο. Σάββατο το ίδιο. Και τώρα μου λες ότι δεν την πουλάς τελικά, έχω μείνει εγώ χωρίς pc και έχω χάσει και άλλες δύο κάρτες σε αγγελίες που με ενδιέφεραν για να μην σε "πουλήσω". Στο χωριό μου το λέμε ανωριμότητα. Όταν φοράμε παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο για το κρύο Φώτη.
Με συγχωρείς σου ειπα ,
Τωρα τι να πω , δεν το περίμενα κι εγω.τις αγγελιες είδες ότι τις απέσυρα.
Ούτε σκοπιμότητα είχα , ούτε ήθελα να σου προκάλεσω αναστάτωση.
Τωρα τα επιμέρους σχόλια που αναφέρεις ειναι περιττά.
Αν ασχολείσαι με αγγελιες , ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!
Εδω προ παραγγελια κανεις σε επώνυμες αλυσίδες και κάνουν ότι ναναι.
Λυπάμαι .

Reaction score
4
Αν δεν το περίμενες να μην έβαζες την αγγελία να αγόραζες την κάρτα που σε ενδιέφερε και να αφού σου έκανε να την έβαζες σε αγγελία. (παράλογο ?). Αναστάτωση δημιούργησες γτ έμεινα χωρίς pc και γιατί έχασα όπως έγραψα και πιο πάνω δύο ακόμα αγγελίες που με ενδιέφεραν γτ δεν απαντούσες στα πμ και με είχες στο περίμενε. Τα σχόλια δεν είναι περιττά γιατί αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν και πρέπει η κοινότητα να γνωρίζει πως έχει εξελιχθεί η συναλλαγή μας.

Reaction score
6
Μπορεί και να συμβούν ομως,
Πολυ προσωπικά το πήρες το θέμα ,εγω στην θέση σου παντως αν και θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση , δεν θα δίκαζα κανέναν , ούτε σχόλια τέτοιου τύπου θα ανέβαζα .Απλα θα συνέχιζαν την έρευνα αγοράς .
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ το ότι πουληςες την καρτα σου , ενω δεν είχες άλλη στα χέρια σου και ενω βρήκες κάποιες άλλες δεν τις αγορασες.
Ούτε προκαταβολή μου έδωσες , μονο προφορικά την εκλεισες και είδες ότι η αγγελια αποσύρθηκε αμεςως.
Αυτο εννοώ οταν λέω ότι αυτά συμβαίνουν .
Δεν γνώριζα για την ασυμβατότητα , υπολογιστές ειναι ......
Σε αυτή την τιμη θα βρεις καρτα,μεχρι ποσα μπορεις να διαθέσεις.
Θα σε βοηθήσω κι εγω αμα θες .
Θα σου στέλνω link σε pm.
Τι να πω ........

Reaction score
4
Όταν "δύο" άντρες δίνουν τον λόγο τους και μάλιστα ο ένας αποσύρει και την αγγελία ως χειρονομία αυτά δεν συμβαίνουν. Στην θέση μου δεν είσαι αν ήσουν θα είχες τιμήσει τον λόγο σου και θα είχες χειριστεί το θέμα διαφορετικά. Δικό μου ήταν το λάθος ότι σου έδειξα εμπιστοσύνη και όχι ότι πούλησα την κάρτα μου επειδή βασίστηκα στα λεγόμενα σου Και δεν είναι διαχείριση το ότι δεν αγόρασα άλλες είναι τιμιότητα γιατί είχαμε συμφωνήσει μαζί, αν εσύ το βλέπεις σαν κακη διαχείριση τότε επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου. Προφορικά την έκλεισα επειδή εσύ αποφάσισες να αλλάξεις την αγγελία σου και να μην την πουλήσεις άμεσα αλλά μετά από μια βδομάδα. Και ξανά λέω αυτά δεν συμβαίνουν.

Reaction score
6
Reality show το κάναμε και τέτοιου είδος διενέξεις μόνο για παντελονατους Άντρες δεν ειναι ......σε κοινότητα εισαι κι οχι σε χωριό.
Για να κλείνουμε την συζήτηση σε συμβουλεύω ότι η ανάλυση καταστρέφει τα σύνολα .....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis