Goertz Veracity MI2

Reaction score
685
Τα καλωδια αυτα τα αγορασα πριν απο ενα μηνα και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για αυτα απλα θα ηθελα να ακουσω και τις αποψεις αλλων χρηστων για το εαν πιστευουν οτι μπορουν να σταθουν επαξια σε ενα high end συστημα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Από προσωπική εμπειρία, μια χαρά καλώδια είναι και μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε σύστημα.
Στο σύστημά σου τι άκουσες;

...

Reaction score
685
Νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα για τα χρηματα τους και γενικα ειναι πολυ ισορροπημενα καλωδια (δυσκολα να βρεθει κατι καλυτερο μεχρι τα 500 Ευρω και σαφως καλυτερα απο Nordost Blue Heaven και αλλα τετοια που εχω δοκιμασει). Απλως τα συγκρινα με τα καλωδια ηχειων καποιου Ελληνα που παρουσιαστηκε προσφατα στον Ηχο καθως και με τα Argento Serenity Reference και η διαφορα ειναι πραγματικα χαωδης (οπως βεβαια και η διαφορα τιμης). Η διαφορα στον ηχο ηταν σαν να ειχα ενισχυτες Advance Acoustics και να τoυς αντικατεστησα με Wavac!!!! Απιστευτη διαφορα στις λεπτομερειες που ακουει καποιος καθως και στο soundstage. Πραγματικα ειχα ακουσει πολλα για τις διαφορες που μπορουν να ακουστουν με τις αλλαγες καλωδιων αλλα αυτο δε το περιμενα. Το συστημα μου αποτελειται απο:

CD Transport: Audio Technologies CD-5 (modified)
DAC: Orpheus Labs DAC One
Preamplifier: Aaron Cineast No.22
Power amplifier: Sovereign Power
Speakers : Hyperion Sound 938

Δεν ξερω εαν το ιδιο θα ακουγοταν σε καποιο αλλο συστημα λιγοτερο αναλυτικο. Συντομα θα εχω στα χερια μου και τα Virtual Dynamics Revelation 2.0 για συγκρισεις με το Alphacore.
Παντως για συστημα αναλογου budget τα καλωδια αυτα ειναι ισως η καλυτερη επιλογη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.673
Τα καλώδια αυτά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή ΑΣΧΕΤΩΣ BUDGET ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Αλλά λέμε τώρα...

Reaction score
685
Εννοεις καλυτερη επιλογη οσον αφορα το value for money η καθαρα απο αποψη αποδοσης? Δεν εχεις ακουσει καποιο αλλο καλωδιο ηχειων που να εχει προσφερει κατι παραπανω στην αποδοση του συστηματος σου?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus