GP Βελγίου - Lewis Hamilton Τιμωρηθηκε !!

Reaction score
5
Εδώ, αγαπητοί φίλοι! Εδώ δείτε το ταλέντο ενός οδηγού! Και όταν βγαλετε τα κόκκινα γυαλιά και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά τα ξαναλέμε!

[YOUTUBE]L-ytLcn_sqk[/YOUTUBE]

Reaction score
4.855
Re: 1ος ο Massa στο Spa!! Ο Hamilton έφαγε ποινή (+25sec)

Ο ποταμός των χρημάτων πρέπει να ακολουθεί την ροή του κόσμου. Και ο κόσμος θέλει φεράρι όσο και να μην το αξίζει. Έτσι πάνε αυτά σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Reaction score
4.855
Όπως ξαναείπα ο Μπέρνι θέλει χρήμα και οι κόκκινοι του το δίνουν με την σέσουλα. Γιαυτό η ανταμοιβή θα είναι πρωτάθλημα στον ανάπηρο Μάσα.
Σαν παράγκα ένα πράμα.....

Reaction score
14

Ο ποταμός των χρημάτων πρέπει να ακολουθεί την ροή του κόσμου. Και ο κόσμος θέλει φεράρι όσο και να μην το αξίζει. Έτσι πάνε αυτά σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.
Προκύπτει από κάπου αυτό ή είναι δικές σου σκέψεις..??
Γιατί η ιστορία άλλα δείχνει..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_World_Drivers'_Champions

Reaction score
0
το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα...αν ο αγώνας έμενε στεγνός ο hamilton θα καθόταν πίσω απο τον kimi αλλά δεν θα πέρναγε...όπως κ να έχει έχουμε ακόμα 5 αγώνες κανείς δεν ξέρει ακόμα τίποτα!

Reaction score
26
Απάντηση: GP Βελγίου - Lewis Hamilton Τιμωρηθηκε !!

Έβλεπα F1 χρωρίς να χάσω αγώνα από το '94 μέχρι και πριν μερικά χρόνια.
Από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα να βλέπω μονοθέσια να γυρνάνε γύρω γύρω και πλεον βλέπω όποτε τύχει.
Να πω οτι βλέποντας F1 από ένα σημείο και μετά δεν υποστήριζα κανέναν, ή μάλλον όλους.
Έτυχε λοιπόν τον αγώνα στο Spa να τον δω.
Ο Räikkönen έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα μέχρι να βρέξει.
Από εκεί και μετά δεν ήταν συγκεντρωμένος και έκανε τραγικά λάθη.
O Hamilton στάθηκε πιο τυχερός και δεν πλήσωρε τα λάθη του.
Τώρα για την ποινή στο Hamilton, που λογικά δώθηκε στο σημείο που προσπερνά τον Räikkönen, έχω να πω οτι ουσιαστικά είναι λάθος του Räikkönen.
Δεν είμαι αγωνοδίκης, αλλά αν ο Räikkönen δεν είχε αρχικά υπερασπιστεί τη θέση του βάζοντας ξεκάθαρα στη δεύτερη θέση τον Hamilton τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα και η τιμωρία δίκαιη και ίσως μέσα στον αγώνα.
Αντίθετα μετά την έξοδο έτσι όπως εξελήχθηκαν τα πράγματα ο Hamilton μένει πίσω και απλά προσπερνά στην επόμενη στροφή (εκμεταλευόμενος βέβαια την προηγούμενη έξοδό του και τη λάθος κίνηση τουRäikkönen ωστε να έχει κολλήσει πίσω του)
Τέλος πάντων ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Räikkönen για κάποιο λόγο από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει ήταν σαν να μην οδηγούσε. Έχει έξοδο λοιπόν ξανά ο Hamilton και ενώ περνάει μετά από λίγο κάνει μόνος του λάθος και καταστρέφει έναν πολύ καλό αγώνα μέχρι εκείνη την ώρα.
Και ο Hamilton συνεχίζει να κάνει λάθη μέχρι το τέλος, ενώ δεν έχει πλεον αντίπαλο και πίεση.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο άσχημα διαχειρίζονται οι σημερινοί κορυφαίοι οδηγοί τα μονοθέσιά τους στη βροχή με λάθος ελαστικά.
Βέβαια φαντάζομαι τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα πλέον.
Πάντως ο αγώνας μου άρεσε.
Επιτέλους οι οδηγοί έχουν λίγο νεύρο, βάζουν τα μονοθέσια το ένα δίπλα στο άλλο και διεδικούν τη θέση τους ακόμα και μετά από έξοδο.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: GP Βελγίου - Lewis Hamilton Τιμωρηθηκε !!

Μπαμποθρεφτο...

..............................................................................

Πιο πολυ ομως ενοχλει (εμενα, αλλα νομιζω και ολους τους αλλους) η εικονα που του εχουν φτιαξει, του μαυρου κατατρεγμενου οδηγου, αβγαλτου ταλεντου, του εθνικου Motor-ηρωα της Αγγλιας που κανενας δεν αποδεχεται γιατι ειναι... ο καινουριος και τους εχει για πλακα. Δεν λεω, συμπαθης και σαφως ταλαντουχος, αλλα ολο αυτο το hype φερνει μαλλον ανεπιθυμητα αποτελεσματα.
Δε ξέρω αλλά ίσως δεν έχει γίνει σε όλους σαφές γιατί έφαγε την ποινή ο Hamilton...Την ποινή την έφαγε γιατί προφανώς όπως προέκυψε μετά την ανάλυση της τηλεμετρίας του αυτοκινήτου μετά το περιστατικό που έκοψε δρόμο δεν άφησε καθαρά τον Kimi να ξανακερδίσει τη θέση του αφού όπως φαίνεται και από τα βίντεο στην ευθεία μετά είναι με φούλ γκάζι και απλά ο Kimi τον περνάει στα ίσια.

Όσο για την ψυχραιμία του Kimi νομίζω ότι τον αδικούμε όταν λέμε ότι έχασε την ψυχραιμία του όταν πρίν το σκάσει στον τοίχο έχει σώσει 2 φορές το άμαξι περνώντας ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα και αμέσως μετά από τετ α κε, ε δεν είναι ακριβώς και έλειψη ψυχραιμίας αυτό...

Κρίμα πάντως γιατί χάθηκε σήμερα ένας από τους ανταγωνιστές του πρωταθλήματος και έκανε πολύ καλό αγώνα από την αρχή φτάνοντας στην πρώτη θέση από τον δεύτερο κιόλας γύρω όταν ξεκίναγε τέταρτος.

Πάντως το Spa για άλλη μια φορά δείχνει ότι είναι η καλύτερη πίστα!!!
Άντε μωρε με το καβαλημένο κ@λόπαιδο...
Το θέμα είναι πως ανεξαρτήτως τιμωρίας 2 φορές φέτος έχει καταστρέψει τον αγώνα του αντιπάλου του...
Και σήμερα αλλά και στον αγώνα με την απαράδεκτη "χαζομάρα" του στα πιτ που κόλλησε πίσω στην Ferrari τιμωρήθηκε αλλά ο Κίμι έχει καταστραφεί....
Όποιος έχει μάτια βλέπει τι γίνεται εδώ...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας... Απο χτές τα ίδια ακριβώς λέω στον Λάμπρο.

Τι έγινε βρε παιδιά? Με παρακολουθείτε? :121:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: GP Βελγίου - Lewis Hamilton Τιμωρηθηκε !!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας... Απο χτές τα ίδια ακριβώς λέω στον Λάμπρο.

Τι έγινε βρε παιδιά? Με παρακολουθείτε? :121:
ρούχα πήρες; γιατί μάλλον θα κοιμηθείς στην μάνα σου απόψε :142::142::138:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Χα χα χα!!! Καλέ μην μου τα λές έτσι απότομα γιατί σκιάζομαι!! :108:

:136: :138::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.796

Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο άσχημα διαχειρίζονται οι σημερινοί κορυφαίοι οδηγοί τα μονοθέσιά τους στη βροχή με λάθος ελαστικά.
Δε φταίνε οι οδηγοί γι' αυτό.
Οι ομάδες έχουν φτάσει σήμερα (ως αποτέλεσμα του κυνηγιού και του τελευταίου εκατοστού του δευτερολέπτου) σε τέτοια εξειδίκευση, όσον αφορά την πίστα και τις καιρικές συνθήκες, ώστε στην παραμικρή αλλαγή το κορυφαίο αυτοκίνητο να γίνεται μέτριο.
Το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο στην επιλογή του τύπου των ελαστικών.
Όταν πιάσει βροχή και το μονοθέσιο "φοράει" ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα, τότε η τύχη (ρίσκο) ξεπερνάει την οδηγική ικανότητα, ειδικά σε αγώνες όπως ο χθεσινός που η βροχή ήρθε ελάχιστους γύρους πριν τον τερματισμό.
Τα μονοθέσια αντιδρούν "ξερά", χωρίς προειδοποίηση, κάνοντας την οδήγησή τους σε ρυθμό αγώνα αδύνατη.
Ο Raikonnen δήλωσε ότι έτρεχε μόνο για την πρώτη θέση, γι' αυτό και έκανε τις χοντράδες που τον οδήγησαν στην εγκατάλειψη.
Ο Hamilton στάθηκε πιο τυχερός στις "πιρουέτες" και κέρδισε (προσωρινά).
Ο Massa, ευτυχώς, σκέφτηκε ώριμα και δεν παρασύρθηκε να πάει γρήγορα σιγουρεύοντας τους 8 βαθμούς της 2ης θέσης.

Reaction score
4.855

Προκύπτει από κάπου αυτό ή είναι δικές σου σκέψεις..??
Γιατί η ιστορία άλλα δείχνει..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_World_Drivers'_Champions
Από την λίστα που έβαλες προκύπτει. Τα τελευταία 10 χρόνια που το άθλημα άνθισε τηλεοπτικά-εμπορικά ήταν με την βοήθεια των τιφόζι τηλεθεατών που δεν τους ενδιέφερε να βλέπουν 8ες-9ες θέσεις στα γκραν-πρι. Έτσι αναγκαστικά προταγωνιστούν οι οδηγοί της για να υπάρχει και η αναγκαία θεαματικότητα.
Για μένα η θέση της Φερράρι στην φόρμουλα είναι σαν 4η ομάδα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.796
Απάντηση: Re: 1ος ο Massa στο Spa!! Ο Hamilton έφαγε ποινή (+25sec)

Το παράκανες! :119:

Επίσης, αν δεν υπάρχει το οικονομικό κίνητρο, πως θα υπάρξει η F1;
Δεν προσφέρονται οι μέρες μας για ιδανικά.

Υ.Γ. Δεν είμαι τιφόζι, υποστηρίζω οδηγούς που μπορούν (συνδυασμός ομάδας/ικανοτήτων) να κερδίσουν. Εκτός του Hamilton... :137:

Reaction score
0

Από την λίστα που έβαλες προκύπτει. Τα τελευταία 10 χρόνια που το άθλημα άνθισε τηλεοπτικά-εμπορικά ήταν με την βοήθεια των τιφόζι τηλεθεατών που δεν τους ενδιέφερε να βλέπουν 8ες-9ες θέσεις στα γκραν-πρι. Έτσι αναγκαστικά προταγωνιστούν οι οδηγοί της για να υπάρχει και η αναγκαία θεαματικότητα.
Εγώ μια χαρά ανθισμένο το θυμάμαι το πρωτάθλημα και στα πέτρινα χρόνια της Ferrari (πριν το 1996). Senna, Mansel, Prost, Williams-Renault, Benetton-Ford, McLaren-Honda - μην τρελαθούμε ξαφνικά...

Και ποιες είναι οι τρεις πρώτες για να έχουμε καλό ρώτημα; McLaren, άντε Williams, ποιά άλλη είναι ιστορικά πάνω από τη Ferrari?

Reaction score
4.855
Ανθισμένο μόνο για τους φανατικούς . Έβλεπες πολλά καπελάκια williams,mclaren σε παραλιακά μαγαζιά στα νησιά?? Ή περιοδικά για φόρμουλα 1?? Και πόσο μάλλον τα ποσοστά τηλεθέασης και εσόδων....

Lotus-ford:))

honda

Reaction score
0
Ανθισμένο μόνο για τους φανατικούς . Έβλεπες πολλά καπελάκια williams,mclaren σε παραλιακά μαγαζιά στα νησιά?? Ή περιοδικά για φόρμουλα 1?? Και πόσο μάλλον τα ποσοστά τηλεθέασης και εσόδων....
Δεν θα αποκαλούσα τον εαυτό μου φανατικό. Στην ηλικία που ήμουν τότε είναι βέβαιο ότι αν δεν έδειχνε η ελληνική τηλεόραση τα Grand-Prix δεν θα ήξερα καν τί είναι η F1.
Περίπου την ίδια αντιμετώπιση με σήμερα είχε τότε από τον τύπο και την τηλεόραση στην Ελλάδα η F1. Η μόνη σημαντική διαφορά με τότε είναι ότι σήμερα δείχνουν και τις (ούτως ή άλλως διαμορφωμένες για χάρη της τηλεόρασης πλέον) κατατακτήριες δοκιμές. Και το μονόστηλο των εφημερίδων άντε να έχει γίνει δίστηλο.

Θέλω να καταλήξω ότι η F1 ήταν, είναι και θα μείνει ένα σπορ αρκετά ελιτίστικο. Αυτοί που φοράνε τα καπελάκια Ferrari & McLaren δεν είναι καν βέβαιο ότι παρακολουθούν το πρωτάθλημα.

Lotus-ford:))

honda
Κάποιος δε γουστάρει τη Ferrari :137:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: GP Βελγίου - Lewis Hamilton Τιμωρηθηκε !!

Έβλεπα F1 χρωρίς να χάσω αγώνα από το '94 μέχρι και πριν μερικά χρόνια.
Από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα να βλέπω μονοθέσια να γυρνάνε γύρω γύρω και πλεον βλέπω όποτε τύχει.
Να πω οτι βλέποντας F1 από ένα σημείο και μετά δεν υποστήριζα κανέναν, ή μάλλον όλους.
Έτυχε λοιπόν τον αγώνα στο Spa να τον δω.
Ο Räikkönen έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα μέχρι να βρέξει.
Από εκεί και μετά δεν ήταν συγκεντρωμένος και έκανε τραγικά λάθη.
O Hamilton στάθηκε πιο τυχερός και δεν πλήσωρε τα λάθη του.
Τώρα για την ποινή στο Hamilton, που λογικά δώθηκε στο σημείο που προσπερνά τον Räikkönen, έχω να πω οτι ουσιαστικά είναι λάθος του Räikkönen.
Δεν είμαι αγωνοδίκης, αλλά αν ο Räikkönen δεν είχε αρχικά υπερασπιστεί τη θέση του βάζοντας ξεκάθαρα στη δεύτερη θέση τον Hamilton τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα και η τιμωρία δίκαιη και ίσως μέσα στον αγώνα.
Αντίθετα μετά την έξοδο έτσι όπως εξελήχθηκαν τα πράγματα ο Hamilton μένει πίσω και απλά προσπερνά στην επόμενη στροφή (εκμεταλευόμενος βέβαια την προηγούμενη έξοδό του και τη λάθος κίνηση τουRäikkönen ωστε να έχει κολλήσει πίσω του)
Τέλος πάντων ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Räikkönen για κάποιο λόγο από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει ήταν σαν να μην οδηγούσε. Έχει έξοδο λοιπόν ξανά ο Hamilton και ενώ περνάει μετά από λίγο κάνει μόνος του λάθος και καταστρέφει έναν πολύ καλό αγώνα μέχρι εκείνη την ώρα.
Και ο Hamilton συνεχίζει να κάνει λάθη μέχρι το τέλος, ενώ δεν έχει πλεον αντίπαλο και πίεση.
Πάντως ο αγώνας μου άρεσε.
Επιτέλους οι οδηγοί έχουν λίγο νεύρο, βάζουν τα μονοθέσια το ένα δίπλα στο άλλο και διεδικούν τη θέση τους ακόμα και μετά από έξοδο.
Συμφωνώ 100%

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962