GPS αυτοκινήτου μέχρι 200 ευρώ.

Reaction score
4
Καλημέρα!

Φίλος θέλει να πάρει ένα δώρο, μέχρι 200 ευρώ.

Νομίζω ότι η συσωρευμένη εμπειρία των μελών εδώ μέσα θα βοηθήσει αφάνταστα!

Σας ευχαριστώ,

Reaction score
0
Απάντηση: GPS αυτοκινήτου μέχρι 200 ευρώ.

Καλημέρα!

Φίλος θέλει να πάρει ένα δώρο, μέχρι 200 ευρώ.

Νομίζω ότι η συσωρευμένη εμπειρία των μελών εδώ μέσα θα βοηθήσει αφάνταστα!

Σας ευχαριστώ,
Θα προτεινα mio 350 που ειναι pda και μπορει να βαλει οτι θελει.Ειναι στα 220 νομιζω...Αλλιως vector 380-390 γιατι ειναι ξεκλειδωτο.Αλλα θα προτιμουσα την mio λογω ονοματος και μονο

Reaction score
3

Στην τιμή που αναφέρεις υπάρχουν κάποια μηχανάκια σχετικά αξιόπιστα αλλά όλα έχουν μερικά ανυπέρβλητα προβλήματα. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η μικρή και μέτριας ποιότητας οθόνη τους. Το επόμενο είναι το ίδιο το GPS το οποίο εάν δεν είναι SIRF III θα παρουσιάζει πρόβλημα στη συμπεριφορά του εντός της πόλης, στα δύσκολα σημεία της. Στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις δύσκολα να βρεις SIRF III. Ακόμη πολλοί διαφημίζουν τα GPS σε τιμή στο όριο των 200€, όμως αποσιοπούν το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνουν πρόγραμμα πλοήγησης, ή ελληνικούς χάρτες (μονόδρομος, μέχρι σήμερα, η NGI σε αυτό το θέμα), ή το πρόγραμμα δέχεται μόνο λατινικούς χαρακτήρες οπότε υπάρχει τρελό πρόβλημα στο να γράψεις το όνομα ενός δρόμου και πολλά άλλα τέτοια.
Αυτά για αρχή, για ότι θες στη διάθεσή σου…

Reaction score
0

Για αυτο προτεινα το 350..Εχει καλη οθονη.Δεχεται Destinator,εχει SiRF III ..
Και Ελληνικοτατο μενου.(η τιμη ειναι χωρις χαρτες(αλλα βρισκεις)Αν και ειμαι υπερ της αγορας.Εχω αγορασει 2 πακετα)απο την ΝGi

Reaction score
3

Συμφωνώ, απλά αυτό το θυμόμουν στα 250 και βάλε ευρώ. Και πάλι όμως είναι χωρίς Destinator. Να πω την αλήθεια, αν και δεν ήμουν πάντα καλό παιδί με το software, για δουλειές όπως της NGI θα έδινα και περισσότερα από ότι ζητάει (καλά μην το πάρουν και της μετρητής:happy_9:)

Reaction score
4
Βέβαια ο συγκεκριμένος φίλος είναι άσχετος, οπότε μάλλον θα χωθώ αν πιθανόν επιλέξει το Mio...

Που το βρίσκω? έψαξα σε plaisio και eshop αλλά δεν φαίνετε να το έχουν.. είναι παλαιότερο μοντέλο?
Επίσης στο plaisio υπάρχει ένα της Ελληνικής MLS με χάρτες της NGI στα 249 ευρώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Και πάλι ευχαριστώ!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κάπου πήρε το μάτι μου altec Gps με destinator 6 και τιμή μόνο 250€. Για ρίξε μια ματιά στα microland...

Reaction score
0

Αν το εχει το πλαισιο ακομα να το παρει με κλειστα ματια...Το altec ειναι pna και δεν τοο συνιστω...Βεβαια ειναι με dest..Οποτε εαν δεν το θελει για αλλες δουλειες ειναι καλη αγορα

Reaction score
45
www.dis.gr τα μηχανάκια είναι VECTOR με ελληνικό μενού και χάρτες με ελληνικό φωνητικό και οπτικό interface εγ΄ψ έχω πάρει το 590 που έχει ενσωματωμένο και bluetooth για ακρόαση κινητού. Αξιόπιστο και γρήγορο το μόνο πρόβλημα όταν ακινητοποιηθεί το αμάξι αλλάζει γυροσκοπικά τον ορίζοντα μόλις ξαναξεκινήσει επανέρχεται κανονικά σε επαφή με την εταιρεία με διαβεβαίωσαν ότι σε επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθεί.
Α και κάτι άλλο δωρεάν αναβαθμίσεις μέσω internet ανά μήνα ή δίμηνο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος