GPS με Video player?

Reaction score
50
Υπάρχει στην αγορά κάποιο GPS με Video player?
όχι τπτ hiend, απλά όταν δεν το χρησιμοποιώ να χαζεύουν τα παιδιά κανα κλιπάκι

Reaction score
49
Απάντηση: GPS με Video player?

Κώστα σχεδόν τα περισσότερα έχουν media player για απλά αρχεία (πχ avi).
Απλά επέλεξε κάποιο με 5άρα οθόνη (τουλάχιστον) ώστε να μη βγάλουν τα ματάκια τους τα παιδιά!!

Απλά θα σε συμβούλευα να πάρεις άλλη κάρτα μνήμης που θα αποθηκεύεις τα αρχεία video.
Αν τα βάζεις στην κάρτα με τους χάρτες είναι (πολύ) πιθανό να αργεί στην φόρτωση και «κλείδωμα» και κυρίως στις επαναχαρτογραφίσεις

Reaction score
50

Απλά θα σε συμβούλευα να πάρεις άλλη κάρτα μνήμης που θα αποθηκεύεις τα αρχεία video.
Αν τα βάζεις στην κάρτα με τους χάρτες είναι (πολύ) πιθανό να αργεί στην φόρτωση και «κλείδωμα» και κυρίως στις επαναχαρτογραφίσεις
χμ σωστή παρατήρηση

τι λές για το MLS Destinator 4800C που το είδα σε καλή τιμή?

ευχαριστώ! :107:

Reaction score
50

To garmin μου πέφτει ακριβό, για κανα 100άρι σκεφτόμουν, απλά πράγματα δλδ

Reaction score
49

Θα προτιμούσα αυτό.
Μεγαλύτερο με επίσης διπύρηνο επεξεργαστή, διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας και θα βλέπουν τα παιδιά πιο άνετα!
Και η τιμή είναι πολύ κοντά με αυτή που έχεις στο μυαλό σου!

Να το παραγγείλεις μέσω internet και ζήτησε είτε παραλαβή στο σπίτι (είναι δωρεάν για κόστος προϊόντος άνω των 85€) είτε σε κατάστημα (αλλά επιβεβαίωσε μήπως σου πουν τιμή καταστήματος μετά).
Προτίμησε την παραλαβή στο σπίτι.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, πήγαινε μια βόλτα μέχρι κάποιο κατάστημα, με μια microSDHC (πχ 4GB) φορτωμένη με ταινίες των παιδιών (περιορίσου σε avi αρχεία) να δεις αν τα παίζει κανονικά και μετά αποφασίζεις!!

Reaction score
50

Είδα από κοντά μερικά GPS τις κατηγορίας των 100€ με 5" ή λίγο μικρότερη οθόνη (Mio, Crypto Κλπ) αλλά μου φάνηκαν τραγικά αργά στο χάρτη και χάλια ανταπόκριση στην αφή.
Έχω την εντύπωση ότι τo google gps στο φτηνό αndroid μου τρέχει πολύ γρηγορότερα. Έτσι είναι όλα τα GPS ή αυτό αγοράζεις λόγο χαμηλής τιμής / χαρακτηριστικών?

Ένα, ας πούμε Sony Xperia Arc ή παρόμοιο τηλ. θα έτρεχε πιο γρήγορα εφαρμογή χαρτών?

Reaction score
50

Λοιποοον, να πω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα οικονομικά μοντέλα της MLS & Crypto παίζουν αρχεία audio-video.

Όμως αυτά είναι πολύ αργά αν θες να βλέπεις, μετακινείς και να βάζεις σημεία στον χάρτη (κάποια GPS των 300+ € το έκαναν μια χαρά). Σε πλοήγηση δεν δοκίμασα, φαντάζομαι θα είναι ΟΚ

Προσωπικά κατέληξα σε λύση 2σε1 δλδ ένα κινητό android με μεγάλη οθόνη και το πρόγραμμα της Sygic. Τρέχει σφαίρα ! :107:

Reaction score
2

ξερω ενα παλικαρι που μπορεί να σε βοηθήει . αν σε ενδιαφέρει στειλε μου μυνημα

Reaction score
3.512

Λοιποοον, να πω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα οικονομικά μοντέλα της MLS & Crypto παίζουν αρχεία audio-video.

Όμως αυτά είναι πολύ αργά αν θες να βλέπεις, μετακινείς και να βάζεις σημεία στον χάρτη (κάποια GPS των 300+ € το έκαναν μια χαρά). Σε πλοήγηση δεν δοκίμασα, φαντάζομαι θα είναι ΟΚ

Προσωπικά κατέληξα σε λύση 2σε1 δλδ ένα κινητό android με μεγάλη οθόνη και το πρόγραμμα της Sygic. Τρέχει σφαίρα ! :107:
Καλορίζικη η συσκευή kostas ειναι γνωστό ότι το sygic εχει ωραία γραφικά αλλά δίνει περίεργες δρομολογήσεις στην Ελλάδα
Υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές όπως το navigon και primo

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef