GR ενισχυτικά

Reaction score
456
Υπήρχε στο τεύχος Οκτωβρίου του ήχου:

www.audiocraftworks.gr και μάλλον και ένα τεστ του μκΙΙ ενισχυτή στο τεύχος Νοεμβρίου.

πώς σας φαίνονται?

Reaction score
456
χωρίς να ξέρω από τοπολογίες, κυκλώματα, μετασχηματιστές, τιμές και υλικά
που χρησιμοποιούν, δεν είναι λίγο αλμυρή η τιμή για κιτ (1088Ε χωρις Φ.Π.Α.)?

Πάντως μετά το άρθρο στα faq για τα κινέζικα, μάλλον θα κάτσω να μετρήσω
τα watt του δικού μου ενισχυτή :(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.083
Χμ, να σου πω. Αν ήταν φθηνότερα, θα λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Εξ άλλου, μην ξεχνάς ότι τα λαμπάτα ενισχυτικά έχουν πολύ έξυπνα πλασαριστεί και καλά ως high end, o ήχος της λυχνίας, κλπ., οπότε η χαμηλή τιμή μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά. Πάντως, καλά τα λέει ο κ. Σπέρτος, με την εξαίρεση των monoblock, οι οποίοι δεν είναι μόδα, αλλά εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τεχνικές ανάγκες.

Reaction score
456
1)Αν ήταν φθηνότερα, θα λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά
+
2)έξυπνα πλασαριστεί και καλά ως high end, o ήχος της λυχνίας, κλπ., οπότε η χαμηλή τιμή μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά

δηλ. πουλάω ακριβότερα = hi end = καλό :)? Αν καταλαβαίνω καλά αυτό εννοείτε? :)

αυτό που στην ουσία θέλω να ρωτήσω είναι αν η τιμή (1088 + φπα=1290 κατι) συμβαδίζει
με την αξια των υλικών που χρησιμοποιούνται (μαζί με το όποιο κερδος) και αν στην ουσία πρόκειται
για κάτι που όντως αξίζει να το ψάξει κάποιος, έχει ενδιαφέρον σαν κατασκευή, κύκλωμα
όπως το βλέπετε από την εμπειρία σας

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.083
Τί να σου πω. Μάλλον συμβαδίζει, αλλά τη βρίσκω και λίγο αλμυρή, καθώς δεν πρόκειται παρά για ένα PP με δύο λάμπες εξόδου ανά κανάλι. Πάντως, η υπόθεση "κιτ" δεν είναι μόνον υλικά. Αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά, χρειάζεται ενιαία συσκευασία, λεπτομερείς οδηγίες (μεγάλος πονοκέφαλος η τεκμηρίωση), καθώς επίσης και η υποστήριξη μετά τη συναρμολόγηση. Πάντως, ακόμα και σε κιτ, μια ιδιοκατασκευή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η ικανοποίηση είναι ακόμη μεγαλύτερη, πίστεψέ με. :D

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988