17 Δεκεμβρίου 2012 #1 petepappas "Επαγγελματίας" Μηνύματα 1.161 Reaction score 163 Ολα τα μελη του site κ οι φιλοι του site 50% εκπτωση για τις ημερες των εορτων κ οχι μονο,στο μαγαζι μας,αριστοφανους 22 ψυρρη (πρωην salon oriental) ζητατε τον κο παναγιωτη,ευχαριστω
Ολα τα μελη του site κ οι φιλοι του site 50% εκπτωση για τις ημερες των εορτων κ οχι μονο,στο μαγαζι μας,αριστοφανους 22 ψυρρη (πρωην salon oriental) ζητατε τον κο παναγιωτη,ευχαριστω
17 Δεκεμβρίου 2012 #2 NiPe Μηνύματα 414 Reaction score 118 Απάντηση: GR ATHENS CLUB Καλησπέρα, Ισως λόγω ηλικίας, αδυνατώ ν ανακαλέσω το είδος του μαγαζιού σου Παναγιώτη μου και 50% δεν είναι λίγο πράμα .. Μπορείς παρακαλώ να μ ενημερώσεις ? Ευχαριστώ Πολύ και μη παρεξηγήσεις την ημιμάθειά μου.
Απάντηση: GR ATHENS CLUB Καλησπέρα, Ισως λόγω ηλικίας, αδυνατώ ν ανακαλέσω το είδος του μαγαζιού σου Παναγιώτη μου και 50% δεν είναι λίγο πράμα .. Μπορείς παρακαλώ να μ ενημερώσεις ? Ευχαριστώ Πολύ και μη παρεξηγήσεις την ημιμάθειά μου.
17 Δεκεμβρίου 2012 #3 petepappas "Επαγγελματίας" Μηνύματα 1.161 Reaction score 163 Απάντηση: GR ATHENS CLUB το μαγαζι παιζει mainstream ξενη μουσικη,r&b και ελληνικα