Gran Turismo HD Demo

Reaction score
43
Καλησπέρα σας.
Έχω κατεβάσει πριν πολύ καιρό το εν λόγω demo παιχνίδι το οποίο και είδε ένας φίλος που πήρε PS3 την προηγούμενη εβδομάδα και το θέλει σαν τρελλός.
Επειδή δεν το βρίσκω πλέον διαθέσιμο για download απο το PS Home, θα ήθελα να ρωτήσω αν συνεχίζει να υφίσταται διαθέσιμο για κατέβασμα η εναλλακτικά αν μπορώ να το αντιγράψω απο το δικό μου PS3.
Ευχαριστώ.

Reaction score
4
Θα το κοιταξω γιατι μου φαινεται περιεργο να το εχουν αποσυρει απο το store.
Μπορει παντα να παραγγειλει το δισκακι και να τελειωνει.
Παντως αντιγραφη δεν γινεται και απλα το ξεχνας.

Reaction score
11.773
Το αν θα μπορέσει να κατεβάσει το εν λόγω ντέμο (που είναι φοβερό, δεν ξεκολάω όποτε κάθομαι να παίξω) έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.
1. Αν έχει παλιά έκδοση firmware και δεν έχει κάνει αναβάθμιση ακόμα, πιθανών να μπορεί να το κατεβάσει. (πρέπει να το ψάξω λίγο και να σου πω)
2. Αν έχει κάνει αναβάθμιση στην προτελευταία και τελευταία έκδοση firmware, ΔΕΝ μπορεί να το κατεβάσει.

Υπάρχει μια μόνο λύση. Φτιάχνεις 1 user με τα δικά σου στοιχεία (που έχεις κατεβάσει το demo στο παρελθόν) στο δικό του PS3 και ξανακατεβάζεις το demo. (Υπάρχει download history).
Παρ' όλα αυτά, πες μου τι έκδοση firmware έχει το εν λόγο PS3 και θα σου απαντήσω το συντομότερο.

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να τολμάτε να παίζετε χωρίς τιμόνι Logitech Driving Force Pro, Logitech Driving Force GT ή Logitech G25....

Reaction score
11.773
1. Θα το κοιταξω γιατι μου φαινεται περιεργο να το εχουν αποσυρει απο το store.
2. Μπορει παντα να παραγγειλει το δισκακι και να τελειωνει.
3. Παντως αντιγραφη δεν γινεται και απλα το ξεχνας.
1. Κι όμως το απέσυραν!! Άμα σου πω τι έχω τραβήξει με αυτό το demo...:141:

2. Δεν νομίζω να βγαίνει σε δισκάκι, μπορεί και να κάνω λάθος.

3. Ναι, αντιγραφή δεν γίνεται.

4. Λυπάμαι που δεν γνωριστήκαμε, pseira, στο φαγοπότι μετά την έκθεση. Άμα ρωτήσεις τη lady pseira θα σου πει για τη φωτογραφική μου μηχανή που της την έδωσα να βγάλει 2-3 φωτό.

5. @ellton Είμαι διαθέσιμος ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ να έρθετε σπίτι μου και να φτιάξω δικό μου user name στο PS3 σας και να κατεβάσουμε το demo, αν δεν τα καταφέρετε μόνοι σας.:145:

Reaction score
43
Καλημέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας.
Δυστυχώς, όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου και το παιχνίδι έχει αποσυρθεί.
@xmargari Έχω αγοράσει το GT5, το demo είναι HD με απίστευτα γραφικά.
@Petros_Dalipis 1. Logitech Driving Force Pro
2. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Θα προσπαθήσω να το κατεβάσω απο το Download History και αν δεν... τότε πιθανότατα να τα πούμε απο κοντά! Μόνο που θέλω και τον mr pseira! Μήπως να κανονίζαμε κάτι σε ευρύτερη κλίμακα? Να άνοιγε λιγάκι ο κύκλος? Τί λέτε?
Πέτρο όσον αφορά στο Firmware δε μπορώ να σου απαντήσω τώρα καθ' οτι το PS3 είναι στο εξοχικό. Απο Δευτέρα όμως θα ξέρω.

Reaction score
11.773
Έχω αγοράσει το GT5, το demo είναι HD με απίστευτα γραφικά.
Με τέτοιο gameplay ποιός προλαβαίνει να κοιτάξει γραφικά:142:

Μήπως να κανονίζαμε κάτι σε ευρύτερη κλίμακα? Να άνοιγε λιγάκι ο κύκλος? Τί λέτε?
Μπορούμε να βρεθούμε κάπου και να κάνουμε διαγωνισμό drift με το demo HD.

Reaction score
0
Πέραν του ότι είναι δωρεάν κατά τα άλλα δε συγκρίνεται με το prologue - το οποίο πλέον το βρίσκεις πολύ φθηνά (20-25 ευρώ).

Reaction score
11.773
Το prologue είναι άψογο. Ειδικά αν οδηγήσεις Ferrari, και πιο συγκεκριμένα την F430 ή την F40 καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Με μπριζόσατε, πάω σπίτι το απόγευμα να κάνω κάνα γύρο.

Reaction score
1
Τι λέτε ρε παιδιά; το sharing ΔΕΝ το ξέρετε; Οτι κατεβαίνει σε ένα PS3 έχουμε δικαίωμα να το κατεβάσουμε σε άλλα 4 PS3. ΑΓΟΡΑΣΤΌ Η ΌΧΙ. Εγώ τα αγοραστά μου παιχνίδια από PSN τα μοιράζουμε με άλλους φίλους ήδη. Πέρνα το account σου και στο δικό του PS3 και κατέβασε το demo απο το download list σου.

Reaction score
11.773
Τι λέτε ρε παιδιά; το sharing ΔΕΝ το ξέρετε; Οτι κατεβαίνει σε ένα PS3 έχουμε δικαίωμα να το κατεβάσουμε σε άλλα 4 PS3. ΑΓΟΡΑΣΤΌ Η ΌΧΙ. Εγώ τα αγοραστά μου παιχνίδια από PSN τα μοιράζουμε με άλλους φίλους ήδη. Πέρνα το account σου και στο δικό του PS3 και κατέβασε το demo απο το download list σου.
Φίλε μου αυτό το έχω πει ήδη στο ποστ #3 και #4.

Reaction score
4
1. Κι όμως το απέσυραν!! Άμα σου πω τι έχω τραβήξει με αυτό το demo...:141:

2. Δεν νομίζω να βγαίνει σε δισκάκι, μπορεί και να κάνω λάθος.

3. Ναι, αντιγραφή δεν γίνεται.

4. Λυπάμαι που δεν γνωριστήκαμε, pseira, στο φαγοπότι μετά την έκθεση. Άμα ρωτήσεις τη lady pseira θα σου πει για τη φωτογραφική μου μηχανή που της την έδωσα να βγάλει 2-3 φωτό.

5. @ellton Είμαι διαθέσιμος ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ να έρθετε σπίτι μου και να φτιάξω δικό μου user name στο PS3 σας και να κατεβάσουμε το demo, αν δεν τα καταφέρετε μόνοι σας.:145:
Καλα πως μου ξεφυγες ? :121:

Καλημέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας.
Δυστυχώς, όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου και το παιχνίδι έχει αποσυρθεί.
@xmargari Έχω αγοράσει το GT5, το demo είναι HD με απίστευτα γραφικά.
@Petros_Dalipis 1. Logitech Driving Force Pro
2. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Θα προσπαθήσω να το κατεβάσω απο το Download History και αν δεν... τότε πιθανότατα να τα πούμε απο κοντά! Μόνο που θέλω και τον mr pseira! Μήπως να κανονίζαμε κάτι σε ευρύτερη κλίμακα? Να άνοιγε λιγάκι ο κύκλος? Τί λέτε?
Πέτρο όσον αφορά στο Firmware δε μπορώ να σου απαντήσω τώρα καθ' οτι το PS3 είναι στο εξοχικό. Απο Δευτέρα όμως θα ξέρω.
Οπωσδηποτε!!!
Μα εχουμε να πουμε και τα δικα μας εμεις :137:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas