GRAND GELOSO G 278A Μονομπλοκ ενισχυτες λυχνιας 2x75w push-pull

Reaction score
480
Δυστυχως θα πρεπει να αποχωριστω αυτους τους εκπληκτικούς ενισχυτες.
Ο λογος που τους δινω εκτος απο οικονομικός , ειναι οτι πια δεν εχω την υπολοιπη υποδομη για να τους υποστηριξω και να εκμεταλευτω σωστα τον απολυτο ηχο τους. Τα περιφεριακά που μου εχουν απομεινει ειναι 10 κλασεις πιο κατω απο αυτους και το βλεπω δυσκολο πλεον να αναβαθμισω κατι σε αυτο το επιπεδο. Παμε τωρα στους ενισχυτες.
Εχοντας περασει δεκαδες λαμπατοι απο το χωρο μου στο παρελθον , οι GELOSO ειναι μακραν οτι καλυτερο.
Κατασκευαστηκαν το 1953 και ηταν το μεγαλο μοντελο της εταιριας. Οι συγκεκριμενοι εχουν αγοραστει εκεινη την εποχη απο την Αθηνα (Ραδιο Γκικας) και μετα απο ερευνα διαπιστωσα οτι μαλλον ειναι το μοναδικο ζευγαρι στο κοσμο.
Εχουν υποστει αναβαθμιση ( υψιλης ποιοτητας περιεληξεις , πυκνωτες κτλ) απο την εταιρια DOUBLEX που κατασκευαζε λαμπατους ενισχυτες στην Αθηνα και συγκεκρημενα απο τον κο Σακη Δουβλιδη (για οσους γνωριζουν). Οι λυχνιες επανω τους ειναι οι "μαμισιες" . Προσφατα , μετα απο προτροπη του φιλου Τακη αντικατεστησα τις 807 με τις 5933S (καινουριες Tomson) και οι ενισχυτες ανεβηκαν κιαλλο. Πολυ δυναμη , πεντακαθαρος ηχος , απολυτη σιωπη στα κενα σε οποιδηποτε ενταση. Οδηγουν σχεδον τα παντα.
Θα μπορουσα να γραφω ωρες γιαυτα τα θηρια αλλα νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος αξιολογησης τους για καποιον που θα ενδιαφερθει ειναι η ακροαση τους
Το θεμα εχει συζητηθει εδω ετσι κιαλλιως αρκετα: http://www.avsite.gr/forum/threads/geloso-g-278a-Λαμπάτοι-μονομπλόκ-Πιο-vintage-πεθαίνεις.131316/
Μερικες φωτο:

εδω με τις 807

Εδω πριν βαφτει το σασι

και εδω ο κος Δουβλιδης οταν μου αλλαξε τους πυκνωτες

Μην κουραζω αλλο , οτι χρειαστει απαντω
Η τιμη που θα τους δωσω ειναι 3600€
Εχω παρει εκτίμηση τιμης απο Ιταλια αλλα θα ηταν εξωφρενικη για τα Ελληνικά δεδομενα , οποτε κατεληξα στην πιο χαμηλα λογικη τιμη.

Θα με ενδιεφερε και καποια μερικη ανταλλαγη με τα παρακατω , αξιας εως 1600€ + την διαφορα σε μετρητα:
-Ολοκληρωμενος ενισχυτης λυχνιας (ή προ -τελικος)
-Ηχεια δαπεδου
-ή καποιο σετ Ενισχυτη λυχνιας και ηχεια μαζι.

Θα χαρω να τους ακουσει οποιος ενδιαφερετε , και αν ειναι απο Αθηνα ευχαριστως να τους φερω στο χωρο σας

Χτες εγινε και μια αναβαθμιση στους ενιχυτες. Παρελαβα καινουργια πορσελανινα επιχρυσα καπακια για τις λυχνιες.

Λογο εορτων δεχομαι με πμ , προτασεις τιμης.

Last edited by a moderator:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON