Greek Audiophile

Reaction score
122
[YOUTUBE]<object width="960" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xs1aUws0Lrs&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xs1aUws0Lrs&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="960" height="745"></embed></object>[/YOUTUBE]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Greek Audiophile

To γεγονός ότι το συγκεκριμένο βιντεοκλιπ(το οποίο κιόλας σημαδεύτηκε με τον ΄΄ιστορικό΄΄ αφορισμό: "ώλγουεϊζ του θέρτι":612:) έχει ήδη παρουσιαστεί και συζητηθεί προ πολλού,φέρνει στο μυαλό το εξής χαϊενδικό κουίζ:

Ποιό αφέψημα είναι τόσο δυνατό,ώστε να τονώνει και να ξεσηκώνει ακόμα και πτώματα;
Το τσάϊ του...Βουντού:142:

Reaction score
4.333

Μου φαινεται οτι τελικα ο Κωστας ΕΑΡ εχει απολυτο αδικο οταν λεει οταν ο χωρος μετραει 60-70%. Αν οπως μας λενε οι ειδημονες το ρευμα παιζει ρολο 50%, τοτε αν βαλουμε οτι ...δεν μπορει και ο χωρος θα παιζει καποιο ρολο π.χ. 30-40% τα καλωδια (μην τα ξεχναμε) καπου θα χωρανε κι αυτα, τα υπολοιπα (ηχεια, ενισχυτες, πηγες) ειναι ....αχρηστα. Δεν μας περισευει κατι σαν ποσοστο :142:

Αληθεια για τον χωρο ειπε κανεις τους τιποτα?

Reaction score
10
Αφήστε βρε τους ανθρώπους να αγιάσουν, τους κράξατε μια τους κράξατε δύο δεν βαρεθήκατε? :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Re: Greek Audiophile

Αφήστε βρε τους ανθρώπους να αγιάσουν, τους κράξατε μια τους κράξατε δύο δεν βαρεθήκατε? :126:
Ποιό ΄΄κράξιμο΄΄;
Πρόκειται γιά την ύψιστη αντικαταθλιπτική διασκέδαση...
Άσε που χρεώνεται αποκλειστικά σε κείνους...:126:

D

deleted user 10898

Guest
διασκεδαση,ναι, αλλα μας εχουν κανει διεθνως ρεζιλι...
(με επιασε Εθνικη υπερηφανια...)

Reaction score
10
Δεν νομίζω Νίκο. Ακόμη και σήμερα διαβάζω ενθουσιώδη σχόλια για αυτό το Video.

Μάλλον δεν έχετε πιάσει ακομη το νόημα του video. Χομπίστικο video είναι, όχι μάθημα ηλεκτρονικών.

Reaction score
81

Eχω βαρεθει τους εγωιστες γκουρου του χωρου!!!!Ας αντιμετωπισουμε ολοι αυτο το χομπυ με αγαπη και παρειστικη διαθεση και οχι με επαρση και ελιτισμο..

Reaction score
140

Μάλλον δεν έχετε πιάσει ακομη το νόημα του video. Χομπίστικο video είναι, όχι μάθημα ηλεκτρονικών.
+1

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.033

πολύ σωστά.

η αλήθεια είναι πικρή. πρόκειται περί βλάβης. αλλά όλοι ουσιαστικά είμαστε βλαμμένοι σε αυτή τη ζωή, πράγμα που εμείς εδώ στο σαλόνικα το "επισημοποιήσαμε" με την ΕΒΒΕ κ τον Πρόεδρό μας!

εγώ ειλικρινά χαίρομαι να βλέπω "ηλικιωμένα παιδιά", και (γιατί να το κρύψω) ζηλεύω τα ...πορτοφόλια τους!

Άλλωστε, το αναμφισβήτητα επιτυχημένο αποτέλεσμα αυτού του βίντεο είναι πως αποδεικνύει πως το hi-end δεν έχει ουσιαστικά καμιά σχέση με αντικειμενικά τεχνικά θέματα, ασχέτως αν πραγματεύεται ένα αντικειμενικά τεχνικό αντικείμενο. Είναι "πάθος πλουσίων" κι αυτό δεν είναι κακό...(αλήθεια). Υπάρχουν πολύ χειρότερα!:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Greek Audiophile

πολύ σωστά.

η αλήθεια είναι πικρή. πρόκειται περί βλάβης. αλλά όλοι ουσιαστικά είμαστε βλαμμένοι σε αυτή τη ζωή, πράγμα που εμείς εδώ στο σαλόνικα το "επισημοποιήσαμε" με την ΕΒΒΕ κ τον Πρόεδρό μας!

εγώ ειλικρινά χαίρομαι να βλέπω "ηλικιωμένα παιδιά", και (γιατί να το κρύψω) ζηλεύω τα ...πορτοφόλια τους!

Άλλωστε, το αναμφισβήτητα επιτυχημένο αποτέλεσμα αυτού του βίντεο είναι πως αποδεικνύει πως το hi-end δεν έχει ουσιαστικά καμιά σχέση με αντικειμενικά τεχνικά θέματα, ασχέτως αν πραγματεύεται ένα αντικειμενικά τεχνικό αντικείμενο. Είναι "πάθος πλουσίων" κι αυτό δεν είναι κακό...(αλήθεια). Υπάρχουν πολύ χειρότερα!:126:
+1 :126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Δεν είναι πάθος πλουσίων. Αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο δεν είναι πλούσιοι, αλλ' απλώς ευκατάστατοι. Αλλά έχω μνια απορία ρε παιδί μου με τα τερτίπχια της ΔΕΗΣ. Σ' αυτούς στέλνει ρεύμα ώλγουιζ τού-θέρτυ, σε μένα ποτέ. Τη μνια είναι 226, την άλλη 233, την παράλλη 217. Μήπως ο Γενικός της ΔΕΗΣ είναι χαϊεντάς, να τον καλέσω σε δείπνο χαϊεντάδων; :114:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Greek Audiophile

Δεν είναι πάθος πλουσίων. Αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο δεν είναι πλούσιοι, αλλ' απλώς ευκατάστατοι. Αλλά έχω μνια απορία ρε παιδί μου με τα τερτίπχια της ΔΕΗΣ. Σ' αυτούς στέλνει ρεύμα ώλγουιζ τού-θέρτυ, σε μένα ποτέ. Τη μνια είναι 226, την άλλη 233, την παράλλη 217. Μήπως ο Γενικός της ΔΕΗΣ είναι χαϊεντάς, να τον καλέσω σε δείπνο χαϊεντάδων; :114:
ετσι ακριβως ειναι ,εχω καψει τουλαχιστον 2-3 πολυμετρα με την μανια μου να παρακολουθω τις διακυμανσεις της ΔΕΗ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Greek Audiophile:Voodoo chi(ld) Always too thir(s)ty for...learning

διασκεδαση,ναι, αλλα μας εχουν κανει διεθνως ρεζιλι...(με επιασε Εθνικη υπερηφανια...)
Eχω βαρεθει τους εγωιστες γκουρου του χωρου!!!!Ας αντιμετωπισουμε ολοι αυτο το χομπυ με αγαπη και παρειστικη διαθεση και οχι με επαρση και ελιτισμο..
πολύ σωστά.
η αλήθεια είναι πικρή. πρόκειται περί βλάβης. αλλά όλοι ουσιαστικά είμαστε βλαμμένοι σε αυτή τη ζωή...
Ξαναβλέποντας αυτό το βίντεο ν'ανασύρεται,σκέφτομαι ότι αποκτά νόημα ως ένα μεγαλειώδες αυτοσαρκαστικό εγχείρημα,αλλά και ιδανικό πρότυπο προς αποφυγείν γιά τους νεότερους Έλληνες φίλους του audio.
Na όμως και κάτι αισιόδοξο γιά τα χρόνια που περνούν:Το γήρας του ΄΄Ωδιόφιλου΄΄ ου γαρ έρχεται μόνον αλλά με ανθηρόν πορτοφόλιον κι εξίσου ανθηρά...λογική.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην ΄΄πυροβολούνται΄΄ οι "εγωιστές γκουρού" ως ΄΄επηρμένοι κι ελίτες΄΄,μόνο και μόνο επειδή οι παρουσιαζόμενοι χομπίστες στο βιντεάκι είναι ήδη εντέχνως αυτοπυροβολημένοι...οι ίδιοι.
Ας ψάξουμε γιά τους...οργανοφταίχτες.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=850954&postcount=35

O δε αφορισμός ΄΄always two-thirty΄΄,φέρνει συνειρμικά στη μνήμη ένα περιστατικό από τα χρόνια του Λυκείου:Ο φυσικός εξηγούσε τη μέθοδο μέτρησης της ωμικής αντίστασης με τη γέφυρα Wheatstone.Κάποια στιγμή ένας μαθητής εξέφρασε την απορία εάν υπολογίζουμε την τιμή εκείνων των ωμικών αντιστάσεων που λαμβάνονται ως ΄΄αναφορά΄΄ εφαρμόζοντας μιά...άλλη γέφυρα Wheatstone:612:.Ο φυσικός αντί απάντησης,συνέχισε την παράδοση εξηγώντας την εφαρμογή της γέφυρας του...Kelvin.

Reaction score
11.805
Ξαναβλέποντας και εγώ αυτό το βίντεο, παρατήρησα τους κυματισμούς που κάνει ολόκληρη η κεφαλή όταν περνά ο δίσκος από κάτω (βλέπε 1:09 - 1:16 στο βίντεο). Υπάρχει και clamp που υποτίθεται επιπεδώνει το δίσκο αλλά το κάνει αυτό μόνο στο κέντρο. Ευλογα λοιπόν διερωτήθηκα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα δακτυλίδι με διάμετρο όση του δίσκου και ένα δόντι στο πάνω μέρος του, που να τον αγκαλιάζει και να τον πιέζει στο πλατό, στην περιφέρειά του; Έτσι θα μειώναμε την κίνηση της κεφαλής πάνω-κάτω.

Reaction score
1.833

Ξαναβλέποντας και εγώ αυτό το βίντεο, παρατήρησα τους κυματισμούς που κάνει ολόκληρη η κεφαλή όταν περνά ο δίσκος από κάτω (βλέπε 1:09 - 1:16 στο βίντεο). Υπάρχει και clamp που υποτίθεται επιπεδώνει το δίσκο αλλά το κάνει αυτό μόνο στο κέντρο. Ευλογα λοιπόν διερωτήθηκα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα δακτυλίδι με διάμετρο όση του δίσκου και ένα δόντι στο πάνω μέρος του, που να τον αγκαλιάζει και να τον πιέζει στο πλατό, στην περιφέρειά του; Έτσι θα μειώναμε την κίνηση της κεφαλής πάνω-κάτω.
υπάρχει, τουλάχιστον η clearaudio έχει.

Αλλά μη ρωτάς τιμή...

Reaction score
2.243
Φαίνεται δεν το είδες όλο το βίντεο! Σε κάποιο σημείο δείχνει ξεκάθαρα ένα δακτύλιο που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.184
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe