Greywolf : Η stewart του φτωχου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εχουμε κανει αναφορες και στο παρελθον για την εν λογω οικονομικη αλλα πολυ καλη(οπως μαθαινουμε τουλαχιστον) οθονη της Optoma.
Στις φωτογραφιες επανω βλεπετε την διαφορα με τον Toshiba MT-700 στον ρολο του βιντεοπροβολεα.

Περισσοτερα μπορειτε να δειτε εδω:
http://www.optomausa.com/store_projectorscreen_detail.asp?product_series=projector%20screen%20-%20manual%20pull-down
Ειναι οι δυο οθονες κατω κατω(βγαινουν μονο σε 92'' και 106'' χειροκινητες)

Η οθονη δεν κυκλοφορει στην χωρα μας.
Παρ'ολα αυτα εχω ηδη ζητησει απο την αντιπροσωπεια να μας φερει τουλαχιστον ενα δειγμα για να το δοκιμασουμε.
Τι λετε? :wink:

Reaction score
3
Καλά θα ήταν να την έχουμε στην επόμενη παρουσίαση, αλλά γιατί δεν κυκλοφορεί εδώ; Αν πράγματι είναι τόσο καλή όσο φαίνεται από τις φωτό, τότε γιατί η αντιπροσωπεία να μην την εισάγει; Πάντως παίζει ρόλο και η ποιότητα του ΜΤ-700 :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν νομιζω πως ηξεραν οτι υπαρχει καν.
Τους εχω ενημερωσει εδω και καμποσο καιρο και ελπιζω πως μεσα στον μηνα θα εχουμε δειγμα.

Reaction score
3
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν νομιζω πως ηξεραν οτι υπαρχει καν.
Τους εχω ενημερωσει εδω και καμποσο καιρο και ελπιζω πως μεσα στον μηνα θα εχουμε δειγμα.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η εδώ αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει τα προϊόντα που κατασκευάζει η "μαμά" εταιρεία στο εξωτερικό; :o :o
Αν είναι έτσι, όποιο μέλος του site ξετρυπώνει κάποιο νέο προϊόν από το ιντερνετ να ενημερώνει και την εδώ αντιπροσωπεία !!

Reaction score
0
Τελικά, το καλήτερο χρώμα και μαύρο που βγάζουν αυτές οι οθόνες, οφείλεται στο οτι είναι γκρι, ή αποκλειστικά στις super-duper επιστρώσεις που έχουν; Δηλαδή, αν βάψω τον τοίχο πιο γκρι, θα έχω καλήτερα αποτελέσματα; Όπως καταλάβατε είμαι πιο φτωχός από τους φτωχούς.. :lol: :lol: :lol: λέμε τώρα..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Amiga , με τιμη 299$ στην Αμερικη(η 92'') δεν νομιζω πως πρεπει να εισαι και ιδιαιτερα πλουσιος για να την αποκτησεις :wink:

Παντως υπαρχει και ενα τεστ εδω:
http://www.beisammen.de/thread.php?threadid=64384</b>
αλλα πρεπει να ειναι καποιος μελος για να δει τις φωτο

Reaction score
0
Το "φτωχός" είναι πάντα σχετικό. Πως λέμε "φτωχός και μόνος κάου-μπόι" :lol:;
Λόγο μικρής απόστασης θέασης, φωτεινού προβολέα, όρεξης να τα κάνω όλα μόνος μου κ.δ.σ. (και δεν συμαζεύεται), θέλησα να μην αγοράσω οθόνη. Να τη βάψω θέλω. Γι'αυτό και η ερώτηση περί γκρι. Και το έχω ξαναρωτήσει αυτό, αλλά μάλλον εγγεγράφτηκα... :shock: :shock:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=3680.90
Λοιπόν; Τα καλήτερα χρώματα είναι θέμα απόχρωσης ή επίστρωσης στο ύφασμα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.537
Άντριους Ντάρλιν, να σου παραγγείλω μια 106?

Πρώτα μου τη στέλνεις,
μετά με ενημερώνεις ότι την έστειλες (σουρπράιζ)
και μετά σιγά μη σε πληρώσω............(σουρπράιζ 2!)

Σοβαρά πάντως, θέλω μιά.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Costas dear ,
δεν εχω κανενα προβλημα να το κανω κατω απο μια προυποθεση.
Την ωρα της επιστροφης στην οικια σου καθως θα κουβαλας προβολι και οθονη θα ηθελα να ειναι και ο Νικος παρων με μια βιντεοκαμερα.
Ετσι ωστε οταν βρεθεις στο Ιπποκρατειο(και οχι ως ιατρος) να ξερουμε απο τι προηλθε :lol: :lol: :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.419
(Οτ)αν δείτε καμιά από κοντά, κάντε τον κόπο να γράψετε μια αράδα με εντυπώσεις...

και όπως είπε και ο Κώστας:
θενκςςςςςς

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Υπαρχει περιπτωση να την εχω και αυριο(εαν τελικα οχι αυριο , νωρις την αλλη εβδομαδα)
Τι λετε?Της "βγαζουμε" τα ματια? :wink:

Reaction score
0
Quote from: ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. on Yesterday at 11:55:26 am.

Οπου γλεντι και χορος η Βασιλω πρωτη

Εξαρταται το Σύστημα που παίζει μουσική, μόνο αν είναι high end!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.425
Members
38.696
Νεότερο μέλος
AudioFuture