GROUP TEST: 10 Αναλογικά Συστήματα μέχρι 1.500 ευρώ

Reaction score
1.127
Απάντηση: GROUP TEST: 10 Αναλογικά Συστήματα μέχρι 1.500 ευρώ

Τα συμπεράσματα μας για το τεστ λοιπόν ποιά είναι?Βοήθησε καθόλου κάποιον που σκοπεύει να αγοράσει πικάπ?Νομίζω αρκετά.μόνο τους πίνακες να δει κανείς καταλαβαίνει πολλά και ειδικά το θέμα σχέσης τιμής-απόδοσης.Έγώ ως κάτοχος ενος dual CS 455 μελοντικα σκεπτομαι να αναβαθμισω την βελονα της κεφαλης με την ΟΜ 30 η ΟΜ 40 μιας και που ''η συγκεκριμενη κεφαλη συμπεριφερεται αψογα και αναβαθμιζεται με καλυτερης ποιοτητας βελονες απο τη σειρα ΟΜ της ORTOFON'' κατά τα λεγόμενα του Σταματάκου.

Reaction score
2.248

Τα συμπεράσματα μας για το τεστ λοιπόν ποιά είναι?Βοήθησε καθόλου κάποιον που σκοπεύει να αγοράσει πικάπ?Νομίζω αρκετά.μόνο τους πίνακες να δει κανείς καταλαβαίνει πολλά και ειδικά το θέμα σχέσης τιμής-απόδοσης.Έγώ ως κάτοχος ενος dual CS 455 μελοντικα σκεπτομαι να αναβαθμισω την βελονα της κεφαλης με την ΟΜ 30 η ΟΜ 40 μιας και που ''η συγκεκριμενη κεφαλη συμπεριφερεται αψογα και αναβαθμιζεται με καλυτερης ποιοτητας βελονες απο τη σειρα ΟΜ της ORTOFON'' κατά τα λεγόμενα του Σταματάκου.
Ετσι ακριβώς και θα έχεις ένα Α Ψ Ο Γ Ο πλατώ :102:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Πάντως εχε υπόψην σου οτι η Om 40 δεν είναι φθηνή. Κάπου γύρω στα 100 και κάτι αν θυμάμαι καλά , εδω και ενα χρόνο απο τον ρίτσο.Βελόνα εννοώ.

Reaction score
1.127

Αν σκεφτείς πόσα γλύτωσα αγοράζοντας το πλατώ το οποίο τελικά φαίνεται ισάξιο/καλύτερο(έκπληξη) από πλατώ διπλάσιας αξίας νομίζω οτί τα 100 ευρώ τελικά δεν είναι πολλά.θα σκεφτόμουν για αλλαγή κεφαλής αλλά το ταίριασμα κεφαλής-βραχίονα είναι άριστο σύμφωνα με το τέστ οπότε δεν το ρισκαρω

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Και καλά κάνεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491