18 Αυγούστου 2005 #1 A andreas Μηνύματα 80 Reaction score 0 Καλησπερα αγορασα απο τα Carrefour το GVG DVX420 αξιας 45 ευρω ξερει κανεις αν γινεται region free? Κινεζικης κατασκευης ειναι λογικα πρεπει να ξεκλειδωνει.thanks.
Καλησπερα αγορασα απο τα Carrefour το GVG DVX420 αξιας 45 ευρω ξερει κανεις αν γινεται region free? Κινεζικης κατασκευης ειναι λογικα πρεπει να ξεκλειδωνει.thanks.
18 Αυγούστου 2005 #2 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 δοκίμασε ένα δισκάκι R1 γιατί μπορεί να είναι ξεκλειδωμένο από κατασκευής...
19 Αυγούστου 2005 #5 A andreas Μηνύματα 80 Reaction score 0 Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα αφου γραφει οτι παιζει το πιο πιθανο ειναι ναι.
19 Αυγούστου 2005 #6 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Ασχετο σχετικο. Τα players που αναφερουν οτι παιζουν Divx , παιζουν και Xvid ;
19 Αυγούστου 2005 #7 A andreas Μηνύματα 80 Reaction score 0 τελικα βρηκα πως γινεται region free.Για ενημερωση. 1. Open tray 2. Press 1,3,7,9 3. Press 0 (no=0 region=0 code) 4. Close Tray Use Setup = 1379 to=20 check it = works...
τελικα βρηκα πως γινεται region free.Για ενημερωση. 1. Open tray 2. Press 1,3,7,9 3. Press 0 (no=0 region=0 code) 4. Close Tray Use Setup = 1379 to=20 check it = works...
19 Αυγούστου 2005 #8 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 Μηπως δεν πρεπει να αναφερονται δημοσια τροποι σπασιματος, ξεκλειδωματος κλπ επειδη ειναι πρακτικα παρανομο....?
Μηπως δεν πρεπει να αναφερονται δημοσια τροποι σπασιματος, ξεκλειδωματος κλπ επειδη ειναι πρακτικα παρανομο....?
19 Αυγούστου 2005 #9 Αντώνης K. Μηνύματα 2.679 Reaction score 5 Έχω την εντύπωση νομική εύθηνη των εταιριών είναι μέσα στους τόπους παραγωγής και αποθηκευθείς. Έξω από αυτούς δεν έχει κανένας ευθύνη. Δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα παρανομίας με την δημοσίευση του τρόπου σπασίματος. Εξάλλου είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς Παρανομία είναι νομίζω η εμπορία R1 δίσκων εκτός Αμερικής και όχι να αγοράσει κάποιος σε κάποια άλλη περιοχή που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν. Εδώ δεν μπορούν να λέξουν τα δικά τους προϊόντα με τον απλό καταναλωτή θα ασχοληθούν. Η ιστορία μοιάζει κάπως έτσι.. Ποιο έγινε πρώτα η κότα? Η το αβγό?:roll:
Έχω την εντύπωση νομική εύθηνη των εταιριών είναι μέσα στους τόπους παραγωγής και αποθηκευθείς. Έξω από αυτούς δεν έχει κανένας ευθύνη. Δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα παρανομίας με την δημοσίευση του τρόπου σπασίματος. Εξάλλου είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς Παρανομία είναι νομίζω η εμπορία R1 δίσκων εκτός Αμερικής και όχι να αγοράσει κάποιος σε κάποια άλλη περιοχή που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν. Εδώ δεν μπορούν να λέξουν τα δικά τους προϊόντα με τον απλό καταναλωτή θα ασχοληθούν. Η ιστορία μοιάζει κάπως έτσι.. Ποιο έγινε πρώτα η κότα? Η το αβγό?:roll: