- Reaction score
- 10
Ο άντρας ο σωστός :happy_4:

Οποιον και να προτιμησει...ψωνισε απο σβερκο:happy_4: :cool_11:
Αν εννοείς την έκθεση Hi End, δεν μπορούμε σύντομα.Να το ξανακάνουμε σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
:respect: :respect:Αλήθεια, σας το είπα ότι στο ξενοδοχείο που είμαστε, στο ασανσέρ για 5 άτομα μπήκαμε οι 3 και βάρεσε συναγερμό για υπεφόρτωση;
Νομίζω ότι το συνηθισμένο σε όλα τα ασανσέρ "το βάρος κάθε ατόμου υπολογίζεται σε 75 κιλά" πρέπει να αναθεωρηθεί.
Κατοχή έχουμε; Άκου 75 κιλά το άτομο. Που ζούμε;
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑλήθεια, σας το είπα ότι στο ξενοδοχείο που είμαστε, στο ασανσέρ για 5 άτομα μπήκαμε οι 3 και βάρεσε συναγερμό για υπεφόρτωση;
Νομίζω ότι το συνηθισμένο σε όλα τα ασανσέρ "το βάρος κάθε ατόμου υπολογίζεται σε 75 κιλά" πρέπει να αναθεωρηθεί.
Κατοχή έχουμε; Άκου 75 κιλά το άτομο. Που ζούμε;
Μακηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!περάσαμε καλά και του χρονου
δεν πληκτρολογεί βρε Κώστα.. υπαγορεύει!!!!!!! DIDACTA !!!!! :cool_11: :cool_11:Μακηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες και με ενα δακτυλο αν θες???? :cool_11:
:respect: :respect: :respect:
No, no Didacta. Είναι το νέο συστημα Spresvata. Έχεις δίπλα σου έναν ανήλικο θάμνο ο οποίο πληκτρολογεί υπερβολικα γρήγορα :smoking:δεν πληκτρολογεί βρε Κώστα.. υπαγορεύει!!!!!!! DIDACTA !!!!! :cool_11: :cool_11:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Είστε απίστευτοι όλοι λέμε!!!
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
(Φάνη μου γειά σου, :happy_4: τι κάνεις; :crazy_3: )
χαχαχαχαχα!!! καλά Φάνη έγραψα? Πωπωωωω!!! ξάνθυνα τελείως λέμε!!!Μάλλον σε μένα πάει η παρενθεσούλα:crazy_3: .....καλα είμαι:cool_4: κοριτσακι εσυ????
(Θάνη, ή Thanny, ή Αθανασία)
απλά εσύ θα μου φέρεις δώράκι και των θεοφανίων....χιχιχιχιχιχιχιχι:cool_11: :cool_11: