- Reaction score
- 2
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ!
Το μονο...ενδιαφερον που βρηκα ειναι το κουκλι..στα δεξια :bravo: :bravo:
Κατα τα αλλα οι ..ιδιες παλιοφατσες ..:cool_11: :cool_11:
Ε ??????? :crazy_1::crazy_1: .....πιο λιανια please...:cool_11:ε ι σ α ι α π ε λ π ι σ τ ι κ α α ρ γ ο ς ! ! !
Το μονο...ενδιαφερον που βρηκα ειναι το κουκλι..στα δεξια :bravo: :bravo:
Ναι... στην πιο πάνω φωτογραφία έχουμε έναν βαρβάτο άντρα, γεροδεμένο και τριχωτό. Ο άλλος είναι ο Μάκης!
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Καλα υπονοα εσυ τετοια και σε βλεπω να σε κανει μια χαψια...σαν μπιφτεκι ενα πραγμα ...:cool_11::cool_11:....ασε που μολις μπηκες στη δικη μου μαυρη λιστα με το βρωμικο απεχθες μυαλο σου !!!!:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
???????Καλα υπονοα εσυ τετοια και σε βλεπω να σε κανει μια χαψια...σαν μπιφτεκι ενα πραγμα ...:cool_11::cool_11:....ασε που μολις μπηκες στη δικη μου μαυρη λιστα με το βρωμικο απεχθες μυαλο σου !!!!
Λεω για το μαυροπουκαμισο (ζωνιανο ειναι ??) μωρο εκει στα δεξια με τις ματαρες ....:bravo::bravo::bravo:
Υ.Γ Αμα μου πεις παλι για τον Μελιδη την εβαψες :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: Τιποτα μην ...ενοχλησε βρε ..."happy_1"???????
Tι να σου πει;
Α! καλά.
Πάντως έπεσε πολύ γέλιο.
Όμως πάλι μερικοί που θα θέλαμε δεν ήταν παρόντες.
Π.χ. ΗCΜ, Unforgiven.
Nα ξέρετε ότι πήρατε απουσία και φάγαμε και τη μερίδα σας.
)()()(Βρε γμτ... είμαι σε μόνιμη μετακόμιση και σε μόνιμο τρέξιμο, καθάρισμα και κουβάλημα, μιας και τις καθημερινές το ωράριο δουλειάς είναι 08:00-23:00. Πολύ θα ήθελα να έρθω, μιας και αφ' ενός είχαν κατάβει πολλοί βόρειοι, και αφ' ετέρου δεν έχω γνωρίσει πολλούς νέους φερέλπιδες της παρέας...
![]()
Ναι... στην πιο πάνω φωτογραφία έχουμε έναν βαρβάτο άντρα, γεροδεμένο και τριχωτό. Ο άλλος είναι ο Μάκης!
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Λεω για το μαυροπουκαμισο (ζωνιανο ειναι ??) μωρο εκει στα δεξια με τις ματαρες ....:bravo::bravo::bravo: