H αιωνια διαμαχη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
[youtube]sfGrWZwiRFU[/youtube]

Ενταξει, ειναι λιγους μηνες παλιο αλλα αξιζει να το δειτε:126:
Εγω το βαζω στα ποδια για να μην με περιλαβει ο GiorgioN...

Reaction score
164
A) Είδες τις φάτσες τους; Σιγά μην καταλάβαιναν τι έβλεπαν! ΑΝ καταλάβαιναν δεν θα έβγαιναν με τέτοιες μούρες στο δρόμο.
Β) Ο δικός μου Ζ2000 είναι μαύρος, άρα είναι καλύτερος από τον άσπρο.
Γ) Έβλεπαν μέσα από αυτοκίνητα; Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι ένα συγκριτικό στο οποίο κάθονται μέσα σε "γκάμπριο";
και το κυριότερο:
Δ) Εδώ ρε έβλεπα rainbow στο video, θα έπαιρνα DLP προβολέα;
:138:

(Στα σοβαρά βέβαια, μπορούμε να πούμε άλλα... :121:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
A) Είδες τις φάτσες τους; Σιγά μην καταλάβαιναν τι έβλεπαν! ΑΝ καταλάβαιναν δεν θα έβγαιναν με τέτοιες μούρες στο δρόμο.
Β) Ο δικός μου Ζ2000 είναι μαύρος, άρα είναι καλύτερος από τον άσπρο.
Γ) Έβλεπαν μέσα από αυτοκίνητα; Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι ένα συγκριτικό στο οποίο κάθονται μέσα σε "γκάμπριο";
και το κυριότερο:
Δ) Εδώ ρε έβλεπα rainbow στο video, θα έπαιρνα DLP προβολέα;
:138:

(Στα σοβαρά βέβαια, μπορούμε να πούμε άλλα... :121:)
Ουαί τοις ηττημένοις!:137:

Reaction score
14
ΗοΗοΗο...

1) τεχνολογία που εγώ δεν μπορώ να δώ ταινία και ούτε να φανταστώ να παίξω videogames δεν υπάρχει για εμένα..όσο καλή και να είναι..:137:

2) μπορώ να σου φτιάξω και εγώ ένα βιντεάκι τέτοιο και μάλιστα να σου βγάλω τον Ζ2 ( όχι τον 2000) πολύ καλύτερο από τον Σονυ 80...το κάμπριο με τους 5 γελοίους εύκολο να το στήσουμε..στην τόσο φαιδρή προφορά θα έχουμε πρόβλημα...:142:

3) οι infocus για εμένα έχουν την καλύτερη εικόνα από όλους τους προβολείς που έχω δει...αλλά τι να το κάνω..?
Το ξέρεις ότι θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στον 83 με τέτοιο φώς και ευκρίνεια αλλά με το rainbow party και την κίνηση για να σε βγάλει off ακόμη και αν δεν βλέπεις rainbow είναι τελείως άκυρη αγορά για εμένα...δυστυχώς..

4) ο Ζ2000 παραμένει στα μάτια μου ένα καταπληκτικό hd projection μηχάνημα...

5) oι dlp παράγουν καλύτερη εικόνα από τους lcd..η εικόνα όμως που παράγεται από έναν καλό lcd είναι εξαιρετική χωρίς κανένα ουσιαστικό περιορισμό θεατών ή τοποθέτησης.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ΗοΗοΗο...

1) τεχνολογία που εγώ δεν μπορώ να δώ ταινία και ούτε να φανταστώ να παίξω videogames δεν υπάρχει για εμένα..όσο καλή και να είναι..:137:

2) μπορώ να σου φτιάξω και εγώ ένα βιντεάκι τέτοιο και μάλιστα να σου βγάλω τον Ζ2 ( όχι τον 2000) πολύ καλύτερο από τον Σονυ 80...το κάμπριο με τους 5 γελοίους εύκολο να το στήσουμε..στην τόσο φαιδρή προφορά θα έχουμε πρόβλημα...:142:

3) οι infocus για εμένα έχουν την καλύτερη εικόνα από όλους τους προβολείς που έχω δει...αλλά τι να το κάνω..?
Το ξέρεις ότι θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στον 83 με τέτοιο φώς και ευκρίνεια αλλά με το rainbow party και την κίνηση για να σε βγάλει off ακόμη και αν δεν βλέπεις rainbow είναι τελείως άκυρη αγορά για εμένα...δυστυχώς..

4) ο Ζ2000 παραμένει στα μάτια μου ένα καταπληκτικό hd projection μηχάνημα...

5) oι dlp παράγουν καλύτερη εικόνα από τους lcd..η εικόνα όμως που παράγεται από έναν καλό lcd είναι εξαιρετική χωρίς κανένα ουσιαστικό περιορισμό θεατών ή τοποθέτησης.
Οκ, αλλα ουτε μια ψηφο?:143:

Reaction score
14
Ναι..αφού είναι τόσο άσχετοι που ούτε να το "στήσουν" σωστά δεν ξέρουν..δεν θα είχαν Γκαγκάτση..:138:

Reaction score
164
Καλά, αυτό που κάνει ο παππούς, δεν λέγεται bating/trolling;
Θελει να μας βαλει να καυγαδίσουμε! :142:

Reaction score
6
Ε, καλά τώρα αφού ξέρουμε ότι το rainbow είναι κάτι που το βλέπεις στην αρχή και μετά σταδιακά παύει να ενοχλεί, τι το κουράζουμε;
Πολύ χειρότερο το screendoor, ιδίως άμα πολεμάμε να γεμίσουμε μεγάλες ίντσες, αν το καταφέρουμε γιατί από φωτεινότητα οι LCD... και δεν εκνευριστούμε από τη σύγκλιση.
Για να μην πω ότι κάθε φορά που ανάβουμε τον LCD η καρδιά μας γίνεται χίλια κομάτια γιατί ξέρουμε ότι ξεροψήνουμε τα πάνελ του σιγά σιγά!

Αυτό κι είναι bating/trolling!:142::142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO