H επανασταση-slingbox

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ας υποθεσουμε πως το βραδυ εχει τον αγωνα Παναθηναικου-Ολυμπιακου που τοσο περιμενατε.Ομως εσεις δεν θα μπορεσετε να το δειτε.
Γιατι η γυναικα σας εχει καλεσμενες τις φιλες της για να δουν μια ταινια.
Γιατι προεκυψε επειγουσα δουλεια και πρεπει να πατε στην εργασια σας.
Η απλα διοτι ταξιδευετε για...Σιγκαπουρη.

Μην τα βαφετε μαυρα διοτι οτι και να κανετε τωρα μπορειτε πλεον να απολαυσετε τον αγαπημενο σας αγωνα οπου και να βρισκεστε.

Χαρη στο Slingbox!

Ti κανετε?

Συνδεετε το Slingbox στην τηλεοραση σας
Συνδεετε το Slingbox με το internet της οικιας σας
Το βαζετε στην πριζα
Κανετε install του software που περιεχεται στην συσκευασια

Πως λειτουργει?

Απλα , με ενα laptop εχετε πλεον την δυνατοτητα να δειτε οτιδηποτε θελετε , οπου και εαν ειστε.
Δειτε:

H τιμη του ειναι 249$ και μπορειτε να μαθετε πολλα περισσοτερα για την επανασταση στον χωρο της τηλεορασης εδω:

http://www.slingmedia.com/what.php4

Reaction score
5
Ωραίο, αν και δεν είναι κάτι που δεν γίνεται ήδη με ένα PC και γρήγορη σύνδεση στο internet. In fact, έχω κάνει κάτι παρόμοιο 2-3 χρόνια πριν. Έβλεπα κάτι στην ελληνική TV που μου το ΄σέρβιρε' ένας άλλος φίλος, μέσω internet. Και οι 2 με ADSL φυσικά μεγάλης ταχύτητας. Αν και τελικά ήταν λίγο πατάτα, γιατί για να βλέπεις καλή ποιότητα εικόνας θέλεις πολύ καλή σύνδεση στο internet, ιδιαίτερα αυτός που 'σερβίρει΄ το περιεχόμενο...πράγμα σχετικά αδύνατο στην Ελλάδα των 384/128...Με 512kb upload κάτι γίνεται, αν και θες 1Mbit upload και πάνω για να βλέπεις εικόνα της προκοπής.
Οπότε για τους Αμερικάνους του τσάμπα broadband, μπορεί και να δουλεύει ως ένα σημείο το σύστημα, για εδώ δεν γίνεται...

Reaction score
5
Είναι κάτι παρόμοιο με την υπηρεσία myvision που υπάρχει στην Κύπρο μόνο που σε αυτήν την περίπτωση είναι συνδρομητική τηλεόραση.

Την έχω εγκαταστήσει πριν λίγες μέρες απλά και μόνο για μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μερικούς επειδή μοιράζονται σε δύο συνδρομητικά κανάλια.

Η εικόνα και ο ήχος μου δίνει την εντύπωση ότι έχει απωλεστική συμπίεση για μικρότερο αριθμό δεδομένων. Εικόνα σχετικά θολή και ποιότητα ήχου που θυμίζει ποιότητα τηλεφώνου.

Το μηχάνημα έχει μέγεθος σχεδόν ίσο με δυο πακέτα τσιγάρων.

http://www.mivision.cyta.com.cy/

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά.

Ξέρει κανείς από σας εδώ μέσα αν το sling box έχει έρθει στην Ελλάδα; Αν ναι ποιος το πουλάει και πόσο;
Ευχαριστώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef