ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Αποψε ειμαι αρκετα λυπημενος και εχω ορεξη να το φιλοσοφησω λιγο.
Τι ακριβως ειναι ομως πρωτα απο ολα αυτος ο τιτλος αλλα και η αναλογη φωτογραφια?
Ας μιλησουμε υποθετικα(οπως ξερετε πως μου αρεσει να κανω σχεδον παντα)
Ας πουμε λοιπον πως σε μια χωρα υπαρχει μια παντοδυναμη αλυσιδα ηλεκτρονικων προιοντων με ιδιοκτητη που χαιρει μεγαλης εκτιμησης και συγχρονως απολαμβανει τα αγαθα που του χαρισε η ζωη.
Μεγαλο ονομα με κοτερα και βιλες και σωματοφυλακες και...και...και...
Ξαφνου τα πραγματα αρχιζουν να μην πηγαινουν καλα.
Ισως δεν ειναι ο καταλληλος τοπος και χρονος για να επεκταθουμε σε αυτο , παντως αυτο ειναι το γεγονος.
Η πιατσα το σιγομουρμουριζε εδω και καιρο.
Οι επιταγες αρχιζουν και σφραγιζονται και το ανοιγμα σε πολλες αντιπροσωπειες τεραστιο.Μερικες απο αυτες τις αντιπροσωπειες κλονιζονται και στεκουν δε στεκουν στα ποδια τους απο το φεσι.
Οπως ειναι φυσικο οι ανιπροσωπειες αρνουνται πλεον να προμηθευσουν την εν λογω αλυσιδα με εμπορευμα αλλα συνεχιζουν να απαιτουν τα χρηματα τους.
Ο ιδιοκτητης της αλυσιδας μην εχοντας αλλη λυση και αφου δεν υπαρχει εμπορευμα το οποιο να ξεπληρωνει τους λογαρισμους βρισκει αλλη λυση.
Καταφευγει σε μικρομεσαια καταστηματα στα οποια δεν ξερω και εγω τι υποσχεται και τα οποια τον προμηθευουν πλεον με προιοντα του χωρου.
Πληρωνει και εκει με επιταγες.
Η τελικη πτωση δεν αργει.
Οι επιταγες σφραγιζονται ολες.
Οι προμηθευτες των καταστηματων που προμηθευαν την αλυσιδα σφραγιζουν με την σειρα τους τις επιταγες των καταστηματων.
Οπως τα πιονια του ντομινο πεφτουν το ενα μετα το αλλο , γνωστα και σωστα ονοματα καταστρεφονται σε μια νυχτα.
Θα μπορουσε να ηταν υποθετικο σεναριο.
Τις επομενες ημερες θα μαθετε ομως πολλα.
Θεωρω ως ελαχιστο καθηκον να συμπασχω με αυτους που δεν προκειται να κλεισουν ματι αποψε.
Και σαν μικρο παιδι δεν εχω παρα μονο μια λεξη στο μυαλο μου:
Γιατι?