H νέα μου tv: SHARP LC-46LE830...

Reaction score
0
...την Παρασκευή παρέλαβα την νέα μου tv.Πρόκειται για την JAPAN MADE SHARP του τίτλου.Αν και δεν είμαι των reviews,θα σας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις,μαζί με φωτό που έχω τραβήξει έως τώρα.(Φωτό απο το κινητό,σε μικρή ανάλυση για πιο γρήγορο ανέβασμα-κατέβασμα).

http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/lcd-tv-products.htm

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: H νέα μου tv: SHARP LC-46LE830...

...αυτό που μου έκανε εντύπωση,μέσα απο όσα reviews διάβασα,ήταν η με προσεκτικό διάβασμα ''αποκωδικοποιήση'' κάποιων στοιχείων της τηλεόρασης και της εν λόγω τεχνολογίας quatron της sharp.

Reaction score
0

...συσκευασία αρκετά προσεγμένη και ποιοτική!!! Όλα εντός άψογα τακτοποιημένα,με μόνο μείον το ότι δεν συμπεριλαμβάνονται γυαλιά 3D.....Αν και το γνώριζα απο όσα είχα διαβάσει στα φόρουμς...(Οι πωλητές δεν το γνώριζαν,και επέμεναν το αντίθετο!!! Ειχε πλάκα,να τους λέω ότι δεν θα συμπεριλαμβάνονται γυαλιά,και να απαντούν,πως όχι υπάρχουν....χεχε)

Attachments

Reaction score
152

γιαπωνεζικη;;;;;
ρδιενεργεια μετρησες;:142::142::142:

καλοθεατη...

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ.....αν και φωσφορίζω τώρα,δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν απο τη ραδιενέργεια...........................................................................................................................................................

Reaction score
0

....περιλαμβάνει τις οδηγίες σε usb stick,άλλο ενα wifi dongle stick,αλλά όπως είπαμε γυαλιά 3D όχι.Ποιοτικά είναι εξαίρετη,όχι πολύ βαριά για 46-άρα,με πάρα πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων...

Attachments

Reaction score
0

...διαβάζοντας περισσότερο στο avforums αλλά και όπου αλλού υπήρχαν reviews πήρα μια γεύση της tv,αλλά όπως είπα θέλει προσεκτικό διάβασμα και προσοχή στις λεπτομέρειες για να μην χάσεις την ουσία...

Στις φωτό λίγο πριν τοποθετηθεί στη βάση της...

Attachments

Reaction score
0

...οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι εχουμε να κάνουμε με μια άψογα κατασκευαστικά και οπτικά τηλεόραση,ίσως όχι τόσο όμορφη σχεδιαστικά όπως κάποιες άλλες tv της κατηγορίας της,και όχι τόσο λεπτή ή borderless όσο κάποιες άλλες αντάγωνιστριες της..όμως μετράνε κι άλλα,και σε εμένα μέτρησε το japan made,οι σχεδόν πλήρεις ρυθμίσεις της,και βέβαια η τεχνολογία που κουβαλά...Στον τομέα των ρυθμίσεων,μέχρι στιγμής έχω κάνει απλά πράγματα,ακόμα ψάχνω τα μενού της,αλλά όντως η λεπτομέρεια ιδίως σε προβολη bluray είναι τρομερή(τουλάχιστον για μένα με όσα έχω δεί μέχρι στιγμής).

Reaction score
433

Ως κάτοχος και εγω sharp aquos made in Japan, έστω και ως δεύτερη πλέον , δηλώνω ότι έχουν ...άλλη ποιότητα κατασκευής

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.917

Καλοθέατη!

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ.Συγνώμη αλλά λόγω εργασίας μόλις γύρισα κι είμαι εξαντλημένος.Θα συνεχίσω σύντομα,τις εντυπώσεις απο τη Γιαπωνέζα. Χθες,κατα τη διάρκεια των μηνυμάτων στο φόρουμ,της έκανα και το software update,ολα οκ,μέσω δικτύου.

http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/lcd-tv-products.htm

Reaction score
0

Συνεχίζοντας ,αναφέρω περί της εξωτερικής εμφάνισης,ότι είναι αρκετά slim,όπως έγραψα κι ανωτέρω, είναι σχετικά ελαφριά,δεν αντανακλά το περιβάλλοντα φωτισμό η οθόνη της,είναι πιο matte δηλαδή,και δείχνει ότι ανήκει στην υψηλή κατασκευαστικά κατηγορία.
Η τετραχρωμία πλέον ελέγχεται πιο εύκολα,και βελτιώθηκαν σε σχέση με την πρώτη γενιά,τα προβληματάκια της.
Διαβάζοντας στα φόρουμ,και γνωρίζοντας ότι για να πάρεις τα μέγιστα απο μια τέτοια tv,θέλει επαγγελματική βοήθεια,είδα ότι με πολύ λίγες αλλάγες στις ρυθμίσεις της,την φέρνεις σε αρκετά καλό-αληθοφανές αποτέλεσμα.
Συνδέθηκε με Oppo 83,με PS3,αλλά και με laserdisc, και με HDDVD,και σε υψηλή ανάλυση είναι απίθανη,που να ρυθμιστεί σωστά επαγγελματικά κιόλας....

Αν και την τελευταία εβδομάδα τρέχω με τη δουλειά,τις λίγες ώρες που είδα καμμιά ταινιούλα,το απόλαυσα.Α,ενα ακόμα θετικό,είναι ότι την αγόρασα σε προσφορά αλυσιδας,όπου δεν υπολογιζόταν ο φπα,και αυτή η τιμή είναι απο τις χαμηλότερες στην ευρώπη.

Reaction score
1.458

Καλοθέατη!
Κι εγώ από 2 Sharp που έχω στο σπίτι,παλαιότερα μοντέλα βέβαια,είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Θα την ευχαριστηθείς!:126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas