H πιό ακριβή τηλεόραση του κόσμου..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Είναι 55''!!​

Πάντως θα μπορέσουν να την αποκτήσουν μόνο 3!

Για τιμή πατήστε το παρακάτω link,αλλά εγώ ουδεμία ευθύνη φέρω
(κύριε Ολι Ρεν,αν διαβάζετε,απλά το λινκ βάζω.Δεν έχω σκοπό να την αγοράσω:136:)

http://blog.ultimateavmag.com/ultimate-gear/the_worlds_most_expensive_tv/

Reaction score
27.105
ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ Μ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.....

Reaction score
12
Απάντηση: H πιό ακριβή τηλεόραση του κόσμου..

τί λένε ρε!φτιαγμένο απο δέρμα αλιγάτορα το εξωτερικό και διαμάντια.....και το τηλεκοντρόλ θα είναι απο Π3ος φάλενας!χαχαχαχαχαχαχα

μιλάμε έχει ξεφύγει ο κόσμος!άσε που είναι κακόγουστη εντελώς!

Reaction score
1.269
Επειδή αυτοί που έχουν πολλά λεφτά-κοσμήματα δεν έχουν που αλλού να τα κρεμάσουν,αποφάσισαν να αγοράσουν τηλεόραση με κοσμήματα να κρέμονται,σαν κάτι τρισάθλιους ράπερς που βάζουν στα δόντια χρυσό ή διαμάντια γιατί ξεχειλίζουν απο βρώμικο χρήμα και προσπαθούν κάπου να το ξοδέψουν για να νιώσουν χρήσιμοι.

Επίσης αυτός που θα πάρει μία τέτοια τηλεόραση-φον μπιζού αν έρθει σπίτι μου και δει οτι η Samsung led 40" είναι σχεδόν ίδια σε απόδοση => => => χαλαρά θα πάει να αυτοκτονήσει γιατί ένας χαμηλός μισθωτός απολαμβάνει ταινίες όσο και αυτός....Στο κάτω κάτω ας αγοράσουν ένα σινεμά με αυτά τα λεφτά κάτι που σίγουρα εγώ δεν θα αποκτήσω ποτέ.

Γενικά οι πλούσιοι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και ασχολούνται μόνο με το πως θα χαζο-διαφοροποιηθούν απο τους τριγύρω...
Εχω άδικο???

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv