H τυχη οσων τα "πιανουν"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και ετσι εχθες εκλεισε το κεφαλαιο των τριων που ειχαν "μειωμενη αποδοση" στο περιφημο παιχνιδι της Ριζουπολης.

Ο τελευταιος εμεινε λιγο παραπανω απο οσο επρεπε αλλα δεν γλυτωσε το ριζικο αυτων που εχουν...μακρυ χερακι :(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και ετσι εχθες εκλεισε το κεφαλαιο των τριων που ειχαν "μειωμενη αποδοση" στο περιφημο παιχνιδι της Ριζουπολης.

Ο τελευταιος εμεινε λιγο παραπανω απο οσο επρεπε αλλα δεν γλυτωσε το ριζικο αυτων που εχουν...μακρυ χερακι :(
Νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωστη και για την συγκεκριμένη ομάδα ο Παναθηναικός έκανε ένα από τα ιστορικότερα λάθη του.

Διέλυσε μια ομάδα, ο κορμός της οποίας πήρε το Ευρωπαικό...

Και φυσικά έκτοτε έχουμε ξεχάσει και την Ευρώπη...

Νομίζω ότι ο Τζίγκερ ή πιάστηκε κότσος ή μετέθεσε τις πολύ μεγάλες ευθύνες του για εκείνο το θλιβερό αγώνα...

Πάντως αυτή την ομάδα που τόση λάσπη έφαγε θα την θυμόμαστε για τις επιτυχίες της στην Ευρώπη πολλά-πολλά χρόνια...

Reaction score
0

Εγώ τουλάχιστον δεν τα πιστεύω τα παραπάνω...

Reaction score
786
Εγώ τουλάχιστον δεν τα πιστεύω τα παραπάνω...
Αν παει και αυτος στον επαρατο οπως οι αλλοι δυο "τρελοβάζελοι"... γιατι να μην τα πιστεψει κανεις? :?

Στο καλο κ Μπασινα, που εκανες παντα οτι μπορουσες και δεν ηξερες τι αλλο να κανεις πια για να μην τρως τρια απο τους αρουραιους και πεντε απο την United.

Στο καλο κ Μπασινα που απο τις εξι πασες σου (στα δυομισι μέτρα!) οι τεσσερεις ηταν λαθος και η αλλες δυο διεκδικησιμες.

Στο καλο κ Μπασινα που αν και παιδι της Παιανιας (το μονο που σου αναγνωριζω) τα επινες στα μπουζουκομαγαζα μετα απο καθε μεγαλη αποτυχια, ισως για να ξεχασεις...

Στο καλο κ Μπασινα που το παθος σου μεσα στο παιχνιδι εχει στρεψει τοσους και τοσους ναρκοληπτικους (αυτους που τους παιρνει ο υπνος στα καλα καθουμενα χωρις να το καταλαβουν) στον αθλητισμο. Αφου μπορεις εσυ γιατι οχι και αυτοι?

Στο καλο κ Μπασινα, εκνευριστικέ και κουραστικέ παικτη, χωρις εμπνευση και τσαγανό. Οταν ελειπες απο αγωνα οι δημοσιογραφοι ανακαλυπταν ξαφνικα ποσο πολυτιμος εισαι. Οταν επαιζες εβαζες σε εφαρμογη το τσουκου-τσουκου και η καθε επιθεση εμοιζε με εκστρατεια στον Σαγγαρειο. Στο πιο αργό της...

Στο καλο κ Μπασινα και να προσεχεις τους κορνεδες...
ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θεμιστοκλη , ο ενας εκ των τριων δεν πηγε στους ακατονομαστους.
Γυρισε...Φινλανδια.
Κριμα γιατι ηταν παικταρας.
Αλλα ισως ειναι καλυτερα ετσι μηπως και μαθουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop