H Barco αγοράζει Focal & Naim!

Ndis

Titika
Reaction score
5.012
135 εκ ?? Είτε τσάμπα τους αγοράζουν μιας και150 τον χρόνο κάνει μόνη της η φοκαλ είτε χρωστουσαν πολλά τα γαλλακια...

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.994
135 εκ ?? Είτε τσάμπα τους αγοράζουν μιας και150 τον χρόνο κάνει μόνη της η φοκαλ
Τι 150 "κάνει" η Focal; Κέρδη;

Αν είναι έτσι πείτε το να τους προσφέρω εγώ παραπάνω (θα τα δανειστώ) και να ακυρώσω το ντηλ.

Α, όχι κέρδη; Τι τότε; Τζίρο; Α, δεν με ενδιαφέρει, ευχαριστώ.

Ndis

Titika
Reaction score
5.012
Τι 150 "κάνει" η Focal; Κέρδη;

Αν είναι έτσι πείτε το να τους προσφέρω εγώ παραπάνω (θα τα δανειστώ) και να ακυρώσω το ντηλ.

Α, όχι κέρδη; Τι τότε; Τζίρο; Α, δεν με ενδιαφέρει, ευχαριστώ.
Δεν βρήκα μάνα μου κερδοφορία συμπαθαμε <3

Reaction score
30.665
Αν δεν βρήκες κερδοφορία στα γαλάκια , η naim να δείς. Εχει πεθάνει και δεν το ξέρει.

Ndis

Titika
Reaction score
5.012
Γιαννη εγω την φοκαλ την αναγνωρίζω ως σοβαρό μαγαζί απέναντι στους πελάτες της. Κάθετη παραγωγή. ανταλλακτικά, υποστήριξη, δημοσιευμενες προδιαγραφές, reviews, τα πάντα. Ναι σήμερα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη χαμηλή και στη μεσαία κατγορία έμειναν πίσω αλλα παρόλα αυτά, ποτε δεν υπήρξαν απατεώνες.

Αν κάτι εχω να τους προσάψω κάτι ειναι επι της τιμολογιακής πολιτικής που ήταν #οτιναναι (αγοράζαμε aria και electra απο γαλλια σε τιμές μικρότερες του 60% των ελληνικών/ευρωπαικών).

Μακάρι να μην αρχίζουμε να βλέπουμε στο μέλλον "σκουπίδια" με το ονομα focal. Βέβαια, δεν ειμαι καθόλου αισιοδοξος.

Reaction score
30.665
Ναι , μα γι αυτό το έγραψα. Η FOCAL είναι σοβαρή .
Καμία σ΄χεση με την Naim , που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Οσον αφορά στην τιμολόγηση , θα συμφωνήσω , το έχουν παραξηλώσει .
Μην πω και τίποτα άλλο και μας κυνηγάει η police.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
178.128
Members
38.777
Νεότερο μέλος
dimar55