H dance γενικά και η trance συγκεκριμένα!

Reaction score
0
Πρίν απο λίγους μήνες αποφάσισα να ασχοληθώ με την παραγωγή dance. Οι ωραίες και απλωμένες μελωδίες της trance με τράβηξαν περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο είδος.

Αναρωτιόμουν τί πιστεύετε γενικά για την dance και ειδικά για την trance μουσική. Κάπου διάβασα οτι η trance έχει αρχίσει να πεθαίνει σιγά-σιγά. Συμφωνείτε?

Reaction score
187
Απάντηση: H dance γενικά και η trance συγκεκριμένα!

δεν νομιζω να πεθανει..στην ουσια καθε μουσικη αναλωνεται λιγο πολυ..
εγω ειμαι φανατικος του armin van buuren και με τα state of trance που παιζει τοσο καιρο+τα κορυφαια παρτυ που κανει εχει φερει νεο αιμα στο χωρο..

επειδη με ενδιαφερει και μενα η παραγωγη ειδικα σε vocal trance θα σου στελω πμ να τα πουμε.

Reaction score
0
Απάντηση: H dance γενικά και η trance συγκεκριμένα!

Ωραία. Θα το ήθελα γιατί κι εμένα μ'ενδιαφέρει η vocal trance.

Reaction score
1.269
Εγώ θα έλεγα οτι δεν χάνεται η trance απλά δημιουργούνται πολλές-νέες υποκατηγορίες.Πάντως στο εξωτερικό υπάρχει σε ποιό έντονο βαθμό η ακρόαση trance όπως φυσικά και δισκοπωλεία αποκλειστικά για trance www.psyshop.com = υπέρτατο δισκοπωλείο με φανταστικής ποιότητας δείγματα-περιεχόμενα.

Επίσης τα trance cds έχουν φανταστικές εγγραφές και έχω ένα του Eskimo - Balloonatic που τσακίζει κόκκαλα.Στάθμη έντασης & εγγραφή στα τέλεια σημεία,το καλύτερο απο τα 250 cds μου (Phantasm Records UK).Εχω και τρέλα με Yahel.

Ξέρει κανείς κομμάτι που να έχει trance και να συνδυάζει ήχους απο Κίνα ή Mexico ή ethnic γενικότερα?Ειχα ακούσει κάποτε ένα κομμάτι αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7