Hackintosh I7 8700

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.826
Πωλείται htpc με λειτουργικό hackintosh high Sierra που αποτελείται από τα παρακάτω
case silverstone milo ml 06 πρόσοψη αλουμινίου
cpu intell I7 8700 όχι Κ
motherboard gigabyte Z370 mini ITX WI FI
gpu gigabyte GeForce gt 1030 low profile
hard drive Samsung m2 evo 970 500 gb
ram 2 X 8 ddr4 Corsair νομίζω στα 2666
Psu Corsair SF 450 gold full modular
ψύξη επεξεργαστή Noctua NH-L 12S

Το συγκεκριμένο λειτουργικό έχει επιμεληθεί από τον MoviemakerGR άρα όλα δουλεύουν ρολόι, έχει αλλαχθεί η κάρτα WiFi με συμβατή για hackintosh η οποία λειτουργεί άψογα κάθως και το Bluetooth στη motherboard έχει γίνει bios update και αν ο αγοραστής θέλει μελλοντικά μπορεί να τοποθετήσει cpu 9ης γενιάς το μηχάνημα πραγματικά πετάει οι ώρες λειτουργίας είναι κάτω από 10 ώρες στην κυριολεξία λόγω ότι είναι το δεύτερο μηχανημά μου για τα περισσότερα υπάρχουν και τα κουτιά τους τα οποία αν θέλει ο αγοραστής μπορούν να παραδοθούν μαζί με το μηχάνημα, ιδανικό μηχάνημα για το σαλόνι πολύ μικρό και ντιζαινάτο επίσης είναι και αθόρυβο διαστάσεις Π35 Χ Β21 Χ Υ10

Τιμή 900€

Ανταλλαγή με καλώδια interconnect Nordost heimdal 2 και ανάλογη διαφορά από μέρους σας επίσης με Densen pro beat B250 και λογική διαφορά από μέρους μου.

-----------------------------------------------------

Το συγκεκριμένο μπορεί να δωθεί χωρίς το hackintosh και χωρίς λειτουργικό και με άλλο σκληρό συγκεκριμένα ένα Samsung evo SSD 500 gb

η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 550€

Attachments

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads