23 Ιανουαρίου 2008 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Πριν και μετα την ανακοινωση της Warner...
23 Ιανουαρίου 2008 #2 giorgio-n Μηνύματα 2.611 Reaction score 14 Άστα αυτά βρε...δεν είναι για σένα.. sony fanboy..:cool_11: :cool_11: Βάλε όπου κόκκινο πράσινο και βλέπουμε τα παιδάκια που θα γίνουν Παναθηναικοί 1)μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος και 2) μετά το κύπελλο.. :happy_9:
Άστα αυτά βρε...δεν είναι για σένα.. sony fanboy..:cool_11: :cool_11: Βάλε όπου κόκκινο πράσινο και βλέπουμε τα παιδάκια που θα γίνουν Παναθηναικοί 1)μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος και 2) μετά το κύπελλο.. :happy_9:
23 Ιανουαρίου 2008 #3 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Το οτι θα με αποκαλουσαν "Sony fanboy" δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου...:sad:
23 Ιανουαρίου 2008 #4 giorgio-n Μηνύματα 2.611 Reaction score 14 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said: Το οτι θα με αποκαλουσαν "Sony fanboy" δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου...:sad: Click to expand... )( Χεχεχεχε....
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said: Το οτι θα με αποκαλουσαν "Sony fanboy" δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου...:sad: Click to expand... )( Χεχεχεχε....
23 Ιανουαρίου 2008 #5 giorgio-n Μηνύματα 2.611 Reaction score 14 Πέρα από τη πλάκα ,χαιρετάει το hd-dvd.. H Warner είχε το 30% επί του συνόλου των studios.. Και μάλιστα ανακοινώνει την απόφασή της τώρα για τον Mαιο... Κρίμα για το format και κρίμα γιατί σε τόσο καλές τιμές παίρνεις ένα κορυφαίο hd player και ένα απολύτως κορυφαίο dvd upscaler...
Πέρα από τη πλάκα ,χαιρετάει το hd-dvd.. H Warner είχε το 30% επί του συνόλου των studios.. Και μάλιστα ανακοινώνει την απόφασή της τώρα για τον Mαιο... Κρίμα για το format και κρίμα γιατί σε τόσο καλές τιμές παίρνεις ένα κορυφαίο hd player και ένα απολύτως κορυφαίο dvd upscaler...
23 Ιανουαρίου 2008 #6 giorgio-n Μηνύματα 2.611 Reaction score 14 http://www.betanews.com/article/Int...raffeo_says_HD_DVD_is_here_to_stay/1200951636
23 Ιανουαρίου 2008 #7 smooth criminal Μηνύματα 2.489 Reaction score 1 Απάντηση: Hardware μεριδιο Γι'αυτο αντιστεκεται η Universal τοσο σθεναρα...
25 Ιανουαρίου 2008 #8 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: Hardware μεριδιο Ας ενημερώσει καποιος το Amazon για το παραπάνω στοιχείο γιατι μου φαίνεται πως κοιμούνται όρθιοι. Κοιτάτε αίσχος
Απάντηση: Hardware μεριδιο Ας ενημερώσει καποιος το Amazon για το παραπάνω στοιχείο γιατι μου φαίνεται πως κοιμούνται όρθιοι. Κοιτάτε αίσχος