HARMAN KARDON 255 Σχετικά με αντιπροσωπία

Reaction score
0
Τελικα παιδιά όσον αφορά τον harman kardon 255 και την αγορά του απο το γνωστό internetομαγαζο με τα 550 ευρόπουλα έχετε βγάλει συμπέρασμα με το τι θα γινόταν αν ο ενισχυτής πχ αποκτήσει ένα πρόβλημα και θέλει αντιπροσωπία για παράδειγμα? τον δέχεται εδώ η ελληνική αντιπροσωπία ή όχι? Θέλω να μάθω τι ισχύει πριν προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου ενισχυτή...μην βρεθώ προ εκπληξεως καποια στιγμή και ψάχνομαι.

Reaction score
0
εψαξα λίγο και βρήκα ότι είναι η AMACOM στο Γαλάτσι,βέβαια σήμερα είναι σάββατο και δεν βλέπω να απαντάνε,το ένα τηλέφωνο που έχει στο site της HARMAN KARDON δεν ισχύει....άρα ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, είσαι σιγουρος δηλαδή ότι τους δέχετε

Reaction score
164
Αν το λέει ο Νίκος, τελείωσε, έτσι είναι. :126:
Καμία αντιπροσωπεία δεν είναι ανοιχτή τα Σάββατα.
Πάντως, έχε υπ' όψιν σου ότι ίσως ζοριστείς στην παραγγελία από το e-shop, μιας και έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: HARMAN KARDON 255 Σχετικά με αντιπροσωπία

εψαξα λίγο και βρήκα ότι είναι η AMACOM στο Γαλάτσι,βέβαια σήμερα είναι σάββατο και δεν βλέπω να απαντάνε,το ένα τηλέφωνο που έχει στο site της HARMAN KARDON δεν ισχύει....άρα ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, είσαι σιγουρος δηλαδή ότι τους δέχετε
Aυτο δεν ισχυει πια.

Ελληνικη αντ/πεια ειναι η WAVEMOTION -210 9244505!
Απλα το site ,μετα απο καθε αλλαγη ,αργει να ενημερωθει.

Reaction score
0
σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες...ας ελπίσουμε μόνο να μην χρειαστεί ποτέ η αντιπροσωπεία...όσο για τον 255 φίλε unforgiven δεν ζορίστικα καθόλου :) χεχε τον απέκτησα σήμερα και ήταν το τελευταίο κομμάτι που είχαν διαθέσιμο άμεσα, πήγα και τον παρέλαβα κατευθείαν αφού τσεκάρισα ότι δεν έχει ανοιχτει ξανά και όλα είναι οκ...αύριο θα μάθω και εγώ περισότερα πράγματα που θα ασχοληθώ μαζί του,να κάνω και το update στο firmware που λέτε, και θα δώ και τι άλλο. thanx και πάλι σε όλους

Reaction score
164
Αφού πήρες τον τελευταίο, θα ζοριστούν οι επόμενοι, μιας και τον έχουν ακόμα διαθέσιμο στο site. :142:
Καλορίζικος!

Reaction score
0
για να μην μπερδευτεί κανείς....Αμεσα διαθέσιμος δεν είναι....προς πώληση συνεχίζει κανονικά απλά μόνο με παραγγελία και αναμονή...να ελέγχετε πάντα αν θέλετε να τον παραγγείλετε απο εκεί αν έιναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα που έχει στην λίστα κάτω από το προιόν...

Reaction score
0
Γεια σας κι από μένα!

Μετα που διάβασα τόσα καλά σχόλια για τον συγκεκριμένο ενυσχιτή τον παράγγειλα κι εγώ από το ίδιο internetομαγαζο και λογικά θα τον έχω αύριο.
Όσο για το θέμα της αντιπροσωπείας είναι όντως η WAVEMOTION. Πριν περίπου 1 μηνά είχα παραγγείλει από το παραπάνω κατάστημα το 5.1 σετ της HARMAN KARDON HKTS 11 σε μαύρο. Επειδή καθυστερούσε υπερβολικά και όλο από μέρα σε μέρα περίμεναν οτι θα παρέδιδε ο προμηθευτής επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και επιβεβαίωσα ότι όντως υπήρχε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των συγκεκριμένων ηχείων από το εργοστάσιο .. Έτσι μετά από ακόμα 2 εβδομάδες αναμονής ακύρωσα την παραγγελία.
Οπότε μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο κατάστημα προμηθεύεται από τον επίσημο εισαγωγέα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τα ηχεία της HARMAN KARDON.

Reaction score
8
συγχαρητηρια στην Ελληνικη αντιπροσωπεια της HARMAN KARDON, που αν και δεν εχει βγαλει ευρω απο την πωληση δεχεται τους ορους για την επισκευη εντος εγγυησης και συγκρινετε την με αλλα πασιγνωστη αντιπροσωπεια AV μηχανηματων που αρνειται την τηρηση των παραπανω.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.545
Συγχαρητηρια και απο μενα στην αντιπροσωπεια της HARMAN KARDON, και ενα ευχαριστω, προσωπικα, στο Νικο Αρβανιτακη.

Reaction score
6
Μιας και αναφέρεστε σε παραγγελία από το eshop (και κάποιος είπε ότι πήρε τον τελευταίο), ξέρετε αν όποιος παραγγείλει τώρα θα πάρει πλέον κομμάτι με το νέο firmware περασμένο από το εργοστάσιο;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: HARMAN KARDON 255 Σχετικά με αντιπροσωπία

Αυτο εχει να κανει με το στοκ της κεντρικης αποθηκης στην Ευρωπη.

Reaction score
0
παντος παιδιά επειδή βλέπω πως ολοι αναφέρεστε και στο e-shop που τον έχει σε πολυ καλή τιμή, να σας πω οτι δεν χρειάζετε να κοιτάτε μόνο εκεί....απο ότι κατάλαβα είναι θέμα του καθε καταστηματαρχη το πόσο θα τον αφήσει στην τιμή....ξαφνικα σήμερα ανακάλυψα όταν κοιταζα για ηχεία για τον 255 ότι σε όποιον ελεγα για αυτό τον ενισχυτη αντί να μου πει για τα ηχεία με ροταγε ποσο τον πήρα και καθε φορα γινοταν το ιδιο πράγμα,αφου πρώτα εκανα 2-3 υπολογισμούς στα κομπθτερακια τους όλοι μου έλεγαν με τροπο πολυ περιεργο πως αυτοι θα μου τον ειχαν πουλήσει πιο φτηνα δειχνοντας μου με περηφανια το κομπιουτερακι με τιμες τύπου 515,520,530 euros, αλλα όταν έψαχνα οι ίδιοι ανεφεραν πολύ υψηλά νουμερα....οποτε πιέστε τους όσο μπορείτε και θα έχετε αποτέλεσμα,μονο τα πολυκαταστηματα δεν μπορουν να κανουν τίποτα...γυρω στα 700 παίζουν για τον 255...φαντασου διαφορα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508