HARMAN/KARDON SOUNDSTICKS wireless.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Three-piece wireless speaker system with Bluetooth connectivity.

• 40 watts of amplification for rich, realistic sound
• Wireless Bluetooth audio streaming from your tablet, phone, MP3 player and laptop
• HARMAN TrueStream ensures the highest quality sound no matter the application or source device

http://eu.harmankardon.com/harman-kardon-product-detail-eu/soundsticks-wireless.html

Nα διευκρινίσω οτι είναι wireless απ την πηγή μέχρι το sub.

Reaction score
3
Απάντηση: HARMAN/KARDON SOUNDSTICKS wireless.

Γεια σας χρόνια πολλά και καλή χρόνια, έχω εδώ και 2 χρόνια (απο 27.12.10) αγοράσει τα HARMAN/KARDON SOUNDSTICKS 3 από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μεσώ internet ( Mad store)
μένω στην Πάτρα.
Εδώ και ένα χρόνο το ένα από τα δυο ηχεία μου παρουσίασε πρόβλημα, (όχι αυτό με τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης)
Ξεκόλλησαν τα δυο μέρη της καμπίνας και άνοιξε στα 2!!!
Και στο πίσω μέρος στο σημείο που μπαίνει το καλώδιο μέσα στην καμπίνα μου έσπασε το πλαστικό δαχτυλίδι που σταθεροποιεί το καλώδιο μέσα σε αυτήν με αποτέλεσμα τώρα να είναι επίφοβο με το παραμικρό τράβηγμα να κοπούν οι συνδέσεις με τα τουιτερ και να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.
Το πρώτο πρόβλημα το έλυσα βάζοντας με τη μύτη μιας οδοντογλυφίδας λίγο κόλλα στο σημείο ένωσης του ηχείου και δείχνει να είναι μια χαρά αφού δεν παρουσίασε το πρόβλημα ξανά.
με το δεύτερο πρόβλημα τη μπορούμε να κάνουμε? πρέπει να σας στείλω το ηχείο Αθήνα?
Ελπίζω να καταλάβατε και να μην σας μπέρδεψα...
Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω την απάντησή σας.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.319
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk