Harman kardon TU 9600 δεκτης.

Reaction score
4
Αγορασα απο e-bay τον Harman kardon TU 9600 δεκτη. Ξερει καποιος ποτε ειχε κυκλοφορησει, για να δω αν θα παιζει αξιοπρεπως οταν θα ερθει με το καλο?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Harman kardon TU 9600 δεκτης.

http://www.audioreview.com/mfr/harman-kardon/tuners/tu-9600/PRD_121228_1596crx.aspx#reviews

ενας εδω στο review λεει οτι το χει αγορασει απο το 1993.. Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?? Αν δεν παιζει καλα, το ξαναπακεταρεις μαζι με 2 κομματια σπανακοπιτας της μαμας και το στελνεις πισω με χαιρετισματα :126: Αστειευομαι, αν ειναι σε καλη κατασταση καλο θα ναι.

Reaction score
4

45 € (25+19 μεταφορικα) . Οταν παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις για την κατασταση του.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλα ειναι. Το φθηνοτερο tuner που εχω δει στην αγορα ηταν ενα Eltax το οποιο ολοι το εχουν 100Ε, αλλα ενας συγκεκριμμενος το χει προσφορα 75Ε. Ασε που το δικο σου θα ειναι και ωραιοτερο αισθητικα, πιο ρετρο. Μονο κακο που θα ναι αναλογικος ο δεκτης και θα ναι ταλαιπωρια..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οπα δικο μου λαθος. Εψαξα για φωτο στο δικτυο και μου εβγαλε φωτο απο αλλο μοντελο μαλλον. Νομιζα οτι δεν ειναι ψηφιακο. Ποτε το περιμενεις?

Reaction score
2

Υπολογιζω καμια εβδομαδα .
Το εχω απο φοιτητης, δηλαδη απο 8 χρονια και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.. Ειναι παρα πολυ ομορφο και παιζει τελεια! Αρκει να εχεις καλο σημα στην περιοχη σου! Πιστευω θα μεινει πολυ ευχαριστημενος..

Reaction score
2

Το εχω απο φοιτητης, δηλαδη απο 8 χρονια και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.. Ειναι παρα πολυ ομορφο και παιζει τελεια! Αρκει να εχεις καλο σημα στην περιοχη σου! Πιστευω θα μεινει πολυ ευχαριστημενος..
Καλοακουστο!

Reaction score
4

Ο δεκτης ηρθε, οι λειτουργιες αψογες αλλα εχω προβλημα με την ληψη λογω τοποθεσιας μαλλον. Καμια ιδεα για κεραια?

Reaction score
4

Βεβαια τωρα παρατηρω και κατι αλλο . Ενω το συνδεω στην κεραια της τηλεορασης και το σημα φαινεται να ειναι γεματο , ο ηχος βγαινει σαν μπουκωμενος και παραμορφωμενος. Να φταιει ο δεκτης η το σημα?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718

Περίεργο να δείχνει full σήμα από κεραία τηλεόρασης εκτός και αν τον συνδέεις κατ' ευθείαν στην κάθοδο χωρίς την μεσολάβηση ενισχυτή ή πρίζας. Τέλος πάντων, αν το σήμα είναι full και πιο πολύ από full (ενισχυτή μεσολαβούντος) τότε υπεροδηγείται. Δοκίμασε εσωτερική κεραία. Αν πάλι είναι κοντά στο full τότε μάλλον έχει πρόβλημα...
Μια ρύθμιση από ειδικό θα ήταν απαραίτητη, τόσα χρόνια έχει στην πλάτη του.
Φιλικά,
Γιάννης

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εμενα ενα Technics δεκαετιας 90, πιανει με την πιο απλη κεραια(καλωδιακι). Σε μαγαζι με ηλεκτρονικα υπαρχει κεραια, διπλο καλωδιο που καταληγει σε διχαλα. Νομιζω οτι μπορεις να το συνδεσεις και με εξ. κεραια τηλεορασης χρησιμοποιωντας ενα splitter

Reaction score
4

Με απλη κεραιουλα ενω τα σημα δειχνει φουλ, υπαρχει παραμορφωση. Τι βλαβη μπορει να εχει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab