HBO goes Blu-ray exclusive

Reaction score
0
HBO, the makers of Sex in the City, The Sopranos, Six Feet Under and Curb Your Ethusiasm has announced that it will be going Blu-ray exclusive.

The move, which won't come as too much of a surprise to industry pundits as it follows its parent company Time Warner announcing earlier this month that Warner Bros. was ditching HD DVD.

HBO Video president Henry McGee has been reported as saying that HBO will be “following the same policy as Warner Home Video”.

HBO has recently released season six of one of the most popular TV DVD sellers of all time, “The Sopranos” on both Blu-ray Disc and HD DVD.

No word as to whether the rest of the seasons will be available on HD DVD, but our expectations would be that Sopranos fans are going to have to buy into Blu-ray if they want a HD experience.

Reaction score
6
Απάντηση: HBO goes Blu-ray exclusive

Ας με ενημερώσει κάποιος ποτε έβγαλε στο παρελθον η ΗΒΟ HDDVD όπως επισης ποιες 'ταινίες" της θα βγαλει στο μέλλον σε Bluray.
Η είδηση αυτή προφανώς δεν εχει καμια αξια.
Εκτος και αν πιστεύει κανεις πως κόπτονται τα δυο φορματ ποιο θα πρωτοβγάλει τις τηλεοπτικες σειρες της HBO σε Bluray η HDDVD
Σε λιγο από τον ενθουσιασμό των οπαδών της sony για την κατάληξη της Warner θα θυμηθούν κανένα ανεξάρτητο στουντιο παραγωγής διαφημίσεων που υποστηρίζει το bluray και θα ζητωκραυγάσουν και για αυτό.

Η παραπάνω ειδηση εχει τοσο σημασία οσο ότι η Acer εξακολουθεί να υποστηρίζει το HDDVD.
Λες και κάτι τρεχει…

Για να μην παρεξηγηθώ τα παραπάνω δεν κρύβουν καμια μομφή προς το μελος gypster ( που καλα εκανε και παρέθεσε την είδηση) αλλα σε αυτούς που προφανώς έδωσαν τέτοια έκταση σε μια τοση ασήμαντη ειδηση αποσκοπώντας σε φθηνούς εντυπωσιασμούς και το κέρδος κάποιων εντυπώσεων.

Reaction score
0
Εντάξει, όλα σχετικά είναι. Από τη μία όντως κανείς δε νοιάζεται για το τί θα κάνει το ΗΒΟ, από την άλλη δε θα με πείραζε καθόλου να έχω τη "Ρώμη" ή το Deadwood σε Blu-ray. Πρόκειται για κορυφαίες παραγωγές που ξεπερνούν από κάθε άποψη τις περισσότερες αντίστοιχου θέματος κινηματογραφικές απόπειρες.

Reaction score
14
Εντάξει, όλα σχετικά είναι. Από τη μία όντως κανείς δε νοιάζεται για το τί θα κάνει το ΗΒΟ, από την άλλη δε θα με πείραζε καθόλου να έχω τη "Ρώμη" ή το Deadwood σε Blu-ray. Πρόκειται για κορυφαίες παραγωγές που ξεπερνούν από κάθε άποψη τις περισσότερες αντίστοιχου θέματος κινηματογραφικές απόπειρες.
Rome..
:respect: :respect: :respect:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HBO goes Blu-ray exclusive

Εγω θα συμπλήρωνα και το Band of Brothers ( και τελος με την HBO)αλλα δεν ειναι αυτο το θέμα.
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89