HC-1000 vs HC-90

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Είμαι κι εγώ νέος στο χώρο της βιντεοκάμερας και η μόνη μου εμπειρία είναι με το 1ο μοντέλο της Panasonic -M1- το οποίο προκαλούσε...ελαφρά σκολίωση λόγω της...φορητότητας του!
Έχω παραγγείλει από Νέα Υόρκη την DCR-HC1000 αφού ξόδεψα αρκετό χρόνο σε forum και συγκριτικά. Από ότι κατάλαβα είναι ημιεπαγγελματική και έχει φάει αρκετό 'θαψιμο' λόγω της μη ύπαρξης κουμπιών για τις manual ρυθμίσεις.
Παράλληλα παρακολουθούσα και την HC-90 ως νεότερο μοντέλο, παρ'ολα αυτά κατέληξα στην 1000.
Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ για την επιλογή καθώς η 90 με το μεγαλύτερο -αν και μονό ccd- υπόσχεται καλύτερες σκοτεινές λήψεις. Επίσης δεν αναφέρεται ξεκάθαρα αν η 1000 διαθέτει Nighshot.
Περιμένω τη γνώμη σας και κυρίως εμπειρίες από κατόχους της 1000 αν όντως έχει τόσα αρνητικά κυρίως όσα της καταλογίζονται στο camcorderinfo.com.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

(Το topic έχει ξαναδημοσιευτεί αλλά δεν απαντήθηκε και σκέφτηκα να το ξαναποστάρω ανεξάρτητα..)

Reaction score
7
Tη Μ1 ? Αυτη ηταν 3,5 ή 4,5 κιλα?

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι αν η αγορα ειναι απο Αμερικη η καμερα θα γραφει σε NTSC και οχι σε PAL.
Αυτο σημαινει οτι θα εχεις (λογικα) καποιες ασυμβατοτητες με αλλες συσκευες αφου η καμερα γραφει και βγαζει σημα NTSC, οποτε αν η αλλη συσκευη (TV, Video lp) δεν υποστηριχει εισοδο NTCS σηματος δε θα συνεργαζεται.

Απο εκει και περα ολες κανουν αυτο για το οποιο ειναι φτιαγμενες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili