HD Κάμερα από Αμερική - Low budget

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο site σας.

Φίλος βρίσκεται Νέα Υόρκη και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει μια κάμερα HD. Το θέμα είναι ότι έκανα μια αναζήτηση αλλά δε μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις τιμές. Πχ η νέα σειρά της sony μπορεί να είναι super αλλά ακριβή.

Βασικά ψάχνω περίπου στα 600 ευρώ και με σκληρό δίσκο αν είναι δυνατόν. Δεν είμαι επαγγελματίας ούτε με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες στη ποιότητα του βίντεο. 'Εχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο η κάποια προσφορά που να συμφέρει τώρα στο Αμέρικα ?

Ευχαριστώ

Reaction score
3
Απάντηση: HD Κάμερα από Αμερική - Low budget

Καλωσήρθες Kosman,
δεν νομίζω ότι θα βρεις HD κάμερα με 600€ στην Αμερική.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι σίγουρα να μην πάρεις SD κάμερα.
Πάρε οπωσδήποτε HD. Γιατί μετά θα το μετανοιώσεις και θα είναι κρίμα.

Reaction score
0
Καί εγώ φευγω σέ 2 βδομάδες για Αμερική,καί ειχα σκοπό νά πάρω από εκεί την καινούργια HD Sony HDR-SR7 $1400,η οποία μόλις κυκλοφόρησε,αλλά ευτυχώς που τήν πήρα από εδώ πρίν 5 μέρες,οχι την SR7,αλλά την SR8 μέ τα 100γίγα δίσκο (η SR7 εχει 60 γιγα καί δέν βγαίνει στή Αμερική προς το παρόν παρά μόνο Ευρώπη και Καναδά),καί pal ουτως ωστε νά μήν εχω καί προβλήματα με NTSC μετατροπες,καί στά + η εγγυηση.
Απο λίγο πού την εχω δουλέψει ειναι φανταστική,καί μέ το software που τήν συνοδεύει γίνεται πανευκολα (παιχνιδι) η μεταφορά των βιντεο και φωτογραφιας στο PC.
Τιμη εξαιρετικη 1400 ευρω καί σέ 6 δόσεις.
Οπότε θα σε συμβούλευα νά το ξανασκεφτεις τό θέμα της αγοράς,υπαρχει διαθέσιμη καί η SR7 αλλα καί η SR5 σέ πολύ καλύτερη τιμή.
Μπες στό site της SONY καί δες τις. www.sony.gr

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l