Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
0
Έλεος............επικοινώνησα σήμερα με την Audio Visual και τους ρώτησα πότε θα φέρουν hd-dvd με ελληνικά...........και η απάντηση ήταν αρχές του 2008................:mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: θα τους σκοτώσω!!!!!!!!!!

Reaction score
59
Aς ελπισουμε τοτε να εχουν οι ευρωπαικοι τιτλοι ελληνικους υποτιτλους οποτε θα τους παραγγελνουμε απ εξω .

αφου εδω ειναι "βοδια" και δεν κανουν κατι οι εδω εταιρειες.

Reaction score
0
Φαντάζομαι ελληνικής παραγωγής BD/HD-DVD με full screen εικόνα, ήχο 2.0 και χωρίς extras και με πιάνει σύγκρυο. Και εσείς μου λέτε για τους υπότιλους. :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Φαντάζομαι ελληνικής παραγωγής BD/HD-DVD με full screen εικόνα, ήχο 2.0 και χωρίς extras και με πιάνει σύγκρυο. Και εσείς μου λέτε για τους υπότιλους. :crazy_1:
Ναι, για ελληνικής παραγωγής hd-dvd τους ρώτησα...........Για blu-ray δεν έκανα κάν τον κόπο αφού ήδη κυκλοφορούν 18 τίτλοι με ελληνικά......αργά ή γρήγορα θα βγούν κι άλλα.....Πάντως αν κυκλοφορίσουν με ελληνικά και τίτλοι των Warner,Fox,Paramount κ.λ.π. γιατί και τα 18 που κυκλοφορούν με ελληνικούς υπότιτλους είναι της Sony Pictures εγώ τουλάχιστον θα στραφώ προς το blu-ray......σε συνδυασμό με μία true hd τηλεόραση που σε 5-6 μήνες θα είναι must.....:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν τις προάλλες! Δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι...

Reaction score
0
Δεν το πιστεύω αυτό, πλάκα έκανα. Αλλά η μετάβαση σε BD/HD-DVD θα γίνει α-ρ-γ-α ενώ όλο και κάποιες εκπτώσεις θα δούμε - lossless soundtracks, next-gen menus anyone?

Reaction score
4.255
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν τις προάλλες! Δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι...

Μ'αρέσει πολύ η υπογραφή σου!!!!!!!! :crazy_3:

Futurama!!!!!! :crazy_3:

Reaction score
0
Χαχαχα! Thanks! Είναι η αγαπημένη μου σειρά! Με διαφορά η καλύτερη!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Αν θυμάμαι καλα από το avforoum Nodens = Γιώργος;:beer:
Ναι, Ανδρέα! (Το ότι δεν έχω posts δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και το forum. Το αντίθετο μάλιστα!)

Reaction score
0
Ότι να 'ναι γράφουν μου φαίνεται! Πότε θα δώσουν HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους στο λαό??? Τώρα που το XBOX360 HD DVD κοστίζει 179e είναι ότι πρέπει!

Reaction score
0
Αν κρίνω από την έλλειψη υποτίτλων και την πολύ υψηλή τιμή μάλλον πρόκειται για εισαγωγές παρά για ελληνικές κυκλοφορίες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Αν κρίνω από την έλλειψη υποτίτλων και την πολύ υψηλή τιμή μάλλον πρόκειται για εισαγωγές παρά για ελληνικές κυκλοφορίες.
Και εγώ αυτό κατάλαβα,απλά η Audio Visual μπορεί να αρχίσει μαζική εισαγωγή τίτλων από το εξωτερικό χωρίς ελληνικά αν δει και υπάρχει ζήτηση:happy_6:

Reaction score
0
Στο παραπάνω site προστέθηκαν κι άλλοι τίτλοι HD DVD (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους φυσικά).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός