Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
0
Δεν πειράζει. Απλώς μην μας ξεσηκώσεις άλλη φορά χωρίς να είσαι πρώτα σίγουρος!

Στο Play είναι πλέον σε stock το King Kong! Επιτέλους το παρήγγειλα! Ελπίζω να μην είναι καμιά έκδοση χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...

Reaction score
0
Πάντως έστειλα ένα email στο Play πριν λίγο που τους ζητάω να βάζουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα HD DVD και ειδικά τους υπότιτλους. Το HMV για παράδειγμα έχει full info.

Reaction score
0
Πάντως έστειλα ένα email στο Play πριν λίγο που τους ζητάω να βάζουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα HD DVD και ειδικά τους υπότιτλους. Το HMV για παράδειγμα έχει full info.
:cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Και τί σου απάντησαν?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Σιγά μην απαντήσουν!!!:happy_5::happy_5:
Δεν ξέρω για το play.com αλλά το axelmusic.com έχει απαντήσει σχεδόν αμέσως σε 5-6 περίπου e-mail μου....................

Reaction score
0
Μέχρι τώρα ότι ερώτηση είχα την έστελνα στο [email protected] Πλέον αυτό το email δεν ισχύει γιατί μου ήρθε το εξής:

****THIS MAILBOX IS UNATTENDED*****

Please contact Play.com by visiting www.play.com/helpdesk

****PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL****

Αν γνωρίζει κάποιος ένα email για ερωτήσεις ας το κάνει post.

Reaction score
1
Καλά τι να πω, για ακόμα μια φορά είμαστε στο δικό μας κόσμο εδώ στο Ελλαδιστάν. Απλά απαράδεχτοι στις τιμές και στην διαθεσιμότητα. Σε όσα μαγαζιά ρώτησα αν έχουν HD-DVD, με κοιτούσαν σαν χάνοι, λες και τους μιλούσα για κάτι άγνωστο. Ελπίζω να μας σώσει η Ευρώπη γιατί αν περιμένουμε από εδώ, κατά το 2008 όπως ανάφερε και ο φίλος, θα κάνουμε συλλογή από HD ταινίες. Προσωπικά έχω Xbox360 με το HD-DVD και θέλω να επικρατήσει αυτό, γιατί απλά μου την σπάει η Sony με το PS3 και τη πολιτική της, τις τιμές της και την πώρωση της να βάζει μόνο Memory Sticks στις συσκευές της (πλέον σαν να ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι μόνο με MS δεν πάει μπροστά).
Το HD-DVD είναι πιο φτηνό σε συσκευές και έχει τα ίδια και σε μερικές περιπτώσεις καλύτερα χαρακτηριστικά, στο μόνο που υστερεί είναι στα GB, αλλά συγνώμη αλλά βλέπει κανείς να θέλουμε για τις ταινίες και άλλον χώρο? Στο κάτω κάτω, το πολύ πολύ να γίνει ότι και με τα DVD, αντί για ένα δίσκο να δίνουν 2 HD-DVD.

Reaction score
0
Προσωπικά έχω Xbox360 με το HD-DVD και θέλω να επικρατήσει αυτό, γιατί απλά μου την σπάει η Sony με το PS3 και τη πολιτική της, τις τιμές της και την πώρωση της να βάζει μόνο Memory Sticks στις συσκευές της (πλέον σαν να ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι μόνο με MS δεν πάει μπροστά).
Το HD-DVD είναι πιο φτηνό σε συσκευές και έχει τα ίδια και σε μερικές περιπτώσεις καλύτερα χαρακτηριστικά, στο μόνο που υστερεί είναι στα GB, αλλά συγνώμη αλλά βλέπει κανείς να θέλουμε για τις ταινίες και άλλον χώρο? Στο κάτω κάτω, το πολύ πολύ να γίνει ότι και με τα DVD, αντί για ένα δίσκο να δίνουν 2 HD-DVD.
Join the Club of HD DVD fanatics!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους

Join the Club of HD DVD fanatics!!!
Εγώ προσωπικά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του HD-XE1(hdmi 1.3,1080p,5.1 analog) και σε 2 με 3 μήνες να την κάνω.........:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss