Hd-dvd μονάδα για το Xbox360

Reaction score
62
Διαβάστε αυτό:
"Η εμπειρία ταινιών νέας γενιάς

Δεν έχεις μπει ακόμα στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας; Αν έχεις ήδη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας – ή σχεδιάζεις να αποκτήσεις – θα έχεις κάτι περισσότερο από θαυμάσια παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας να αναμένεις για το 2006 με το Xbox 360. Επίσης, θα μπορείς να ετοιμάσεις το ποπ κορν σου και να θρονιαστείς για να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες με συναρπαστική υψηλή ευκρίνεια!

Η εξωτερική μονάδα HD-DVD για το Xbox 360 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Η μονάδα HD-DVD διαμορφώνεται σε πρότυπο επόμενης γενιάς για το home cinema, επομένως θα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ταινίες για να παρακολουθήσεις."

Σπασμωδική και ξενέρωτη κίνηση εκ μέρους της microsoft να βγάζει εξωτερικές μονάδες για να καλύψει το κενό. Άλλη μία απόδειξη ότι πήγαινε για την αρπαχτή, που κυκλοφόρησε το ΧΒΟΧ360 τόσο νωρίς και μετά από 2 μήνες ανακοινώνει εξωτερικό HD-DVD drive. (Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω μιάς κι εγώ έχω την κονσόλα!). Τη γνώμη σας...

Reaction score
164
Δύο ερωτήσεις:
-Πότε;
-Τι γίνεται με τις αναλογικές συνδέσεις και το HDCP; Το έχω ψάξει, αλλά αλλού λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί οι component είσοδοι είναι ξεκλέιδωτοι και αλλού ότι δεν θα παίζει.

Reaction score
62
Το ελληνικό site της microsoft λέει πολύ σύντομα. Μάλλον με την κυκλοφορία των πρώτων Hd-dvd players. Τώρα για το τί θα γίνει το σήμα, αν βγάλουν Hdmi καλώδιο και τα συναφή, ούτε αυτοί γνωρίζουν μου φαίνεται. Έχουν χάσει τον μπούσουλα!!

Reaction score
62
Microsoft demos Xbox 360 HD-DVD drive

LOS ANGELES--Microsoft on Monday offered the first glimpse of the external HD-DVD drive built for the Xbox 360 game console. Kevin Collins, senior program manager at Microsoft, demonstrated the HD-DVD drive, which he said is scheduled to hit store shelves for the upcoming holiday shopping season, to attendees of the DVD Forum here.

The device--about the size of a hardback book--played The Phantom of the Opera as Collins pulled up a menu bar to display a few of its navigation and interactive features that can be called up onscreen while a movie is playing. Collins said Microsoft's HD-DVD drive will be among the least expensive of the HD-DVD players, but he declined to disclose the drive's retail price.

"All the audio and video processing is done inside the Xbox," said Collins, who noted that research has shown that a majority of Xbox owners already own high-definition displays. An Xbox drive provides them with all the other equipment they need to watch HD-DVD movies, he said.

"This gives consumers choice and keeps their cost down," Collins said Microsoft has chosen to back the HD-DVD format over Blu-ray. Both technologies are vying to replace the DVD format and are represented by consortiums that include electronics makers and Hollywood studios.

Game consoles may prove to be a crucial battleground for the two formats, some observers predict. In November, Sony's PlayStation 3 is expected to debut equipped with a Blu-ray drive. In contrast to Microsoft's strategy to go with an external drive, PlayStation's drive will be built in.

www.gamespot.com

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
DIMITRIS K. said:
Διαβάστε αυτό:

Δεν έχεις μπει ακόμα στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας; Αν έχεις ήδη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας – ή σχεδιάζεις να αποκτήσεις – θα έχεις κάτι περισσότερο από θαυμάσια παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας να αναμένεις για το 2006 με το Xbox 360. Επίσης, θα μπορείς να ετοιμάσεις το ποπ κορν σου και να θρονιαστείς για να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες με συναρπαστική υψηλή ευκρίνεια!

Η εξωτερική μονάδα HD-DVD για το Xbox 360 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Η μονάδα HD-DVD διαμορφώνεται σε πρότυπο επόμενης γενιάς για το home cinema, επομένως θα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ταινίες για να παρακολουθήσεις."

Σπασμωδική και ξενέρωτη κίνηση εκ μέρους της microsoft να βγάζει εξωτερικές μονάδες για να καλύψει το κενό. Άλλη μία απόδειξη ότι πήγαινε για την αρπαχτή, που κυκλοφόρησε το ΧΒΟΧ360 τόσο νωρίς και μετά από 2 μήνες ανακοινώνει εξωτερικό HD-DVD drive. (Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω μιάς κι εγώ έχω την κονσόλα!). Τη γνώμη σας...
Για αρχή δε μποροώ να μη σχολιάσω ότι το κείμενο (της MS?) είναι λίγο γραφικό :wink:
Πάντως δε μπορώ να συμφωνήσω ότι είναι ξενέρωτη ή σπασμωδική κίνηση. Αφενός το xbox κυκλοφορεί ήδη πολύ καιρό (πολύ περισσότερο από δύο μήνες) και έχει ήδη πουλήσει τεράστιο αριθμό μονάδων, ενώ δεν ήταν καν διαθέσιμες συσκευές HD-DVD. Επίσης, είναι παράλογο να υποχρεώσεις όλους αυτούς που δεν θέλουν να έχουν HD-DVD στο xbox (θέλουν BD/θέλουν standalone) να το πληρώσουν μαζί με την κονσόλα.
Συνολικά νομίζω ότι είναι πολύ αποτελεσματική κίνηση, και επιπλέον αποδεσμεύει την επιτυχία της κονσόλας από την επιτυχία του HD-DVD (αν τα βρει σκούρα τα HD-DVD, η MS μπορεί κάλλιστα να βγάλει και μονάδα BD - όχι ότι τα θεωρώ πολύ πιθανό :mrgreen:)

Reaction score
62
minas said:
DIMITRIS K. said:
Διαβάστε αυτό:

Για αρχή δε μποροώ να μη σχολιάσω ότι το κείμενο (της MS?) είναι λίγο γραφικό :wink:
Πάντως δε μπορώ να συμφωνήσω ότι είναι ξενέρωτη ή σπασμωδική κίνηση. Αφενός το xbox κυκλοφορεί ήδη πολύ καιρό (πολύ περισσότερο από δύο μήνες) και έχει ήδη πουλήσει τεράστιο αριθμό μονάδων, ενώ δεν ήταν καν διαθέσιμες συσκευές HD-DVD. Επίσης, είναι παράλογο να υποχρεώσεις όλους αυτούς που δεν θέλουν να έχουν HD-DVD στο xbox (θέλουν BD/θέλουν standalone) να το πληρώσουν μαζί με την κονσόλα.
Συνολικά νομίζω ότι είναι πολύ αποτελεσματική κίνηση, και επιπλέον αποδεσμεύει την επιτυχία της κονσόλας από την επιτυχία του HD-DVD (αν τα βρει σκούρα τα HD-DVD, η MS μπορεί κάλλιστα να βγάλει και μονάδα BD - όχι ότι τα θεωρώ πολύ πιθανό :mrgreen:)
Συμφωνώ 100% μαζί σου! Στο κάτω κάτω η Microsoft, τουλάχιστον στο θέμα xbox δεν πιστεύω ότι κάνει τίποτα τυχαίο!

Reaction score
1
Λοιπον καταρχην νομιζα οτι το xbox360 μπορουσε να παιξει hd-dvd(καθοτι εχω ps2 δεν πολυασχοληθηκα).
Για ποιο λογο τοτε και το xbox αποκαλειται κονσολα νεας γενιας?
Που θα φτασει το συνολικο κοστος μιας αγορας xbox για καποιον που θελει να βλεπει και hd-dvd? Και γιατι ολοι τοτε επεσαν να κατασπαραξουν το ps3 σαν ακριβο, μιας και εχει στανταρ το blu-ray?
Ποιος πλεον πιστευεται οτι θα ειναι ο αρχοντας των παιχνιδομηχανων?

Reaction score
164
Tο αν είναι κάποια κονσόλα νέας γενιάς δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί να παίξει hd ή όχι. Με τη λογική σου, ούτε το PS3 χωρίς το bluray είναι νέας γενιάς.
Μια τιμή που είχε ανακοινωθεί για το HD Dvd ήταν 100$. Αν ισχύει κάτι τέτοιο το συνολικό κόστος του 360 με το HD Dvd θα είναι με σημερινές τιμές (μιας και θα πέσουν μέχρι τα Χριστούγεννα) 400 ή 500€, ανάλογα με την έκδοση. Όπως βλέπεις είναι σημαντικά φτηνότερο από το PS3, ακόμα και από την έκδοση χωρίς BluRay.
Αν και δεν είναι του θέματος, άρχοντας των παιχνιδομηχανών είναι αυτή τη στιγμή το 360, μιας και το PS3 είναι στη φαντασία της Sony ακόμα... Και με το σημαντικότατο προβάδισμα που έχει, πιστεύω ότι η Sony θα περάσει άσχημες στιγμές...

Reaction score
1
Μα αυτη τη στιγμη εχει 499 σωστα? και 100 να ειναι(που εδω θα ερθει μαλλον ποιο ακριβα) παμε στην τιμη που θα βγει το ps3(αν οχι ποιο πολυ). Τοτε πια η διαφορα της τιμης? Και οταν επιπλεον θα βγουν αμεσως παιχνιδια σε blu-ray?(ετσι δεν ειναι?)
Παρολα αυτα καλη κινηση γι'αυτον που δεν θελeι hd-dvd.

Με τη λογική σου, ούτε το PS3 χωρίς το bluray είναι νέας γενιάς.
Υπαρχει τετοιο πραγμα?

Reaction score
164
Το 360 αυτή τη στιγμή έχει 299 ή 399 με ασύρματο χειριστήριο, σκληρό δίσκο, component καλώδιο, και ακουστικά-μικρόφωνο. Οι τιμές των περιφερειακών του 360 είναι πάνω-κάτω ίδιες, για να μην σου πω ότι στην Ελλάδα είναι φτηνότερα από την Αγγλία.
Λάθος μου εκ παραδρομής: δεν υπάρχει ps3 χωρίς blueray. :oops:
H μικρή έκδοση των 499 θα έχει BlueRay, αλλά όχι σκληρό δίσκο και δεν ξέρω αν θα έχει component. Μέχρι τότε η Microsoft αποκλείεται να μην έχει ρίξει τις τιμές.
Παιχνίδια για το Ps3 θα είναι σε BR, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. To θέμα είναι οι ταινίες...

Reaction score
1
Εχεις δικιο για την τιμη γραψε κι εμενα ενα λαθος :oops:
Παντως ας μην ειμαστε ανυπομονοι ο Νοεμβριος ειναι κοντα, θα δουμε τι θα παιχτει :wink:

Reaction score
62
Στο κάτω κάτω μην ξεχνάτε και τη Nintendo, που έχει μία καλούτσικη κονσολίτσα από άποψη δυνατοτήτων, αλλά με επαναστατικό χειριστήριο. Μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, μιάς και η πρόθεση αγοράς της είναι σε πολύ καλά επίπεδα παγκοσμίως. Και σαν βάση που το λέω έχω το ds, που σε σχέση με το psp έχει πουλήσει πολύ παραπάνω, παρότι έχει πολύ κατώτερες δυνατότητες. Βέβαια όλα είναι εικασίες ακόμα και δεν μένει παρα να περιμένουμε μέχρι τα χριστούγεννα. Εκεί θα παιχτεί το πρώτο παιχνίδι. Υπομονή! : :wink:

Reaction score
0
το hd-dvd θα πωλειται 199Ε!Αρα το ps3 δεν ειναι ακριβοτερο..αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.Το wii ειναι must για οποιον θελει να λεγετε gamer!!

Reaction score
0
Το HD DVD drive κυκλφορεί 24 Νοεμβρίου σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία, με τις υπόλοιπη Ευρώπη να ακολουθεί εντός 2007.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik