HD DVD cases - BLADE RUNNER

Reaction score
0
Καλησπερα μολις σημερα έλαβα από το PLAY το BLADE RUNNER COMPLETE EDITION σε HD DVD και ειναι με μια λέξη ΦΟΒΕΡΟ.Σαν ταινία παλια και αγαπημένη (την εχουμε δει 10-20 φορές),σαν εικόνα σε HD DVD καταπληκτική,σαν ήχος η μουσικη του Βαγγέλη είναι πιο κρυστάλινη απο ποτέ και σαν πακέτο έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Το μονο πρόβλημα ειναι οτι μου ήρθε με το case ελαφρως σπασμένο :110: ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ... και είναι και 5disc case.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω cases ;;;;

Π.Σ. Απο Ελλάδα ή εξωτερικό (1 disc cases,2 disc,5 disc)

Reaction score
6
Απάντηση: HD DVD cases - BLADE RUNNER

Μπορεις να βαλεις φωτογραφία από το σπασμενο case.
Αυτό στο ζητω γιατι μεν υπαρχουν 5θεσια case στην αγορα αλλα δεν ξερω αν θα είναι εξίσου όμορφα με το σπασμένο ώστε να τολμήσω να στο προτείνω

Reaction score
0
Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ...ειμαι στην δουλεια :101:
(έχει σπασει λίγο στην γωνια ΑΛΛΑ ξέρεις πως ειναι) :104:

Ειναι το κλασσικο κόκκινο,αρκετα πιο χοντρο και έχει μεσα δύο ακομα "φύλλα" όπου μπαίνουν μπρος-πίσω δύο δισκακια.

Reaction score
6

Εγω εχω case των 10 θεσεων και θυμάμαι πως υπάρχει και των πεντε αλλα σε πιο λεπτη θηκη γιατι αυτή που εχω μοιαζει με βιβλιο.
Την ειχα παρει από το γνωστό κατάστημα extra ( Θεσσαλονίκη) .

Reaction score
6

Site δεν εχει αλλα αν εισαι απο Αθηνα δεν νομιζω να δυσκολευτεις να βρεις απο καταστηματα που πωλουν αποκλειστικα Cd/DVD

Reaction score
62
Βασικά cases απλά θα βρείς εύκολα στην Ομόνοια κοντά στα Hondos νομίζω έχει ένα. Αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, θέλεις κόκκινα των HDDVD, έτσι δεν είναι?? Γιατί κόκκινα δεν έχω δει πουθενά να πουλάνε χωριστά...

GTX

Reaction score
39
Γιατί ψάχνεις για case και δεν επικοινωνείς με το Play να σου στείλουν άλλο??? Βέβαια τώρα έχει περάσει ο καιρός αλλά μπορείς να τους πείς ότι σου ήρθε τώρα :126:

Δε ξέρω για να είμαι ειλικρινείς πόσο εύκολα στέλνει αντικαταστάσεις το Play, πάντως το amazon όσες φορές μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο μου είχε στείλει χωρίς πολλά πολλά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης