HD DVD dominates standalone HD player sales

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: HD DVD dominates standalone HD player sales

Βρε συ εννοείται πως είναι καλύτερο το ένα format..........αλλά αν κάποιος π.χ θέλει να δεί ταινίες της Universal τι να κάνει? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
υπομονή...

Reaction score
0
blizard αν συνεχίσεις με τις εκφράσεις όπως "αηδίες", "δεν έχεις ιδέα" κλπ για τις γνώμες των άλλων, θα έχεις κυρώσεις.
Τις προσωπικές αιχμές τις τραβάει ο οργανισμός σου, τις προκαλούν τα γραπτά σου...
Οι προσωπικές αιχμές είναι αηδία , και όποιος τις κάνει λέει ΑΗΔΙΕΣ.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , και δεν σου επιτρέπω κιόλας να λες ότι μου αξίζει τέτοια συμπεριφορά λόγο αυτών που γράφω για τα format και τις κονσόλες.

Εχεις την δύναμη φυσικά να προστατεύεις όσους κάνουν κάτι τέτοιο αφού είσαι MOD και να τους δίνεις θάρρος, όπως και να μου επιβάλεις κυρώσεις ... απλά κατάλαβε και την θέση μου φίλε, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το βιολί σας, ΟΚ?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HD DVD dominates standalone HD player sales

υπομονή...
Βρε για τον bliz το λέω.......εγώ έχω πάρει ένα σωρό hd-dvd......."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" .......απλά δεν ξέρω ποιό player να πάρω.....το HD-E1 ή το καινούργιο HD-EP10(1080p).........το HD-XE1 είναι ακριβό για 'μένα....:-(

Reaction score
0
Δεν είναι στην αγορά λόγο ικανότητος, αλλά ελπίζει με το πολύ χρήμα να εξαντλήσει και να βγάλει έξω από το παιχνίδι τους άλλους, για να χτίσει και εκεί το αντίστοιχο μονοπώλιο με τα windows.
Δεν είναι έτσι.
Η Microsoft στα PC έχτισε φυσικό μονοπώλιο. Από τη φύση τους τα PC πριν 25 χρόνια χρειάζονταν ένα κοινό λειτουργικό σύστημα που να απλοποιεί τη συνεργασία μεταξύ τους (λέξεις όπως interoperability ήταν άγνωστες τότε) και να μπορεί να λειτουργήσει σε ευρεία κλίμακα. Σήμερα λόγω web η ανάγκη αυτή έχει περιορισθεί αλλά σαφώς επιζεί ακόμα.

Στις κονσόλες δεν υπήρχε ποτέ interoperability, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα. Κάθε κονσόλα έχει το δικό της hardware και είναι θεμιτό οι σχεδιαστές να δουλεύουν με αυτό στο μυαλό τους ώστε να το αξιοποιούν καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα exclusive παιχνίδια είναι πολύ πιο εντυπωσιακά σε θέματα γραφικών αλλά και χειρισμού από τα multi-platform, επειδή είναι κομμένα και ραμμένα για κάποιο συγκεκριμένο hardware.

Κάθε content format (CD, DVD, BD/HD-DVD) είναι και αυτό ένα εν δυνάμει φυσικό μονοπώλιο. Το να προσφέρεται ενιαία είναι προτιμότερο, αποτελεσματικότερο και φθηνότερο από το να φτιάχνει κάθε εταιρεία το δικό της φορμά (για λόγους απλότητας, συμβατότητας, κόστους, κλπ.). Τα dual-format players είναι μια λύση στο αδιέξοδο αλλά σημαίνουν μεγαλύτερο κόστος για τους καταναλωτές και εφιάλτη logistics για τα "φυσικά" καταστήματα πώλησης/ενοικίασης ταινιών.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HD DVD dominates standalone HD player sales

Οι προσωπικές αιχμές είναι αιδία , και όποιος τις κάνει λέει ΑΙΔΙΕΣ.
No comment...:happy_5::happy_5::happy_5:
:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

GTX

Reaction score
39
Το διόρθωσα.. δεν το έκανα επίτηδες πάντως , έτσι βγήκε.
Ναι βρε άλλωστε γράφετε με "οι" αλλά έτσι όπως βγήκε είχε γέλιο :happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Στις κονσόλες δεν υπήρχε ποτέ interoperability, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα. Κάθε κονσόλα έχει το δικό της hardware και είναι θεμιτό οι σχεδιαστές να δουλεύουν με αυτό στο μυαλό τους ώστε να το αξιοποιούν καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα exclusive παιχνίδια είναι πολύ πιο εντυπωσιακά σε θέματα γραφικών αλλά και χειρισμού από τα multi-platform, επειδή είναι κομμένα και ραμμένα για κάποιο συγκεκριμένο hardware.
Αυτό όμως είναι και πρόβλημα για μια βολεμένη με την "συμβατότητα" εταιρία ... ότι στις κονσόλες μπορείς να τα αφήσεις σχεδόν όλα στην άκρη και να φτιάξεις σχεδόν από την αρχή νέο hardware, το οποίο να εκμεταλλευτείς σιγά-σιγά με νέο software και νέες τεχνικές.
(αν πετύχει στα games και δυναμώσει πολύ μια ικανή εταιρία , δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να επεκταθεί και πέραν αυτών.)

H MS δεν είναι στην αγορά των παιχνιδομηχανών επειδή επέλεξε να ακολουθήσει τον παραπάνω δρόμο και να φτιάξει το ποιοτικότερο-επαναστατικό και φτηνότερο προϊόν , αλλά μάλλον έχει πάρει τον δρόμο των pc, και επειδή έχει πολλά λεφτά για να χάσει, μπορεί να "κόψει τα πόδια" όσων επενδύουν πραγματικά στον χώρο.

ΥΓ
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω να διαφωνούμε κάπου…

Reaction score
0
Δεν είναι στην αγορά λοιπόνξ επειδή έφτιαξε το ποιοτικότερο-επαναστατικό και φτηνότερο προϊόν, αλλά επειδή έχει λεφτά για να χάσει και να "κόψει τα πόδια" των άλλων.
To ότι έχει λεφτά δεν σημαίνει κάτι, πέραν του ότι μπορεί να αντέξει σε μακροχρόνιο πόλεμο τιμών, χωρίς κέρδη κλπ.
Αυτή η τεχνική στην αρχή της ζωής μιας κονσόλας συνηθίζεται, αλλά δεν εγγυάται τίποτα γιατί όταν τελειώσει η ζωή του προϊόντος το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινούν όλοι από την αρχή. Με το να είσαι ζημιογόνος επί χρόνια δεν εξασφαλίζεις τίποτα, διότι μετά πρέπει να παλέψεις από την αρχή για μερίδιο αγοράς - σ' αντίθεση με άλλες αγορές. Η Sony π.χ. έκανε περίπατο 10-11 χρόνια και ξαφνικά ζορίζεται. Τη Nintendo κοντεύαμε να την ξεγράψουμε και μας τη βγήκε από το πουθενά...
Γι' αυτό πιστεύω ότι οι φόβοι σου για την MSFT δεν έχουν βάση.
Αλλά είμαστε off-topic.

Reaction score
6
Απάντηση: HD DVD dominates standalone HD player sales

Νομίζω πως κόντρα μεταξυ τις Sony και της MS δεν υφίσταται στον βαθμο που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι , και εξηγούμαι.
Το ένα φορματ BD είναι της sony και το άλλο HDDVD της Toshiba.
Το γεγονός πως τα περισσότερα HDDVD χρησιμοποιούν VC1 ( δηλαδή κωδικοποίηση made in MS) δεν σημαίνει και καλά πως είναι το αντιπαλο δεος για την Sony.
VC1 χρησιμοποιούν και τα bd ( εστω σε μικρό βαθμό) όπως αντιθετως avc χρησιμοποιούν και τα HDDVD ( επισης σε μικρο βαθμό)
Συνεπώς οι φανατισμοί περι της κακής MS είναι καπως υπερβολικοί καθως μέχρι τωτα αν καποιος χανει η κερδίζει από αυτην την άτυπη μαχη είναι η Toshba και η sony που πωλούν players και φυσικά τα φορματ τους.
Όταν λεμε format αυτό δεν εχει να κανει αποκλειστικά με την κωδικοποίηση .
Υπάρχουν πολλα ακομα που αποτελούν ένα φορματ αλλα που μεχρι τώρα δεν εχουμε μιλήσει καθως καταναλωνόμαστε μονο στο σημειο που αφορά την κωδικοποίηση η τον όγκο των δίσκων που τα φιλοξενούν.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HD DVD dominates standalone HD player sales

Τα dual-format players είναι μια λύση στο αδιέξοδο αλλά σημαίνουν μεγαλύτερο κόστος για τους καταναλωτές και εφιάλτη logistics για τα "φυσικά" καταστήματα πώλησης/ενοικίασης ταινιών.

Αυτή είναι η γνώμη μου.
Εγω παλι πιστευω αυτην τη λυση ως την καλύτερη , και δεν πιστευω πως κοστιζει περισσότερο στους καταναλωτές.
Πιο πολύ τους αποφορτίζει από το αγχος της επιλογής παρα σε κοστος.
Στην αρχη μπορεί να είναι πιο ακριβά αυτά τα players ( όπως όλα τα universal dvd στην αρχη) αλλα καποια στιγμη φτανουν σε λογικά οικονομικά επιπεδα.
Το μονο αρνητικό είναι πως με τα universal οι καταναλωτές για μεγαλύτερο χρονικο διάστημα θα είναι παγωμένοι στην επιλογή τους μεχρι να πέσουν οι τιμες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster