- Reaction score
- 0
Τωρα περιμενουμε τη Paramount να εξηγησει γιατι τελικα μετα απο 6 μηνες αποκλειστικοτητας στο hd-dvd αλλαξε παλι γνωμη και γινεται blu ξανα. Φυσικα περιμενουμε και τη Universal!Τώρα θα περιμένουμε την Toshiba όπως έχει ανακοινώσει και η ίδια να βγάλει A/V προϊόντα με επεξεργαστή Cell. Άντε με γειά το νέο Blu-ray της Toshiba με Cell! Μήπως άργησε λίγο; :cool_11: Τελικά πολλά προϊόντα θα ήθελαν να είναι PS3 :happy_9:
Ναι, προτείνω να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες για την καταστροφή που μας βρήκε ως καταναλωτές..Ωραια... τωρα μενει να τελειωσει το (επι 1 χρονο) beta test των διαφορων profile του BD ωστε να αναγνωρισθει απο το DVD forum και να τελειωνουμε...
Και ποιος εχασε...???
Το αγοραστικο κοινο... γιατι?
Γιατι οποιος πηρε HD-dvd player ειναι αχρηστο... και οποιος πηρε BD player ειναι επισης αχρηστο γιατι το τελικο προιον λεγετε profile 2.0...
Ποιος κερδισε...???
Οι πολυεθνικες που σας ειχαν βαλει στο τρυπακι του "πολεμου" τους...
Το DVD Forum? Όλες αυτές είναι προσωρινές συμμαχίες. Όλα του τα μέλη πλην Toshiba είναι ήδη στην BDA και δε νομίζω πως θα ασχοληθεί κανείς μαζί του. Αντικαθίσταται από την Blu-ray Disc Association μέχρι να υποκύψει κι αυτή με τη σειρά της σε κάτι νεώτερο...Ωραια... τωρα μενει να τελειωσει το (επι 1 χρονο) beta test των διαφορων profile του BD ωστε να αναγνωρισθει απο το DVD forum και να τελειωνουμε...
Το 1-2% του αγοραστικού κοινού που ασχολήθηκε.Και ποιος εχασε...???
Το αγοραστικο κοινο... γιατι?
Γιατι οποιος πηρε HD-dvd player ειναι αχρηστο... και οποιος πηρε BD player ειναι επισης αχρηστο γιατι το τελικο προιον λεγετε profile 2.0...
)( )( )( )( )( παλιοfanboy :mad_2:Οχι ρε γμτ τελος ??
Στεναχωρηθηκα τωρα........ :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
+1000 αλλά η θεία μου ρε γαμώτο ακόμα να μάθει να σετάρει το ffdshow στο HTPC που έχουμε στο χωριό. Χτες εν τω μεταξύ με ρώταγε πώς θα πάρει σωστό ήχο Dolby True HD και DTS Master AudioHTPC κι Αγιος ο Θεος...
... κι αστους να αλλαζουν φορματ και σωβρακα και οτι αλλο θελουν...
Οτι πιο universal σε συσκευες.
Ψαγμενη η θεια σου sub! Παιζει και cod4?+1000 αλλά η θεία μου ρε γαμώτο ακόμα να μάθει να σετάρει το ffdshow στο HTPC που έχουμε στο χωριό. Χτες εν τω μεταξύ με ρώταγε πώς θα πάρει σωστό ήχο Dolby True HD και DTS Master Audio
Άμα είναι και η θεία του subcode καλύτερη από μένα στο CoD4 θα πουλήσω το PS3 και θα πάρω αργαλειό :mad_3:Ψαγμενη η θεια σου sub! Παιζει και cod4?
Όχι παίζει WOW στο HTPC στο σαλόνι. Ο θείος μου της φέρνει την πάπια που και που.Ψαγμενη η θεια σου sub! Παιζει και cod4?