HD-DVD....the END...

Reaction score
5
Και τώρα σαν καλά πελατάκια θα περιμένουμε το οριστικό profil του Blu-Ray για να αγοράσουμε Players ή να παίζουμε με το PS3 :mrgreen:

The king is dead. Long live the king! Καλορίζικο :)

Reaction score
7
Τώρα θα περιμένουμε την Toshiba όπως έχει ανακοινώσει και η ίδια να βγάλει A/V προϊόντα με επεξεργαστή Cell. Άντε με γειά το νέο Blu-ray της Toshiba με Cell! Μήπως άργησε λίγο; :cool_11: Τελικά πολλά προϊόντα θα ήθελαν να είναι PS3 :happy_9:

Reaction score
5
Απάντηση: HD-DVD....the END...

Ωραια... τωρα μενει να τελειωσει το (επι 1 χρονο) beta test των διαφορων profile του BD ωστε να αναγνωρισθει απο το DVD forum και να τελειωνουμε...

Και ποιος εχασε...???
Το αγοραστικο κοινο... γιατι?
Γιατι οποιος πηρε HD-dvd player ειναι αχρηστο... και οποιος πηρε BD player ειναι επισης αχρηστο γιατι το τελικο προιον λεγετε profile 2.0...
Ποιος κερδισε...???
Οι πολυεθνικες που σας ειχαν βαλει στο τρυπακι του "πολεμου" τους...

Reaction score
1
Τώρα θα περιμένουμε την Toshiba όπως έχει ανακοινώσει και η ίδια να βγάλει A/V προϊόντα με επεξεργαστή Cell. Άντε με γειά το νέο Blu-ray της Toshiba με Cell! Μήπως άργησε λίγο; :cool_11: Τελικά πολλά προϊόντα θα ήθελαν να είναι PS3 :happy_9:
Τωρα περιμενουμε τη Paramount να εξηγησει γιατι τελικα μετα απο 6 μηνες αποκλειστικοτητας στο hd-dvd αλλαξε παλι γνωμη και γινεται blu ξανα. Φυσικα περιμενουμε και τη Universal!

Reaction score
134
Όποιος όμως πήρε PS3 δεν νομίζω να νιώθει χαμένος.Εγώ τουλάχιστον μια χαρά είμαι.Άντε και με το καλό να έρθει και το firmware για profile 2.0 και θα είμαι τέλεια.Και όταν με το καλό βγουν players με profile 2.0 κάτω από 300 ευρά τότε θα αποκτήσω και ένα τέτοιο.Μέχρι τότε είμαι καλυμένος.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Ωραια... τωρα μενει να τελειωσει το (επι 1 χρονο) beta test των διαφορων profile του BD ωστε να αναγνωρισθει απο το DVD forum και να τελειωνουμε...

Και ποιος εχασε...???
Γιατι οποιος πηρε HD-dvd player ειναι αχρηστο... και οποιος πηρε BD player ειναι επισης αχρηστο γιατι το τελικο προιον λεγετε profile 2.0...
Ποιος κερδισε...???
Οι πολυεθνικες που σας ειχαν βαλει στο τρυπακι του "πολεμου" τους...
Ναι, προτείνω να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες για την καταστροφή που μας βρήκε ως καταναλωτές..

Χαλάρωσε NRG, κανείς δε μας έβαλε με το ζόρι να αγοράσουμε ανώριμα προίοντα. Καλό είναι να αναλαμβάνουμε και την προσωπική μας ευθύνη για τις λανθασμένες επιλογές μας.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Το DVD Forum? Όλες αυτές είναι προσωρινές συμμαχίες. Όλα του τα μέλη πλην Toshiba είναι ήδη στην BDA και δε νομίζω πως θα ασχοληθεί κανείς μαζί του. Αντικαθίσταται από την Blu-ray Disc Association μέχρι να υποκύψει κι αυτή με τη σειρά της σε κάτι νεώτερο...

Και ποιος εχασε...???
Το 1-2% του αγοραστικού κοινού που ασχολήθηκε.
Για τα profiles νομίζω ότι έχουν ακουστεί πολλές υπερβολές. Η βασική δουλειά ενός player είναι να παίζει ταινίες και αυτό το κάνουν και τα 1.0
Δεν παίζουν PiP και δεν κατεβάζουν ringtones, μεγάλη συμφορά...
Ούτε εμένα μου άρεσε η ιστορία με τα profiles αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

Reaction score
0
HTPC κι Αγιος ο Θεος...
... κι αστους να αλλαζουν φορματ και σωβρακα και οτι αλλο θελουν...
Οτι πιο universal σε συσκευες.

Reaction score
7
HTPC κι Αγιος ο Θεος...
... κι αστους να αλλαζουν φορματ και σωβρακα και οτι αλλο θελουν...
Οτι πιο universal σε συσκευες.
+1000 αλλά η θεία μου ρε γαμώτο ακόμα να μάθει να σετάρει το ffdshow στο HTPC που έχουμε στο χωριό. Χτες εν τω μεταξύ με ρώταγε πώς θα πάρει σωστό ήχο Dolby True HD και DTS Master Audio

Reaction score
1
+1000 αλλά η θεία μου ρε γαμώτο ακόμα να μάθει να σετάρει το ffdshow στο HTPC που έχουμε στο χωριό. Χτες εν τω μεταξύ με ρώταγε πώς θα πάρει σωστό ήχο Dolby True HD και DTS Master Audio
Ψαγμενη η θεια σου sub! Παιζει και cod4?

HV

Reaction score
0
Ολοι βγηκαμε χαμενοι, αλλοι σαν εμενα επειδη αγορασαν HD-DVD player αφου σταματησε να παραγεται και αλλοι που αγορασαν StandAlone BD Players τα οποια με profile 1.0 1.1 κανουν πεντε μερες να παιξουν μια ταινια.
Στο τελος νικησε εκεινος που εσκασε τα περισσοτερα φραγκα δλδ η SONY και οχι το format που ηταν ποιο καλο για τον καταναλωτη. Οπως και να εχει αμφιβαλλω πως το Blu-Ray θα κρατησει καιρο αφου μαλλον συντομα θα δουμε τον αντικαταστατη του 1080p και ισως ΠΑΛΙ να δουμε να επαναλαμβανονται τα γεγονοτα..

Reaction score
0
Απάντηση: HD-DVD....the END...

Προσωπικά, ούτε κρύο ούτε ζέστη... θα περιμένω ακόμα... να πέσουν οι τιμούλες και με προϊον που να είναι σωστό...

Reaction score
1
Κάποιοι πραγματικά δεν ξέρουν να χάνουν..

Αλήθεια πόσοι είναι στην Ελλάδα οι "εγκλωβισμένοι" που αγόρασαν standalone BR player profile 1.0 και οι οποίοι δήθεν "κλαίνε" για τη ματαιότητα της επένδυσής τους? Αμφιβάλλω αν είναι συνολικά πάνω από 10 (δέκα) στον αριθμό. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ουδεμία αναφορά στα 2 ελληνικά fora.

Το HD DVD ήταν το καλύτερο για τον καταναλωτή? Δικαίωμά σου να το πιστεύεις, η πλειοψηφία των καταναλωτών ωστόσο φαίνεται να διαφωνεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι, την τελική απόφαση την πήραν οι καταναλωτές..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef