HD DVD

Reaction score
27.117
ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΥΓ. ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΑΦΑΚΙ.

Reaction score
1
Απάντηση: HD DVD

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ PLAY.COM ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ??

http://www.play.com/DVD/DVD/6-/Search.html?searchstring=hd-dvd&searchtype=R2&searchsource=0&cur=258

Jim, τις καλές απ ότι βλέπω δεν τις έχει καθόλου φτηνά, σε σχέση με το γερμανικό Amazon.
Δύο παραδείγματα από ταινίες που πήρα πριν λίγες μέρες, Good Fellas 5,97€ (Play 15,33) & American Gangster 9,99€ (Play 39,79€ :111: )

Ερώτηση: Γιατί γράφει στα περισσότερα ''Region 1 DVD''; Είχα την εντύπωση πως αυτό δεν ίσχυε με τα HD DVD...

Reaction score
1

Αυτό εννοώ, τι άλλο να υποθέσω, μιάς και δεν υπάρχει λόγος να το τονίζουν ;

Reaction score
0

babi ηθελα να τονισω οτι εχεις κανει ενα λαθακι...
Good Fellas 5,97€ (Play 15,33) & American Gangster 9,99€ (Play 39,79€.....
ειναι ΑΠΟ.. 15,33 και 39,79 δεν τα πουλαει το play.com αλλα αλλοι sellers και βεβαια δεν εχεις βαλει μεταφορικα και packed (οπως τα λεω εγω) στο amazon.de

Reaction score
1

babi ηθελα να τονισω οτι εχεις κανει ενα λαθακι...
Good Fellas 5,97€ (Play 15,33) & American Gangster 9,99€ (Play 39,79€.....
ειναι ΑΠΟ.. 15,33 και 39,79 δεν τα πουλαει το play.com αλλα αλλοι sellers και βεβαια δεν εχεις βαλει μεταφορικα και packed (οπως τα λεω εγω) στο amazon.de
Δημήτρη είναι από άλλους sellers, αλλά δεν παύει να βλέπεις τις τιμές αυτές στο play :107:
Στο γερμανικό αμαζον δεν πληρώνεις μεταφορικά από παραγγελία 20€ και πάνω ή αν στην μικρή σου παραγγελία προσθέσεις και ένα βιβλιαράκι, π.χ. 5€ ένα DVD και 5€ ένα παιδικό βιβλίο με ζωγραφιές και δεν έχει μεταφορικά.
Υπόψην, αυτά ισχύουν μόνο γιά παραγγελίες από την Γερμανία στην οποία και ζω!

Reaction score
0

αμα ζεις στην Γερμανια εισαι αρχοντας δεν το ηξερα.... εμας μας πινουν το αιμα με τα μεταφορικα...(που θα παει θα ανοιξω amazon.gr!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης